تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 21 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):عدالت نيكو است اما از دولتمردان نيكوتر، سخاوت نيكو است اما از ثروتمندان نيكوتر؛...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864707176




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- ایتالیا بمب ساعتی آماده انفجار اتحادیه اروپا است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رخت نبستن بحران مالی از ایتالیا ایتالیا بمب ساعتی آماده انفجار اتحادیه اروپا است رم - ایرنا - تداوم بحران اقتصادی، افزایش بدهی های دولتی، تعطیلی روزافزون شرکت ها، کاهش تقاضا و عدم رشد اقتصادی، باعث شده است ایتالیا به نوعی بمب ساعتی آماده انفجار در اتحادیه اروپا تبدیل شود.


خبرگزاری ایتالیایی "کرونوس" از قول به مقاله ای در روزنامه "واشنگتن پست" نوشت: ایتالیا یک بمب ساعتی در اروپا محسوب می شود. از زمانی که واحد پولی یورو ساخته شد یعنی 16 سال پیش تاکنون، اقتصاد ایتالیا تنها چهار درصد رشد کرده که از وضع یونان نیز بدتر است.
به نوشته کرونوس، این روزنامه آمریکایی در ادامه مقاله خود با طرح این سوال که "چه چیزی در ایتالیا اشتباه بود که به این وضع رسید؟" افزود: در ایتالیا عملا همه چیز اشتباه بود. ایتالیا با مشکل عرضه و تقاضا مواجه است. ایجاد یک شرکت در ایتالیا بسیار دشوار است، توسعه آن سخت تر و اخراج کارمندان آن نیز دشوارتر است و این مساله اقتصادها را حتی در زمان های خوب ( از نظر اقتصادی) ضعیف کرده و در زمان های بد نیز آنها را فرو می پاشد.
ایتالیا مشکل واقعی اتحادیه اروپا است. یونان و پرتغال هر دو کشورهایی هستند که بدهی های زیادی دارند و هر دو قدری بهبود یافته اند و آن قدر کوچک هستند که اتحادیه اروپا بتواند بدهی های آنها را عقب بیندازد، اما ایتالیا رو به بهبود نیست و بدهی های آن بسیار زیاد است و نمی توان به آن بی توجه بود.
بدهی های ایتالیا بر اساس گزارش بانک مرکزی این کشور به بیش از دو تریلیون و 160 میلیارد یورو می رسد و این کشور در میان دیگر کشورهای اتحادیه اروپا از بالاترین رابطه میان بدهی های دولتی و تولیدات ناخالص ملی برخوردار است.
به گزارش موسسه آمار اروپایی "یوروستات"، بدهی های دولتی ایتالیا در نیمه دوم سال 2014 معادل 133.8 درصد تولیدات ناخالص ملی این کشور بود که بالاترین میزان در میان کشورهای اروپایی است.
ایتالیا که یکی از پنج ستون اصلی اقتصاد اتحادیه اروپا محسوب می شود، همچنان درگیر بدهی های سنگین عمومی و بهره ناشی از آن بوده و از بهبود اقتصادی دور مانده است.
این کشور طی 20 سال اخیر بهترین تراز را در قیاس با سایر کشورهای اروپایی به خود اختصاص داد، اما تمامی تلاش ها صرف پرداخت بهره بدهی های سنگینی شد که میراث دولت های گذشته است.
ایتالیا که قبل از بحران نیز بدهی زیادی داشت، نتوانست هزینه های عمومی را کنترل کند و هزینه پرداخت شده نیز بسیار بالا بود.
این کشور از طریق افزایش مالیات ها و کاهش هزینه های جاری، سرمایه گذاری ها و مصرف؛ توانست مازاد اولیه را به دست آورد، اما آن را صرف پرداخت بهره بدهی های عمومی کرد. این مساله منجر به انتقال منابع زیادی از اقتصاد واقعی به اقتصاد مالی شد و هم اکنون این مشکل، روی رشد اقتصادی کشور سنگینی می کند.
اروپام*1*461**1485**1479



29/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن