تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نيت خوب صاحب خويش را به بهشت مى برد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826185080




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- کمک محرمانه آمریکا به رژیم صهیونیستی برای ساخت بمب هیدروژنی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: کمک محرمانه آمریکا به رژیم صهیونیستی برای ساخت بمب هیدروژنی بیروت – ایرنا – در زمانی که دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی در خصوص چگونگی مقابله با پرونده هسته ای ایران درگیر هستند، در واشنگتن کمک های محرمانه آمریکا به اسراییل برای ساخت بمب هیدروژنی از سال 1987 میلادی فاش شد.


به گزارش ایرنا ،« حلمی موسی» پژوهشگر لبنانی در شماره روز دوشنبه روزنامه لبنانی السفیر افزود: عجیب است که آمریکایی ها می دانند و تاکید هم می کنند که سلاح هسته ای در اسراییل گسترش یافته اما همچنان نقض قوانین این کشور که کمک به طرف های دیگر برای گسترش سلاح هسته ای را ممنوع کرده است، ادامه می دهند.
در گزارشی که حلمی موسی نوشته، آمده است: گزارش محرمانه ای که دو روز قبل در واشنگتن منتشر شد حاکی از همکاری بین آمریکا و اسراییل از سال 1987 برای ساخت نسل جدیدی از سلاح های اتمی است.
این گزارش که با عنوان «ارزیابی فن آوری های حساس در اسراییل و کشورهای عضو ناتو» منتشر شده، حاوی 386صفحه است.
این گزارش به روشنی به مهمترین اسرار اتمی اسراییل اشاره و همچنین این حقیقت را که آمریکا به این رژیم در ارتقای بمب هیدروژنی کمک کرده، فاش کرده است.
این اقدام واشنگتن و کمک هسته ای به اسراییل با قوانین بین المللی و آمریکایی آشکارا در تعارض است و حتی قوانین فدرال آمریکا را که مخالف کمک به طرف های خارجی برای ساخت سلاح هسته ای بوده، نقض کرده است.
در این گزارش با بیان اینکه تاسیسات هسته ای اسراییل شبیه تاسیسات آمریکا برای ارتقای سلاح های هسته ای است از جمله آزمایشگاه های آمریکا در لوس آلموس و اوک ریدج ، تاکید شده است اسراییل به یک فن آوری دست یافته که به آن اجازه می دهد سلاح هسته ای را ارتقا بخشد.
اگرچه ممکن است عده ای زیاد زمان انتشار این گزارش را با اختلافات کنونی بین « باراک اوباما» رییس جمهوری آمریکا و « بنیامین نتانیاهو » نخست وزیر رژیم اسرائیل درباره سخنرانی نتانیاهو در کنگره مرتبط بدانند اما انتشار آن با حکم دادگاهی در آمریکا صورت گرفته است.
« گرانت اسمیت» پژوهشگر آمریکایی و مدیر موسسه مطالعات در واشنگتن از 30 سال قبل از پنتاگون درخواست داشته که این گزارش را منتشر کند.
اسمیت دو روز قبل در پایگاه اینترنتی «مقابله با جنگ» نوشت: این گزارش تاکید می کند که اسراییلی ها درحال پیشرفته سازی کدهایی (codes) هستند که آنها را قادر به ساخت (نسل جدید) بمب های اتمی می کند.
این کدها قادر به ایجاد فاصله بین عملیات هضم شدن و ذوب و گداخته شدن میکروسکوپی و ماکروسکوپی می باشند.
این گزارش با نام بردن از تاسیسات و نیروگاه های هسته ای اسراییل همچون «سوریک» و
«دیمونا» در بئر السبع، نحوه عملکرد این نیروگاه ها را مشابه نمونه های موجود در آمریکا مانند «لوس آلموس» ، «لورانس لیفمور» و آزمایشگاه های «اوک ریدج» دانسته است و تاکید می کند که در نیروگاه سوریک، فن آوری مورد نیاز و کامل برای مراحل ساخت و تولید سلاح هسته ای از جمله تست غیرمخرب، مهندسی فرآیند، شیمی و مطالعات هسته ای و ایمنی وجود دارد.
