واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون سیاسی؛ امنیتی؛ اجتماعی استانداری فارس: 10 میلیون نفر بیسواد مطلق زیبنده کشور نیست خبرگزاری پانا:معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استانداری فارس با بیان اینکه وجود 10 میلیون نفر بیسواد مطلق زیبنده کشور نیست، گفت: در آموزش ابتدایی برای باسواد کردن هر فرد بیسواد نیاز به هزار ساعت آموزش است که یک میلیون و 400 هزار تومان هزینه به آموزش دهنده ها تعلق میگیرد.
۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۹ بهمن ساعت 20:17
به گزارش خبرگزاری پانا، كدخداپور در شورای پشتبانی سوادآموزی استان فارس بیان کرد: استفاده از ظرفیت جوانان جویای كار میتواند موجب تسریع روند سوادآموزی و اشتغال مقطعی آنها شود به گونهای که در طول یك سال 14 میلیون درآمد برای هر آموزش دهنده ایجاد خواهد شد.
وی با بیان اینكه اگر تبلغ و تشویق بیشتری در این موضوع ایجاد شود قطعا در جذب بیسوادان مطلق اثرگذار خواهد بود، خاطر نشان كرد: نهضت سواد آموزی تاكنون زحمات بسیاری در جهت سواد آموزی متحمل شده كه به دلیل بیبهره بودن از تجربه آموزش و پرورش نتایج مطلوبی حاصل نشده بود اما خوشبختانه از امسال با استفاده از تجربه آموزش و پرورش پیشرفت فعالیتهای سواد آموزی چشمگیرتر خواهد شد.
معاون پشتیبانی سوادآموزی کشور نیز گفت: در خصوص اقدامات فرهنگی من جمله ریشهكنی بیسوادی، پس از تهران، شهرهای مقدس مشهد، قم و شیراز به دلیل مرکزیت فرهنگی، در اولویت توجه قرار دارند.
پرویز كوثری با بیان اینکه در کشور چند نقطه اساسی در زمینه ریشهکنی بیسوادی وجود دارد، افزود: توجه به نقاط حساس و اساسی کشور در راستای سوادآموزی و دیگر مباحث مهم ضرورت دارد.
معاون پشتیبانی سوادآموزی کشور خاطرنشان کرد: اهمیت و ضرورت سوادآموزی برای تمام بخشهای کشور به یک اندازه است و باید تمام دستگاههای کشور در زمینه ریشهکنی بیسوادی مشارکت داشته باشند.
کوثری با بیان اینکه نقیصه سوادآموزی نقیصهای ملی و اجتماعی است که نباید منحصر به یک دستگاه خاص شود، خاطرنشان کرد: از منظر عقلی و علمی علاوه بر وظایف اداری مشارکت در این امر باید در دستور کار تمام دستگاهها قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه بیسوادی زمانی محقق میشود که مبادی ورودی بیسوادی بسته شود و از ایجاد دور تسلسل جلوگیری شود، تصریح کرد: باید تدابیر لازم برای بسته شدن مبادی ورودی بیسوادی اندیشیده شود و هرچند این مقوله وظیفه آموزش و پرورش است اما در این مسیر موانعی نیز وجود دارد.
این مقام مسئول با تأکید بر لزوم همکاری مدیران و مسئولان استانی برای بسته شدن این مبادی، عنوان کرد: جامعه بیسوادان در استان فارس را میتوان به سه گروه عشایر، اتباع بیگانه و دیگر بیسوادان جامعه تقسیم کرد که با این تفکیک آموزشها سریعتر به نتیجه میرسد.
کوثری با بیان اینکه سال گذشته رتبه استان فارس در جذب و آموزش بیسوادان 27 بوده که امسال به رتبه نخست کشور دست یافته است، بیان کرد: وجود و حضور شورای پشتیبانی استان و شهرستانها در راستای حمایت، نظارت و پشتیبانی سوادآموزی در ارتقای سوادآموزی استان نقش مهمی داشته است.
وی با تشکر از مشارکت مسئولان استانداری و فرمانداران استان فارس و دیگر افراد مشارکتکننده در اجرای طرح ریشهکنی بیسوادی در استان فارس، اظهار داشت: نباید نقش استانداری فارس و فرمانداران شهرستان در این طرح کمرنگ شود و این عزیزان همواره در کنار آموزش و پرورش قرار گیرند.
معاون پشتیبانی سوادآموزی کشور یکی از عوامل مؤثر در ارتقای رتبه استان به نخست کشوری را تشکیل شورای پشتیبانی سوادآموزی و گرفتن تعهد از فرمانداران در راستای اجرای این طرح دانست و گفت: در استان فارس همافزایی به طور کامل وجود دارد و اعضای شورای پشتیبانی هر سال با تمرکز بر موضوع بیسوادی عملکردی شایسته در پایان سال ارائه دهند.
کوثری با اشاره به ضرورت رسیدن به فهم و علم مشترک در راستای برطرف شدن افتراق، افزود: براساس مصوبه مجلس نسبت به کسانی تکلیف قانونی داریم که بیسواد مطلق باشند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]