تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ایمان هیچ بنده ای راستین نمی شود مگر زمانیکه اعتمادش به آنچه نزد خداست از اعتمادش به آن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871430789




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- چهاردهمین نمایشگاه بین المللی محیط زیست با حضور وزرای سه کشور برگزارمی شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: چهاردهمین نمایشگاه بین المللی محیط زیست با حضور وزرای سه کشور برگزارمی شود تهران- ایرنا-چهاردهمین نمایشگاه بین المللی محیط زیست با شعار" اقتصاد سبز، اقتصاد مقاومتی" با حضور 13 شرکت خارجی، وزرای محیط زیست کشورهای روسیه، لبنان و ژاپن دوم اسفند در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران آغاز و تا پنجم اسفند ادامه دارد.


مجید فدایی رییس ستاد برگزاری چهاردهمین نمایشگاه بین المللی محیط زیست روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا افزود: نمایندگان شرکت هایی از کشورهای آلمان، لهستان، سویس، اتریش، فنلاند، نیوزلند، کانادا، انگلیس، بلژیک، ایتالیا، ترکیه، سوئد و فرانسه در این نمایشگاه حضور دارند.
وی اظهار کرد:قرار است اسحاق جهانگیری معاون اول ریاست جمهوری در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه همراه با معصومه ابتکار معاون رییس جمهوری و رییس سازمان حفاظت محیط زیست حضور داشته باشد.
سرپرست اداره کل روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست افزود: این نمایشگاه در مساحتی بیش از 16 هزار متر مربع و در سالن های 38، 40، 41 و میلاد در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود.
فدایی گفت:این نمایشگاه که یکی از مهمترین رویدادهای زیست محیطی کشور در نیمه دوم سال جاری است، شرکت های داخلی و خارجی جدید ترین و آخرین پیشرفت ها، دستاوردها و فناوری های خود در زمینه محیط زیست و صنایع مرتبط در بخش های تولیدی و خدماتی را ارایه می کنند.
وی هدف از برگزاری نمایشگاه را بستر سازی مناسب برای مشارکت عمومی در حفاظت از محیط زیست، معرفی توانمندی های محیط زیستی در بخش خدمات فنی و مهندسی، آشنایی با مدیریت های زیست محیطی، سازمان ها و مراکز آموزشی و پژوهشی و اطلاع رسانی زیست محیطی عنوان کرد.
فدایی آشنایی با سازمان های زیست محیطی، بستر سازی مناسب برای مشارکت مردم در حفاظت از محیط زیست، ارایه راهکارهای اصولی و عملی برای جلوگیری از تخریب محیط زیست، ایجاد انسجام بین بخشی برای توانمند سازی پروژه های زیست محیطی، گسترش فرهنگ طبیعت گردی و معرفی انرژی های نو و تجدید پذیر و صنایع سبز را از دیگر اهداف برگزاری این نمایشگاه عنوان کرد.
وی در ادامه با بیان این که شرکت های حاضر در این نمایشگاه خدمات مختلف فنی و مهندسی زیست محیطی را نیز ارایه می کنند، گفت: در این نمایشگاه، امکانات و فناوری های نوین زیست محیطی در بخش های مدیریت کیفیت هوا، آب، خاک و دیگر بخش های مرتبط معرفی خواهد شد.
به گفته سرپرست اداره کل روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، مدیریت بهره وری انرژی و انرژی های تجدیدپذیر، مدیریت و بازیافت زباله و پسماند، مدیریت شهری، نظارت و اجرای پروژه های زیست محیطی، پروژه های تحقیقاتی و خدمات حفاظت از محیط زیست، کنترل، اندازه گیری و فناوری آزمایشگاهی، حمل و نقل عمومی و بهینه سازی مصرف سوخت، خودرو سبز و استاندارد سازی خودروها، حفظ منابع طبیعی، ساختمان سازی سبز و مدیریت آب و فاضلاب برخی از مهمترین زمینه های حضور در چهاردهمین نمایشگاه بین المللی محیط زیست است.
فدایی درباره برنامه های جانبی این نمایشگاه افزود: بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته، در حاشیه این نمایشگاه، آموزش زیست محیطی مدارس و همچنین کارگاه ها و نشست های تخصصی و مناظره هایی با موضوعات محیط زیستی با حضور کارشناسان، اساتید دانشگاه، محققان و صاحبان صنایع برگزار می شود.
وی گفت: مناظره های امسال با موضوعات " ریزگردها و آلودگی هوا " ، " اجرای طرح گردشگری در آشوراده و اینکه آیا اصولا رویکرد باید به سمت تقویت اکوتوریسم در مناطق حفاظت شده باشد یا خیر" و " بررسی طرح های انتقال آب بین حوضه ای ، رودخانه ها، سد سازی ها، تفکر سازه ای و مدیریت آب در کشور " برگزار می شود.
رییس ستاد برگزاری چهاردهمین نمایشگاه بین المللی محیط زیست گفت: در پایان کار نمایشگاه، از شرکت ها و موسسات و غرفه های برتر تقدیر و لوح سپاس و تندیس ویژه اهدا می شود.
علمی ( 4 ) **9014**1440



29/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن