تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بسم اللّه‏، شفاى هر دردى و يارى كننده هر دارويى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819883199




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- بررسی سلامت روانی از طریق فیلم های ضبط شده توسط دوربین کامپیوتر


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بررسی سلامت روانی از طریق فیلم های ضبط شده توسط دوربین کامپیوتر تهران - ایرنا - محققان دانشگاه روچستر آمریکا برنامه ای طراحی کرده اند که امکان پایش سلامت روانی افراد را از طریق بازبینی فیلم هایی که شخص در زمان فعالیت در شبکه های اجتماعی از خود می گیرد، در اختیار می گذارد.


به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از پایگاه ساینس، محققان در جریان این تحقیقات توانستند ضربان قلب کاربران شبکه های اجتماعی را از طریق تغییر رنگ پوست پیشانی وی اندازه گیری کنند.
علاوه بر این، محققان با استفاده از تکنیک هایی مانند پردازش سیگنال می توانند به واسطه بررسی علایم دیگری همچون شعاع مردمک چشم و میزان حرکت سر اشخاص که در فیلم های ویدیویی ضبط می شود، وضعیت سلامت روانی آنها را تحت نظر بگیرند.
این نرم افزار پیشرفته می تواند پیغام هایی را که کاربران در شبکه های اجتماعی ارسال می کنند، مطالبی را که مطالعه می کنند و حتی حرکات مکانیکی مانند سرعت پیمایش صفحات، حرکت ماوس و تایپ را تحلیل کند.
البته میزان تاثیرگذاری این تحلیل ها در نتیجه گیری نهایی متفاوت است. برای مثال محتوای پیغام های ارسال شده در مقایسه با مطالبی که خوانده می شود، تصویر جامع تری را از اندیشه ها و احساسات کاربر در اختیار می گذارد.
محققان در جریان تولید این نرم افزار از 27 داوطلب کمک گرفتند، سپس برای هر یک از آنها مجموعه ای از پیغام ها را ارسال کردند که برخی دارای بار منفی و برخی دارای بار مثبت بودند.
بدین ترتیب توانستند واکنش احساسی آنها را در مقابل چنین محتوایی ارزیابی کنند.
سپس نتایج حاصل از ارزیابی را با اظهارات داوطلبان درباره احساساتشان در زمان مشاهده پیغام ها مقایسه کردند.
این برنامه تکنون فقط می تواند واکنش های منفی، طبیعی و مثبت را شناسایی کند.
با وجود این محققان در تلاش هستند تا کارآیی آن را افزایش دهند و با افزایش حساسیت نرم افزار بتوانند احساسات خاص تری همچون اندوه و عصبانیت را شناسایی کنند.
علمی(6) ** 9259 ** 1599 ** 1071



30/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن