تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):همه خوبى‏ها با عقل شناخته مى‏شوند و كسى كه عقل ندارد، دين ندارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870652460




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دموکرات‌ها بر سر دوراهی اوباما و نتانیاهو |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: دموکرات‌ها بر سر دوراهی اوباما و نتانیاهو
روزنامه واشنگتن پست نوشت؛ دموکرات‌ها نمی‌خواهند از خود یک چهره ضداسرائیلی نشان دهند و در عین حال آنها نمی‌خواهند با حضور در سخنرانی نتانیاهو به رئیس‌جمهوری آمریکا پشت کنند.
کد خبر: ۴۷۶۹۹۹
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۸:۳۷ - 20 February 2015




روزنامه واشنگتن پست نوشت؛ دموکرات‌ها نمی‌خواهند از خود یک چهره ضداسرائیلی نشان دهند و در عین حال آنها نمی‌خواهند با حضور در سخنرانی نتانیاهو به رئیس‌جمهوری آمریکا پشت کنند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران نمایندگان دموکرات آمریکا در خصوص حضور در سخنرانی نخست وزیر رژیم صهیونیستی دچار سردرگمی شده اند بگونه‌ای که از یک سو نمی‌خواهند از خود یک چهره ضداسرائیلی نشان دهند و از سوی دیگر قصد ندارند با حضور در سخنرانی نتانیاهو به رئیس جمهوری آمریکا پشت کنند.

روزنامه واشنگتن پست در مطلبی به قلم «گرگ سارگنت» نوشت:‌ نظرسنجی اخیر شبکه «سی ان ان» نشان داد شصت و سه درصد از مردم آمریکا فکر می کنند اقدام رهبران حزب جمهوری خواه در دعوت از بنیامین نتانیاهو برای سخنرانی در کنگره بدون موافقت باراک اوباما، اقدامی اشتباه بوده است.

 هشتاد و یک درصد از پاسخ دهندگان دموکرات نیز با این دیدگاه موافق بودند که اقدام«بینر» اشتباه بوده است هرچند به نظر نمی رسد این مخالفت مردمی، انگیزه قدرتمندی برای دموکرات ها در کنگره باشد تا در سخنرانی نتانیاهو شرکت نکنند.

برخی از دموکرات های مجلس نمایندگان به جان بینر، رئیس مجلس نمایندگان نامه نوشته و از او خواستند سخنرانی نتانیاهو را به تاخیر بیندازد. حدود بیست و سه دموکرات از مجلس نمایندگان این نامه را امضا کرده اند. کیت الیسون، در مجلس نمایندگان، نام این 23 نماینده را اعلام کرده است. اما در این فهرست نام برخی از دموکرات های سرشناس که مخالفت آنها می تواند تاثیر گذار باشد، نیامده است.

این که نام بسیاری از این دموکرات ها در این فهرست دیده نمی شود، حاکی از این است که آنها هنوز نگران اتخاذ سیاستی هستند که با خواسته اسرائیل منطبق نباشد. این حقیقت وجود دارد که تعدادی از دموکرات ها گفته اند در سخنرانی نتانیاهو در کنگره حاضر نخواهند شد، ولی در عین حال تعدادی از آنها به صراحت اعلام کرده اند این به معنای بایکوت سازمان یافته سخنرانی نتانیاهو است و آنها هرگز چنین قصدی ندارند و هر گونه صحبت از بایکوت و تحریم هم انحراف از واقعیت است.

در واقع مسئله این است که این نمایندگان، نمی خواهند از خود یک چهره ضداسرائیلی نشان دهند. در عین حال آنها نمی خواهند با حضور در سخنرانی نتانیاهو به رئیس جمهوری آمریکا پشت کنند.

دموکرات های کنگره همچنین با یک مشکل دیگر هم مواجه هستند و آن این است که حالا با توجه به انتشار نظرسنجی سی ان ان، باید چه کار کنند؟ این نظرسنجی به صراحت نشان می دهد که پایگاه مردمی دموکرات با حضور نتانیاهو برای سخنرانی موافق نیست.

به گفته برخی از تحلیلگران، سخنرانی نخست وزیر اسرائیل در کنگره آمریکا، دموکرات ها را بر سر دوراهی انتخاب میان اوباما و نتانیاهو قرار می دهد. اگر بیشتر دموکرات ها نخواهند این سخنرانی به تاخیر بیافتد،‌آیا این به معنای آن است که دموکرات ها می خواهند سخنرانی نتانیاهو در موعد مقرر انجام شود؟ اگر آنها هیچ کاری انجام ندهند، این انفعال خود را برای رای دهندگان دموکرات از هر قشر و طبقه ای چگونه توجیه می کنند؟












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن