تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از خداوند عزيز و جليل نقل كرده است كه فرمود: هر كار ارزشمندى كه در آن بسم ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803580673




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نقش مهم و كليدي جمهوري اسلامي ايران در ترانزيت كالاي كشورهاي منطقه


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۷ بهمن ۱۳۹۳ (۱۰:۸ق.ظ)
نقش مهم و كليدي جمهوري اسلامي ايران در ترانزيت كالاي كشورهاي منطقه نخستين اجلاس شوراي هماهنگي موافقت‌نامه تأسيس کريدور جديد حمل‌ونقل بين‌المللي و ترانزيتي با حضور مسوولين ارشد حمل‌ونقل و اقتصادي چهار کشور جمهوري اسلامي ايران، سلطان‌نشين عمان، ترکمنستان و ازبکستان در تهران آغاز به کار کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، مهندس داود کشاورزيان معاون وزير راه و شهرسازي و رئيس اين سازمان در اين اجلاس، بابيان اينکه اين اولين اجلاس شوراي هماهنگي موافقت‌نامه تأسيس کريدور حمل‌ونقل بين‌المللي و ترانزيتي موسوم به توافقنامه عشق‌آباد است که منتج به اتخاذ راهکارهاي عملي شده است، ابراز اميدواري کرد: در نتيجه آن، هدف اصلي موافقت‌نامه که تأسيس کريدور حمل‌ونقل بين‌المللي امن و اقتصادي است، محقق شود.
رئيس سازمان راهداري و حمل‌ونقل جاده‌اي افزود: موافقت‌نامه عشق‌آباد در سال 2011 با عزم و اراده مقامات عالي‌رتبه چهار کشور مؤسس امضا شد تا با انعقاد اين موافقت‌نامه اصل جديدي در همکاري‌هاي حمل‌ونقلي منطقه ايجاد شود.
مهندس کشاورزيان بابيان اينکه بدون کمترين ترديد با آغاز هزاره سوم ميلادي و افزايش مبادلات تجاري بين کشورها،‌ دولت‌هاي منطقه مي‌بايست از تمامي فرصت‌هاي ممکن براي گسترش همکاري‌هاي منطقه‌اي در تمامي زمينه‌ها به‌ويژه توسعه حمل‌ونقلي منطقه‌اي استفاده کنند، خاطرنشان کرد: در همين ارتباط گسترش همکاري‌هاي حمل‌ونقلي منطقه‌اي يکي از کليدي‌ترين ابزارهاي گسترش روابط تجاري و همچنين توسعه زيرساخت‌هاي حمل‌ونقلي محسوب مي‌شود.
وي تصريح کرد:‌ اطمينان داريم با توجه به نقش و جايگاه همکاري‌هاي حمل‌ونقلي منطقه‌اي در روند توسعه همکاري‌هاي تجاري به‌ويژه در حوزه آسياي مرکزي و خليج‌فارس، سازمان‌هاي بين‌المللي از اين ابتکار عمل نه‌تنها استقبال کرده، بلکه با ارائه کمک‌هاي فني و مالي، از کشورهاي مؤسس اين کريدور جديد، توسعه آن را مورد حمايت قرار خواهند داد.
معاون وزير راه و شهرسازي در ادامه، با اشاره به اينکه جمهوري اسلامي ايران در منطقه از موقعيت ژئوپولتيکي و ترانزيتي ممتازي برخوردار است، گفت: کشور ايران از ديرباز نقش مهمي در تجارت و ترانزيت کالا بين شرق آسيا و کشورهاي اروپايي و غرب داشته است.
وي با اشاره به ترانزيت ۱۲ ميليون تن کالا از قلمرو ايران در سال ۲۰۱۴ گفت: توسعه شبکه ريلي و ساخت و توسعه پايانه‌هاي مرزي از اهداف ايران براي توسعه همکاري با آسياي ميانه محسوب مي‌شود و با توجه به استقلال کشورهاي آسياي ميانه، ايران مصمم است از ظرفيت‌هاي خود براي توسعه ترانزيت بهره گيرد.
رئيس سازمان راهداري و حمل‌ونقل جاده‌اي در بخش ديگري از سخنان خود، با اشاره به برخي از اقدامات وزارت راه و شهرسازي گفت: تجهيز و افزايش حمل‌ونقل کالا درياي خزر، ساخت راه‌آهن بين کشورهاي منطقه، توسعه شبکه ريلي ازجمله راه‌آهن چابهار ـ سرخس به طول يک هزار و ۵۰۰ کيلومتر، توسعه بندر چابهار به دليل نزديکي به اقيانوس هند، تصويب طرح استراتژيک ايمني راه‌ها براي دوره زماني ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۹، تصويب قوانين و مقررات ترانزيت کالا و ساخت و توسعه ۲۷ پايانه مرزي بين‌المللي با کشورهاي همسايه ازجمله اين اقدامات است.
