تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):عقل راهنمايى مى  كند و نجات مى  دهد و نادانى گمراه مى  كند و نابود مى  گرداند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870284134




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ظرفیت کانتینری بوشهر به حدود یک میلیون تن افزایش می‌یابد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: راستاد:
ظرفیت کانتینری بوشهر به حدود یک میلیون تن افزایش می‌یابد

محمد راستاد مدیرکل بنادر ودریانوردی استان بوشهر


شناسهٔ خبر: 2500618 چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۷
استانها > بوشهر

بوشهر - مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: ظرفیت کانتینری بوشهر به حدود یک میلیون تن افزایش می‌یابد. به گزارش خبرنگار مهر، محمد راستاد ظهر چهارشنبه در پنجمین نشست مدیران دریایی که در سالن اجتماعات برج بندر بوشهر برگزار شد، اظهار داشت: استان بوشهر دارای ۹۳۷ کیلومتر ساحل است که ۱۱ بندر تجاری و چند بندر تخصصی نفت و گاز و پتروشیمی وجود دارد.وی با اشاره به ظرفیت‌های بالای بنادر استان بوشهر در زمینه‌های مختلف، اضافه کرد: بنادر استان بوشهر با در نظر گرفتن بنادر نفتی، بیشترین میزان حمل و نقل دریایی از نظر تناژ را در بین استان‌های ساحلی کشور دارد.راستاد با بیان اینکه بندر بوشهر به عنوان مهمترین بندر تجاری استان سومین بندر تجاری در سطح کشور است، افزود: در برخی از تقسیم‌بندی‌ها، بندر بوشهر در بین سایر بنادر کشور دارای جایگاهای نخست و دوم است.بوشهر مهمترین واردکننده میوه‌جات با کشتی های یخچال دار استمدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر ادامه داد: ظرفیت حمل و نقل کانتینری در بندر بوشهر در حال حاضر حدود ۴۵۰ هزار TEU در سال و عملکرد نزدیک به ۳۰۰ هزار TEU در سال است که دارای جایگاه دوم پس از بندر شهید رجایی است.وی با بیان اینکه بوشهر مهمترین واردکننده میوه‌جات با استفاده از کشتی های یخچال دار است، بیان داشت: این کشتی‌ها تقریبا به صورت کامل به بوشهر تردد می‌کنند و این موضوع بیانگر اقبال به بوشهر است.راستاد تصریح کرد: این اقبال به بندر بوشهر باعث شده است تا شاهد جهش ترافیکی به بندر بوشهر باشیم و در همین راستا با حضور رئیس جمهور در استان عملیات اجرایی توسعه بندر بوشهر در جزیره نگین آغاز شد تا شاهد توسعه بندر بوشهر باشیم.پایانه نفتی یا مواد فله مایع در بوشهر ایجاد می‌شودوی از افزایش ظرفیت کانتینری بوشهر به حدود یک میلیون تن خبر داد و خاطرنشان ساخت: پایانه نفتی یا مواد فله مایع به ظرفیت ۱۸۰ هزار متر مکعب مخزن نیز در کنار این پایانه کانتینری ایجاد می‌شود که ۵۰ میلیارد تومان برای آن سرمایه‌گذاری می شود.مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر از انعقاد یک پایانه چند منظوره در بندر بوشهر با سرمایه گزاری حدود ۲۰۰ میلیارد تومان خبر داد و افزود: با برنامه‌ریزی صورت گرفته توسعه بندر بوشهر طی پنج سال انجام می شود که پایانه کانتینتری طی سه سال اجرا می شود.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن