واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئیس دومین همایش ملی صنایع غذایی خبر داد
ارائه گرنتهای ویژه به مقالات کاربردی در همایش ملی صنایع غذایی
رئیس دومین همایش ملی صنایع غذایی گفت: از طرف پارک علم و فناوری و مراکز رشد به مقالاتی که قابلیت عملیشدن دارند و میتوانند به مرحله تولید برسند گرنتهای ویژه داده میشود.
![خبرگزاری فارس: ارائه گرنتهای ویژه به مقالات کاربردی در همایش ملی صنایع غذایی خبرگزاری فارس: ارائه گرنتهای ویژه به مقالات کاربردی در همایش ملی صنایع غذایی](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1393/11/29/13931129000850_PhotoA.jpg)
سیدجعفر هاشمی در حاشیه دومین همایش ملی بهینهسازی زنجیره تولید و مصرف در صنایع غذایی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ساری اظهار کرد: ایمنی و امنیت غذایی، فرآوردهها و فناوریهای نوین در صنعت غذا، مدیریت ضایعات، طراحی کارخانجات مواد غذایی و بهینهسازی انرژی، بازارهای هدف صادراتی و راهکارهای نفوذ و نقش سیاستها حمایتی دولت از محورهای اصلی این همایش ملی است. رئیس دومین همایش ملی بهینهسازی زنجیره تولید و مصرف در صنایع غذایی با بیان اینکه امنیت غذایی یکی از مهمترین محورها و مباحث این همایش است، افزود: زنجیره تولید و مصرف غذایی و آخرین یافتههای علمی پیرامون این همایش مورد بحث و تبادل نظر قرار میگیرد. هاشمی تصریح کرد: با میزگردهای تشکیل شده و با حضور کارشناسان، متخصصان و سیاستگذاران اجرایی و کنترلی در بحث صنایع غذایی استان و کشور مباحثی در جهت بهبود امنیت غذایی جامعه، تکنیکها و نقاط بحرانی موجود در بخش غذایی مطرح میشود. *فرسودگی ماشینآلات صنایع غذایی وی با بیان اینکه برای داشتن بهترین صنایع غذایی نیازمند شناسایی فرصتها و بهرهگیری از تمام ظرفیت در کشور و استان هستیم، بیان داشت: صنعت غذایی ما با چالشهایی روبرو است که با هماهنگی مسئولان استان و کشور باید گامهای ارزشمندی در مسیر رفع آنها برداریم. رئیس دانشکده زراعی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با بیان اینکه سیستمهای بانکی کشور در ارائه تسهیلات به صنعت غذایی مردد هستند، افزود: مازندران از نظر ظرفیت در بالاترین حد قرار دارد و نباید با مشکلاتی در زمینه امنیت تولید و مصرف غذایی روبرو باشد. هاشمی با بیان اینکه در بعضی از صنایع غذایی در تهیه مواد اولیه با چالشهای جدی روبرو هستیم، اظهار داشت: فرسودگی ماشینآلات و ابزارآلات، تخصص ناکافی کارشناسان و عدم آموزش کاربردی نیروهای مورد نیاز میتواند از دیگر مشکلات در صنایع غذایی باشد. *مقالات برتر همایش ملی صنایع غذایی به سمت عملی شدن حرکت میکنند وی با اشاره به اینکه این همایش در شناسایی ضعفها به مسئولان مجری این حوزه کمک فراوانی میکند، گفت: دانشجویان و شرکتکنندگان این حوزه با ارائه مقالات به دنبال شناسایی چالشهای پیش روی این صنعت هستند. این مسئول با بیان اینکه نسل جوان در این فرصت دو روزه میتواند با بازار کار و صنعت غذایی آشنا شود، بیان داشت: دانشجویان با مشاوره علمی میتوانند بیشترین تاثیر را در این حوزه داشته باشند. رئیس دومین همایش ملی بهینهسازی زنجیره تولید و مصرف در صنایع غذایی از انتخاب 6 مقاله برتر در این همایش خبر داد و گفت: با همکاری پارک علم و فناوری استان و مراکز رشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری مقالات برتر به سمت عملی شدن حرکت میکنند. *ارزشمندی همایش صنایع غذایی در گرو عملیشدن مقالات هاشمی بهترین تاثیر این همایش را در گرو عملی شدن مقالات ارائه شده دانست و افزود: این همایش زمانی سودمند است که مقالات ارائه شده وارد صنعت غذایی جامعه شود. وی تصریح کرد: در همایش سوم صنایع غذایی که در سال آینده برگزار میشود، اثرات این همایش بر جامعه ارائه میشود. رئیس دانشکده زراعی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در پایان گفت: از سوی پارک علم و فناوری و مراکز رشد به مقالاتی که قابلیت اجرا دارند و میتوانند به مرحله تولید برسند گرنتهای ویژه داده میشود. انتهای پیام/86031/غ40
93/11/30 - 08:31
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]