واضح آرشیو وب فارسی:فارس: با بهرهبرداری از طرحهای توسعهای ترافیکی، فرهنگی و زیستمحیطی در شیراز
شرق به غرب و جنوب به شمال میرسد
شهردار شیراز با بیان اینکه با بهرهبرداری از طرحهای توسعهای ترافیکی، فرهنگی و زیستمحیطی در این شهر شرق به غرب و جنوب به شمال میرسد گفت: گردشگاه حاشیهای چنار راهدار به یکی از بوستانهای منحصربهفرد در کل کشور تبدیل میشود.
![خبرگزاری فارس: شرق به غرب و جنوب به شمال میرسد خبرگزاری فارس: شرق به غرب و جنوب به شمال میرسد](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/06/08/13910608000171_PhotoA.jpg)
به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز به نقل از روابط عمومی دفتر شهردار این شهر، علیرضا پاکفطرت در بازدید از طرحهای عمرانی و توسعهای اجراشده توسط شهرداری در مناطق جنوبی شیراز، اظهار داشت: نماد ورودی شیراز از سمت خوزستان و بوشهر را بهواسطه تعلقخاطری که مردم به دفاع مقدس داشته و دارند؛ طوری برنامهریزی کردهایم که یاد دوران دفاع مقدس تازه بماند. وی با بیان اینکه در بوستان چنارراهدار که از محل ساخت این نماد تا شهرک مهدیآباد (کتس بس) پیشبینی فضاهای تفریحی، اقامتی، گردشگری و ... شده است، گفت: در این نماد زیبا و منحصربهفرد تلاش میکنیم شیراز را بهعنوان شهر سبز نشان دهیم تا کسانی که وارد این کلانشهر میشوند تغییر را حس کنند. پاکفطرت با تأکید بر اینکه بوستان حاشیهای چنارراهدار، جنوب شیراز را دگرگون خواهد کرد، گفت: این پارک خطی بهطور 14 کیلومتر است که کل مسیر خطی جنوب شیراز را پوشش میدهد. وی با بیان اینکه سیلبند این پروژه دو سال پیش به بهرهبرداری رسیده است، خاطرنشان کرد: در 17 نقطه از رودخانه چنارراهدار شیبشکن خواهیم داشت که دو شیبشکن آن اکنون در حال اجرا بوده و مراحل نهایی ساخت را طی میکند و در کنار رودخانه فضاهای سبز، گونههای مختلف گیاهی و پروژههای متعدد سرمایهگذاری که هرکدام جذابیتی برای سرمایهگذاران داشته باشد، تعریف شده است. شهردار شیراز ابراز امیدواری کرد ظرف چند سال آینده این محور به بهترین و بزرگترین محور گردشگری شیراز تبدیل شود و گفت: در این منطقه برخلاف رستورانهای محور شمال غرب که اغلب بدون مجوز شکل گرفتهاند؛ بهترین شرایط با استاندارد کامل برای سرمایهگذاران فراهم میشود. وی بابیان اینکه تثبیت حریم رودخانه، پیشگیری از ساختوسازهای غیرمجاز و توسعه فضای سبز شهری از اهداف این طرح است، گفت: یکی از موضوعات مهم مدنظر ما وجود پل و کاروانسرای قدیمی در این منطقه است که پیگیر دریافت مجوز از سازمان میراث فرهنگی برای احیا آن و تبدیل این منطقه به یک منطقه جدید گردشگری هستیم. پاکفطرت افزود: در چهار سال گذشته پل دوم میانرود را افتتاح کردیم، پل سوم یا همان پل سجادیه 95 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و پل چهارم یا پل حجتآباد 10 درصد پیشرفت دارد و این در حالی است که طی 15 سال منتهی به آن تنها یک پل بر روی این رودخانه ساخته شده بود. وی با اشاره به دپوی خط دوم متروی شیراز در منطقه بین پل اول و دوم میانرود، اظهار داشت: بولوار طلاییه که فاز نخست آن در سال گذشته به بهرهبرداری رسید؛ شهرکهای مهدیآباد، حجتآباد، میانرود (بهارستان)، رضوان، فرزانگان، فرهنگیان، احمدآباد، والفجر و ... را به یکدیگر متصل میکند که کمکی برای کاهش عبور و مرور محلی از بزرگراه کمربندی امام خمینی (ره) در محدوده این مناطق و افزایش ایمنی و امنیت شهروندان است. شهردار شیراز با اشاره به پیشرفت مناسب فازهای بعدی بولوار طلاییه، افزود: این پروژه با احداث یک تقاطع غیرهمسطح در نزدیکی شمارهگذاری در انتهای بلوار امیرکبیر به بولوار مهدیه در منطقه چهار میرسد و به میدان شهید رودکی ختم میشود. پاکفطرت با بیان اینکه ساماندهی ترافیکی میدان شهید رودکی در برنامه قرار دارد و در حال طراحی است، گفت: یک رینگ ترافیکی از میدان جام جم، بزرگراه کوهسار مهدی (عج)، میدان قصردشت، تقاطع سهسطحی معلم، بولوار ایمان جنوبی تا مهدیآباد (کتس بس) ایجاد میشود و با گذر از بلوار احمد ابن موسی (ع) به پل غدیر و بزرگراه رحمت و سرداران میرسد. انتهای پیام/2448/و
93/11/28 - 09:26
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]