واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بیست و ششمین همایش علمی تحقیقی مذاهب اسلامی در زاهدان آغاز شد زاهدان- ایرنا- بیست و ششمین همایش علمی تحقیقی مذاهب اسلامی از سوی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان روز سه شنبه در زاهدان آغاز بکار کرد.
نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان و کرمان در حاشیه این همایش به خبرنگار ایرنا گفت: همایش علمی تحقیقی همه ساله با هدف تقویت مشترکات دینی فریقین با حضور هفت تا 10 استان کشور در شهرهای چابهار و زاهدان برگزار می شود که امسال بیست و ششمین همایش در زاهدان برگزار شد.
آیت الله عباسعلی سلیمانی اظهار داشت: بیست و ششمین همایش علمی- تحقیقی مذاهب اسلامی از امروز تا 30 بهمن در قالب سه کمیسیون کلامی و فقهی با زیرشاخه های مفهوم شناسی تکفیر و جریانهای تکفیری، بررسی جریانهای تکفیری از نگاه قرآن و سنت، متکلمان و مذاهب اسلامی، کمیسیون اجتماعی با زیرشاخه های پیشینه جریانهای تکفیری، ریشه های سیاسی، پیامدها و آثار و راههای برون رفت از جریانهای تکفیری و کمیسیون بانوان در دو بخش زن و سبک زندگی اسلامی و زن و جامعه ادامه دارد.
امام جمعه زاهدان اضافه کرد: در این همایش در کمیسیون های کلامی و فقهی و اجتماعی جریان های تکفیری در منابع و مبانی مذاهب اسلامی که در شرایط کنونی به شکل توماری جهان اسلام را آلوده کرده اند، مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.
نماینده مردم سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: همایش علمی تحقیقی مذاهب اسلامی از جمله فضاهایی است که علمای اسلامی در کمیسیون های مختلف و گفتمان های دینی می توانند این تومار خطرناک را جراحی کنند.
آیت الله سلیمانی اظهار داشت: در کمیسیون کلامی و فقهی 36 مقاله، کمیسیون اجتماعی 37 مقاله و کمیسیون بانوان 32 مقاله به این همایش رسید که در مجموع به ترتیب 16، 25 و 15 مقاله در هر سه کمیسیون پذیرفته شد.
نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان های سیستان و بلوچستان و کرمان گفت: مهمانان امسال این همایش علاوه بر علما و روحانیون تشیع و تسنن سیستان و بلوچستان از استان های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی، گلستان، کردستان، هرمزگان، تهران و قم هستند.
امام جمعه زاهدان گفت: شمار زیادی از عالمان دینی اهل سنت و تشیع با شرکت در همایش های علمی تحقیقی مذاهب اسلامی به گفتمان علمی می پردازند و بسیاری از ابهامات و شبهاتی که در گذشته در اذهان این بزرگواران وجود داشته به برکت این نشست های علمی-تحقیقی زدوده شده است.
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان ادامه داد: بیشترین تاکید این همایش در سالهای اخیر بررسی موضوعات روز جهان اسلام بوده است.
نماینده مردم سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: دستاورد همایش های علمی تحقیقی مذاهب اسلامی به صورت منشور به مراکز علمی تشیع و تسنن فرستاده می شود و با توجه به امکانات جدید لوح فشرده ای از همایش نیز برای بخش های مربوطه ارسال خواهد شد.
همایش های علمی - تحقیقی مذاهب اسلامی هر سال دو نوبت از سوی نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان در ایام دهه فجر و هفته وحدت در استان برگزار می شود.
6081
28/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]