واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: جام جهانی کشتی فرنگی و فرصتی برای خروج از گلخانه جام جهانی کشتی فرنگی که با شرکت هشت تیم به مدت دو روز در تهران جریان داشت، عصر دیروز ( جمعه ) با قهرمانی تیم جمهوری آذربایجان پایان یافت و تیم روسیه در رده دوم ایستاد.
در این رقابت ها هشت تیم جمهوری آذربایجان، روسیه، ایران ، ترکیه، مجارستان، سوئد، آلمان و ارمنستان حضور داشتند که به همین ترتیب در رده های اول تا هشتم جای گرفتند.
تیم ملی کشورمان که عنوان قهرمانی دوره گذشته را دراختیار داشت دراین دوره با شکست مقابل جمهوری آذربایجان در دیدارهای گروهی در روز پنجشنبه به دیدار رده بندی رفت و در این مرحله برابر ترکیه پیروز شد تا در مکان سوم بایستد.
برای تیم ایران در این رقابت ها در وزن 59 کیلوگرم- محمد نوربخش و محسن حاجی پور،وزن 66- کیلوگرم - افشین بیابانگرد و محمد علی گرائی،وزن 71کیلوگرم - پیام بویری و رامین طاهری،وزن 75کیلوگرم - یوسف اخباری و محمد کریمی،وزن 80 کیلوگرم - حبیب اله اخلاقی و علی زینتی رفاه،وزن 85کیلوگرم - مجتبی کریم فر و داود عابدین زاده،وزن 98 کیلوگرم - مهدی علیاری و سید مصطفی صالحی زاده و وزن 130 کیلوگرم - بشیر باباجان زاده و بهنام مهدی زاده وزن کشی کرده و مبارزه کردند.
تیم ایران در این مسابقات کشتی گیران خود را که به کشتی گیران المپیکی معروف بودند، یعنی حمید سوریان، نوروزی، سعید عبد ولی وقاسم رضایی همراه نداشت و با ترکیبی تقریبا جوان به میدان رفت.
نوروزی و سوریان در روزهای آخر اردو اعلام کردند که نمی توانند در این رقابت ها شرکت کنند . عبد ولی که اعلام کرده بود در اختیار تیم ملی است از حضور در رقابت ها کنار رفت و قاسم رضایی هم در تمرینات روز آخر گفت که از ناحیه کتف دچار صدمه شده و کناره گیری کرد.
به این ترتیب تیم ملی در جام جهانی 2015با تلفیقی از کشتی گیران باتجربه و جوانان به میدان رفت که پیام بویری و مهدی علیاری عملکرد خوبی هم داشتند.
نکته قابل توجه در این مسابقات کناره گیری همین کشتی گیران معروف به کشتی گیران المپیکی بود که به هرحال با توجه به برنامه های خود تصمیم گرفتند در این دوره به روی تشک نروند و دست کادر فنی را برای جام جهانی خالی گذاشتند.
با کناره گیری این افراد به دلیل آنکه درسال های گذشته در زمینه پشتوانه سازی برای تیم ملی فرنگی کاری نشده بود، دست کادر فنی خالی ماند و آنان مجبور شدند تا با نفراتی گام به این مبارزات بگذارند که کمتر شناخته شده بوده و تجربه میادین بزرگ را نداشتند.
این اتفاق در ناکامی این تیم در این دوره موثر بود، اما فرصت خوبی برای کادر فنی و فدراسیون کشتی ایران شد تا با تعدادی از جوانان برای پشتوانه سازی کار کند و انتظار می رود که فدراسیون همین روند را در پیش بگیرد وکشتی فرنگی را از حالت گلخانه ای و متکی بودن به تنها چند کشتی گیر خارج کند.
ما باید حداقل دو تیم دریک سطح در رشته فرنگی مانند آزاد داشته باشیم و در صورتی که برای کشتی گیران اصلی اتفاقی افتاد بتوانیم از نفرات دوم استفاده کنیم و شرایطی را فراهم نکنیم که تیم ملی متکی به یک کشتی گیر باشد و این کشتی گیر هر شرطی و شرایطی را بر فدراسیون و تیم ملی تحمیل کند.
ورزشی**
02/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]