واضح آرشیو وب فارسی:فارس: استاد حوزه علمیه قم:
دعوای والدین در پستو و ابراز محبت به بچهها در کف خانه باشد
استاد حوزه علمیه قم گفت: دعواهای والدین باید در پستو و ابراز مهر و محبت به بچهها در کف خانه باشد.
به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، حجتالاسلام سیدعلیرضا تراشیون عصر امروز در جلسه سبک زندگی اسلامی ـ ایرانی در مجتمع ولیعصر (عج) موسسه شهید مدنی با موضوع بلوغ، تحولات و مخاطرات آن اظهار داشت: دوره بلوغ دوره تحول و تغییر در خلقیات، رفتارها و حتی طبع فرزندان است.
وی با بیان اینکه بلوغ میتواند هم فرصت و هم یک تهدید باشد و والدین باید آگاهانه با موضوع بلوغ برخورد کنند افزود: در این دوران بچههای یک سری ویژگیهای خاص چون استقلالطلبی، توجه به خود، تغییر سلایق و گرایش به جنس مخالف پیدا میکنند و این گرایش شامل دو بخش توجه و تمایلات است.
استاد حوزه علمیه قم تمایلات جنسی را منشأ آسیبها خواند و گفت: دختران در سن 9 تا 10 سالگی و پسران 11 تا 12 سالگی به بلوغ میرسند و از این سن بلوغ تا سن ازدواج که در جامعه ما روند افزایشی دارد تصور کنید چگونه این خلأ باید پر شده و در این فاصله چه بر سر بچهها میآید.
* آمار رسمی از اختلالات جنسی در کشور وجود ندارد ولی میدانیم کم هم نیست وی با تاکید بر ازدواج زود فرزندان، افزایش سن ازدواج را عامل ایجاد دو مشکل دانست و گفت: بالا رفتن سن ازدواج یکی از این تبعات است که شانس ازدواج را از فرد میگیرد. تراشیون افزود: دوم اینکه تا بچهها عاشق نشدهاند و در این دام گرفتار نشدهاند باید ازدواج کنند که این عاشق شدن عواقب و خطرات بزرگ خود را به همراه دارد.
وی با بیان اینکه وقتی بچهها به بلوغ میرسند میل جنسی در آنها بروز میکند، ابراز داشت: این میل منجر به اختلالات جنسی شده که انواع مختلفی چون ارتباط با جنس موافق، ارتباط با جنس مخالف، خودارضایی و... را در بردارد.
کارشناس رادیو معارف با بیان اینکه آمار رسمی از اختلالات جنسی در کشور وجود ندارد ولی میدانیم که وجود دارد و کم هم نیست ابراز داشت: در آمریکا پسرها 90 درصد و دخترها 65 درصد خودارضایی دارند.
وی با اشاره به جلسه قبل که چند علت بروز خودارضایی و راههای مقابله با آن را مطرح کرده بود در ادامه برای تکمیل مباحث خود اذعان داشت: تنبیه بچهها، نوع پوشش نامناسب بچه، والدین و اطرافیان، تنها بودن فرزند در خانه همگی باعث بروز این اختلالات جنسی میشود.
تراشیون مورد مهم دیگر را وجود محیط خانه پر از تنش و ناآرام خواند و گفت: کودک وقتی دچار تنش شده به قسمتی از اندام خود دست میزند که آرام میشود و همین امر ملکه ذهن او شده و وقتی بزرگتر شده منجر به خودارضایی خواهد شد.
وی در حوزه تربیت دینی وجود بهداشت روانی و رفتاری را بسیار مهم خواند و گفت: طبق آمار و بررسیها، بچههایی که در محیط پرتنش زندگی میکنند به استعمال دخانیات، مواد مخدر، الکلها و.. گرایش دارند. *وظیفه والدین ایجاد محیط آرام در خانه است استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه متاسفانه شیوع این روند در دختران بیشتر از پسران است زیرا لطیفتر و حساسترند، وظیفه والدین را ایجاد محیط آرام در خانه دانست و گفت: دعواهای والدین باید در پستوها و بیخ خانه و ابراز عشق و عاطفه به بچهها در کف خانه باشد.
وی مورد بعدی را برنامههای غیر مفید و مخرب رسانهها خواند و اذعان داشت: تربیت فرزند یعنی فکر کردن؛ ما باید در جایگاه والدین فکر کنیم فرزندان ما چه فیلمهایی را ببینند و چه چیزی را نبینند!. تراشیون با تأکید بر لزوم مدیریت و کنترل تمام برنامهها و فیلمها، در ادامه با بیان اینکه بلوغ اغلب دختران با افسردگی ضعیف همراه است گفت: دختران در سن بلوغ برای رهایی از این افسردگی به جنس همنوع خود وابستگی شدیدی پیدا میکنند. وی با اشاره به اینکه پدر و مادر باید در این دوران حساس بچهها را یاری کرده و آنها را غرق محبت کنند، به نوع بستر خواب و ساعت خواب نوجوانان در دوران بلوغ اشاره کرد و گفت: باید فرزند هنگام خواب به قدری خسته باشد که وقتی وارد بستر شد به خواب برود.
استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه موضوع خواب را بسیار جدی بگیرید خاطرنشان کرد: خواب عصرگاهی برای بچهها بسیار مضر است. وی افزود: بچه از خواب عصر تا شب باید حداقل هفت ساعت وقت بگذراند و خسته شود تا بتواند شب خوب بخوابد پس والدین باید ساعت خواب و بیداری را مدیریت کنند. انتهای پیام/89001/ش40
93/11/29 - 20:12
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]