مهندس کشاورزيان در ادامه، با ارائه پيشنهاد‌هايي به اين اجلاس گفت: برگزاري نشست‌ها و تشکيل کارگروه براي رفع موانع و مشکلات، تشکيل اجلاس شوراي هماهنگي در سطح معاونان وزارتخانه به‌طور سالانه و بدون وقفه، شناسايي و اعلام زيرساخت‌هاي موردنياز جهت توسعه در مسير کريدور و تلاش براي جذب سرمايه‌گذاري با همکاري کشور امين اسناد موافقت‌نامه و تلاش در جهت الحاق موافقت‌نامه اروپايي حمل مواد خطرناک و ساير کنوانسيون‌هاي بين‌المللي ازجمله اين پيشنهاد‌ها است.
رئيس سازمان راهداري و حمل‌ونقل جاده‌اي تصريح کرد: روان‌سازي، ساده‌سازي اسناد و رفع موانع و مشکلات مرزي در جهت کاهش زمان و هزينه‌هاي جابه‌جايي کالا از طريق جاده و ريل در کشورهاي عضو هم مي‌تواند به توسعه کمک کند.
بر اساس اين گزارش، محسن پورسيدآقايي مديرعامل شرکت راه‌آهن نيز در نخستين شوراي همکاري ترانزيتي عشق‌آباد که طي روزهاي 26 و 27 بهمن‌ سال جاري با حضور نمايندگان کشورهاي ايران، ازبکستان، ترکمنستان، عمان و قزاقستان در تهران در حال برگزاري است، گفت: مصرف‌کنندگان کالا براي اينکه مسير حمل‌ونقل را انتخاب کنند، به دو موضوع نياز دارند که اول زمان و دوم هزينه حمل‌ونقل است و براي اينکه کريدور موفقي داشته باشيم، بايد بتوانيم به زمان مشخص متعهد و براي کاهش زمان هدف‌گذاري داشته باشيم.
وي بابيان اينکه از تاشکند تا بنادر عمان بايد زمان مشخصي براي حمل کالا تعيين شود، افزود: ما در راه‌آهن ايران حداکثر چهار روز زمان نياز داريم تا بار را از سرخس به بندرعباس برسانيم و مي‌توانيم اين زمان را به سه روز نيز کاهش دهيم، بنابراين اگر ساير کشورها هم زمان‌بندي را اعلام کنند شايد بتوان زمان مشخصي را براي اين کريدور از تاشکند تا کشور عمان به صاحبان کالا اعلام کنيم.
مديرعامل شرکت راه‌آهن در ادامه، با اشاره به اينکه براي اين کريدور هم بايد زمان مصوب شود، تصريح کرد: همچنين بايد تحقيقاتي را براي اقتصادي شدن حمل‌ونقل اين مسير انجام داد، درعين‌حال بايد تعرفه مشترکي براي همه مسير تعيين شود، زيرا تخفيفات جداگانه کفايت نمي‌کند و بايد قيمت‌ها يکي باشد.
وي با اشاره به اينکه راه‌آهن ايران علاقه خود را به توسعه ترانزيت نشان داده و ما تا سال ۲۰۱۴، ۵۰ درصد عمليات را در سرخس افزايش داديم، گفت: آمادگي داريم اين ظرفيت را به دو برابر افزايش دهيم و از همه کشورهاي عضو به‌ويژه ازبکستان بابت افزايش حمل از مسير سرخس تشکر مي‌کنم.
در مراسم افتتاحيه اين اجلاس وزير روابط خارجي اقتصادي کشور ازبکستان، وزير حمل‌ونقل ريلي کشور ترکمنستان و قائم‌مقام وزارت حمل‌ونقل سلطان‌نشين عمان نظرات و ديدگاه‌هاي خود را درباره کريدور جديد حمل‌ونقل بين‌المللي و ترانزيتي ارائه کردند.
يادآور مي‌گردد؛ طي چندين دور مذاکرات کارشناسي در مسقط (عمان) تاشکند (ازبکستان) و عشق‌آباد (ترکمنستان) با حضور مسوولين و کارشناسان دفتر ترانزيت و پايانه‌هاي مرزي سازمان راهداري و حمل‌ونقل جاده‌اي مقدمات برگزاري اجلاس يادشده فراهم آمد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن