واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون تشخیص و درمان سازمان دامپزشکی:
جذب دانشجو بیش از نیاز در رشته دامپزشکی/تمدید پروانه مسئول فنی داروخانه دامپزشکی به شرط آموزش
معاون تشخیص و درمان سازمان دامپزشکی با اشاره به جذب بیش از نیاز دانشجو در رشته دامپزشکی، گفت: کسانی که قرار است پروانهشان به عنوان مسئول فنی تمدید شود باید از این به بعد این آموزشها را دیده باشند.
![خبرگزاری فارس: جذب دانشجو بیش از نیاز در رشته دامپزشکی/تمدید پروانه مسئول فنی داروخانه دامپزشکی به شرط آموزش خبرگزاری فارس: جذب دانشجو بیش از نیاز در رشته دامپزشکی/تمدید پروانه مسئول فنی داروخانه دامپزشکی به شرط آموزش](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/12/21/13911221000591_PhotoA.jpg)
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس مسعود هاشمزاده معاون تشخیص و درمان سازمان دامپزشکی امروز در همایش راهکارهای ارتقاء کیفیت محصولات دارویی، گفت: یکی از مسائل و مشکلات مسئولان فنی در کارخانههای تولید دارو و کشتارگاهها عدم حفظ جایگاه آنان است. وی افزود: دلیل این موضوع کثرت فارغالتحصیلان این رشته و جذب دانشجو بیش از حد مورد نیاز در مراکز آموزش عالی، که سبب رقابت ناسالم شده است. معاون تشخیص و درمان سازمان دامپزشکی کشور تصریح کرد: ما برای کمرنگ کردن این پدیده مشخصههایی را برای مسئول فنی در کارخانههای دارویی قرار دادهایم که باید فراتر از یک دامپزشک باشد، به طوری که یک فرد آموزش دیده، توانمند و دارای تبحر لازم باشد. هاشمزاده بیان داشت: مسئول فنی باید هم حافظ منافع شرکت و تولیدکننده و هم حافظ منافع ملی باشد، لذا مقررات و تدوین آئیننامهها به گونهای است که اگر اختلالی در قضیه پیش آید، هم دامپزشک به عنوان مسئول فنی و هم خود کارخانهدار مسئولیت آن کار را به عهده داشته باشند. معاون تشخیص و درمان سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به کیفیت، گفت: کیفیت سطح انتظار از محصول تولیدی است و اگر سطح انتظار پایینتر باشد، محصول بیکیفیت و اگر بهتر از سطح انتظار باشد، محصول با کیفیت است. وی افزود: یکی از مسائلی که ما در بحث کیفیت داریم بهبود مستمر است که متاسفانه شاخصهای آن در تولید کارخانهها مشخص نیست. هاشمزاده گفت: ما در ساختاری که در دفتر تولید دارو و درمان داریم و آئیننامه آن هم در حال شکلگیری است اینکه همه کارخانجات تولید دارو را را مطلوب ببینم و به همین دلیل در وهله برای آن رنگ سبز تعریف میکنیم و بعد از مطلوب میشود محصولات نسبتا خوب که به آن رنگ زرد میدهیم و به محصولات نامطلوب هم رنگ قرمز میدهیم. وی افزود: بعد از آنالیز کردن محصولات تولیدی برخی کارخانهها اشکالاتی در تولید وجود دارد که با رفع اشکال میتوان آن را به حد مطلوب رساند. هاشمی زاده بیان داشت: برخی مواقع بعد از آنالیز تولیدات با مسائل واقعا آزار دهنده ای برخورد میکنیم که محصول تولیدی نامرغوبی و حتی ماده اولیهای آن تولید کارخانه نیست و ماده بکار گرفته شده در ممکن است یک مادهای نزدیک به زمان انقضا باشد که این واقعا به معنای تقلب و دروغ است و چنین کارخانههایی وارد رده قرمز که برگشت آنها به رده سبز بسیار سخت و حتی غیر ممکن است. معاون تشخیص و درمان سازمان دامپزشکی با بیان اینکه صنعت داروسازی کشور باید از دروغ دور باشد، گفت: ما سعی میکنیم با تولیدکنندگان همراه باشیم و در حال تدوین و برنامهریزی جلسات آموزشی با همکاری سازمان نظام دامپزشکی و دانشگاه جامع علمی کاربردی به صورت پودمانی هستیم. وی افزود: صاحبان صنعت موظف هستند که شرایط فراهم کنندکه مسئولان فنی و مدیران تولید در این کلاسها شرکت کنند و آموزش ببینند و مدارک لازم را کسب کنند و کسانی که قرار است پروانهشان به عنوان مسئول فنی تمدید شود باید از این به بعد این آموزشها را دیده باشند. هاشمزاده بیان داشت: امیدواریم در یک فرصت 3 ساله تا پایان دولت با هم حرکت کنیم و دفتر دارو و درمان با پیگیری مسائل شاهد قدرت رقابتپذیری و صادرات در تولید محصولات دارویی دامی باشیم. براساس این گزارش در این مراسم با حضور محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی از کتاب راهنمای تولید بهینه و اصول تضمین کیفیت در صنعت ساخت داروهای دامپزشکی رونمایی شد و از 12 نفر از مسئولان فنی و دامپزشکی نمونه تجلیل و تقدیر شد. انتهای پیام/ب
93/12/02 - 15:43
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]