اسمیت یادآورشده است که 100 نسخه از این گزارش چاپ و احتمالا توزیع شده باشد اما شاید هیچ کدام از آنها به دفتر رییس جمهوری آمریکا نرسیده که اگر می رسید احتمال داشت مانع از ارسال مبلغ 82 میلیارد دلار کمک های رسمی آمریکا به اسراییل از سال 1987 تاکنون شود.
البته باید گفت که آگاهی دولت آمریکا از آنچه در نیروگاه سوریک در جریان است چیزی را عوض نمی کرد و مانع از ادامه کمک های آمریکا به اسراییل نمی شد.
آمریکا با وجود آگاهی از حقیقت نظامی بودن این نیروگاه هسته ای، فعالیت های آن را انسان دوستانه تلقی می کند.
بر اساس این گزارش، اصرار وزارت دفاع آمریکا برای جلوگیری از انتشار این گزارش را می توان دلیلی برای تایید این نظریه دانست که سیاست پیچیده و عدم شفاف پرونده هسته ای اسراییل بر اساس توافق بین واشنگتن و تل آویو شکل گرفته و در جهت تامین منافع دو طرف است.
آمریکا موظف به تقویت قدرت اسراییل به عنوان بازو و اهرم خود در خاورمیانه است و اهمیتی نمی دهد که پرونده هسته ای این رژیم از حالت پیچیدگی و نبود شفافیت خارج نشود تا اینکه به قطع کمک های نظامی و غیرنظامی به اسراییل مجبور نشود.
اگر چه قوانین آمریکا کمک به همه طرف ها برای گسترش و ارتقای سلاح هسته ای را ممنوع کرده است اما این کشوردر چند دهه گذشته بر اینکه اسراییل همه انواع سلاح های کشتار جمعی را در اختیار دارد، سرپوش گذاشته و مانع از هرگونه بازرسی و بررسی آن توسط نهادهای بین المللی ذیربط شده است.
درهر صورت گزارش های فراوانی، وجود زراد خانه سلاح های ویرانگر هسته ای در اسراییل را تایید می کند و وجود این سلاح ها این رژیم را به یک تهدید جهانی در این زمینه تبدیل کرده است.
با این وجود سیاست پیچیده و عدم شفافیت هسته ای در مقابل کشورهای عربی فقط به اسراییل خدمت می کند.
عده ای از وجود چند صد بمب هسته ای در زرادخانه های اسراییل خبر داده اند اما دو کارشناس آمریکایی در ماه نوامبر گذشته پژوهشی علمی در این رابطه انجام داده اند که نشان می دهد بسیاری از برآوردها درخصوص سلاح هسته ای اسراییل بزرگنمایی و اشتباه است.
« هانس مریستیان» و « روبرت نوریس» ادعا کرده اند که در زرادخانه اسراییل آن طور هم که گفته می شود، سلاح های هسته ای زیادی وجود ندارد، اسراییل سلاح های کشتار جمعی دارد اما موشک های هسته ای تاکتیکی در اختیار ندارد.
برمبنای این پژوهش، مطابق نظریه جنگ اسراییل تنها برای بازدارندگی نیاز به سلاح هسته ای وجود دارد، بنابر این تعداد بمب هایی که اسراییل در اختیار دارد از 80 بمب تجاوز نمی کند هرچند پولوتونیوم تولید شده توسط این رژیم اجازه ساخت 250 بمب را به آن می دهد.
اسراییل براساس نظریه بازدارندگی به بمب های تاکتیکی نیاز ندارد و خواستار بمب های ویرانگر جمعی و یا ضربه دوم است.
این دو پژوهشگر در گزارش خود آورده اند: سلاح هسته ای اسراییل برای جنگ های میدانی آماده نیست اما نمی توانیم بفهمیم، اسراییل که دارای راهبرد منظمی برای جنگ هسته ای نیست چرا به انواع کلاهک های هسته ای جنگی نیاز دارد.
خاورم*390* 1324**1010



27/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن