تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 4 دی 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هيچ شفيعى براى زن نزد پروردگارش نجات بخش تر از رضايت شوهرش نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844112716




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

10 اقدام روزانه برای تسکین دردهای مزمن


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
10 اقدام روزانه برای تسکین دردهای مزمن
خواب خوب و مناسب در شب به آرام شدن استرس درد بر بدن کمک می کند.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران :


1- با ورزش اندورفین خود را افزایش دهید 
در یک دور معیوب گیر افتاده اید، به خاطر دردی که دارید ورزش نمیکنید اما همین ورزش نکردن باعث میشود حجم و قوای عضلات خود را از دست بدهید و دردتان شدید تر شود. خوشبختانه حتی ورزش کم نیز موجب ترشح اندورفین میشود. اندروفین ماده شیمیایی در مغز است که خلق را بهبود بخشیده و به عنوان مسکن طبیعی عمل میکند. از پزشک خود بپرسید آیا ورزشهای قدرتی، هوازی یا کششی موجب بهتر شدن بدن و آرام شدن دردتان میشود. 


2- تنفس عمیق، مدیتیشن و بیوفیدبک 
شاید به نظر بدیهی برسد اما عده بسیار کمی از ما مدت کوتاهی کارمان را کنار میگذاریم و زمانی را صرف آرام سازی ذهن مینماییم. تنفس عمیق، بیوفیدبک و مدیتیشن همه تکنیکهای مدیریت استرس هستند که بدن را آرام کرده، عضلات را شل میکنند و به آرام شدن درد کمک مینمایند. با پزشک خود صحبت کنید و درباره این موارد بیشتر یاد بگیرید. در عین حال، میتوانید چشمان خود را ببندید، بدنتان را شل کنید، بر تنفس خود تمرکز کنید و به آرامی دم و بازدم انجام دهید.  


3- از مصرف الکل اجتناب کنید 
خواب خوب و مناسب در شب به آرام شدن استرس درد بر بدن کمک میکند. اگر چه الکل ممکن است کمک کند به خواب بروید اما این خواب سطحی بوده و خواب مرحله رم (حرکت سریع چشم) را که بسیار مهم است کاهش میدهد و حتی ممکن است شما را بیدار کند و نتیجه این است که استراحت مناسبی در شب نخواهید داشت. 


4- سیگار را ترک کنید 
برخی از افراد ممکن است با سیگار کشیدن احساس کنند موقتا درد و استرسشان کاهش می یابد. در واقع خود سیگار در بلند مدت در ایجاد درد مزمن در شما نقش داشته است. سیگار کشیدن فرایند التیام در بدن را آهسته میکند، گردش خون را دچار اشکال مینماید و خطر مشکلات تحلیل دیسک را افزایش میدهد (وضعیتی که یکی از عوامل کمردرد است). اگر برای ترک سیگار نیاز به انگیزه دارید، کاهش درد میتواند یکی از انگیزه های شما باشد. از پزشک درباره برنامه ها و داروهای کمک به ترک سیگار جویا شوید. 


5- بدن خود را با تغذیه بهتر تقویت کنید 
اگر درد مزمن دارید باید هر کاری میتوانید بکنید تا به بدنتان کمک کنید نه این که جلوی عملکرد درست آن را بگیرید. یک راه قوی نگه داشتن بدن این است که رژیم غذایی متعادل داشته باشید. رژیم غذایی متعادل به حفظ سطح قند خون و وزن کمک کرده و خطر بیماریهای قلبی را کاهش میدهد و به گوارش یاری میرساند. برای رژیم غذایی سالم غذاهای سرشار از غلات کامل، محصولات غذایی تازه و پروتئینهای کم چرب مصرف کنید. 


6- دفتر ثبت روزانه به پزشک شما کمک میکند بهتر به شما یاری برساند 
با داشتن دفتر ثبت روزانه میتوانید به پزشک خود کمک کنید وضعیت شما را بهتر شناخته و درمان موثرتری برای درد مزمن شما تجویز کند. در پایان هر روز نمره درد خود را در مقیاس 1 تا 10 ثبت کنید. سپس اشاره کنید که در آن روز چه کارهایی انجام داده اید و این فعالیتها چه احساسی به شما داده اند. دفعه بعدی که به پزشک مراجعه کردید، این دفتر را همراه با خود ببرید و در باره علائم و احساساتتان با او صحبت کنید. 


7- برنامه ریزی کنید، محدوده تعیین کنید 
با مراقبت و توجه به سلامت هیجانی و فیزیکی بهتر میتوانید درد خود را مدیریت کنید. به این معنی که مثلا زمانی که نیاز به استراحت دارید به مهمانی یا برنامه های دیگر نروید یا برنامه منظم ماساژ برای خود ترتیب دهید یا با دوستان خود برنامه مهمانی شام تنظیم کنید تا از نظر روحی احساس بهتری داشته باشید. این که چطور به خود رسیدگی کنید در مورد هر کسی متفاوت است و بستگی به خود شما دارد. 


8- ذهن خود را متوجه چیزهای دیگر کنید 
حتما میدانید توجه به درد آن را شدیدتر میکند، به همین علت یکی از موثرترین تجویزها برای آرام کردن درد این است که خود را با فعالیتهایی که ذهنتان را از درد دور کند، مشغول کنید. به فعالیتهایی که دوست دارید وارد شوید، مثلا دوره آموزشی که دوست دارید بروید، به گروه مورد علاقه خود بپیوندید و فعال باشید. حتی اگر درد را نتوانید کنترل کنید، میتوانید بقیه زندگی خود را تحت کنترل بگیرید، پس از همین حالا شروع کنید. 
 
9- داروهای خود را بشناسید 
داروهایی که مصرف میکنید را بشناسید و بدانید چه کاری برایتان انجام میدهند و چه عوارضی دارند. سپس درباره گزینه های درمانی دیگر تحقیق کنید. هدف شما این است که میزان فعالیت و نیز خلق طبیعی داشته باشد. اگر با این داروهای مصرف به این هدف نمیرسید، ممکن است درمان دیگری برای شما موثرتر باشد. باید در زمینه درمان خود فعال باشید، سوال بپرسید و به دنبال پاسخ آن بگردید. 


10- شما تنها نیستید 
افراد زیادی همانند شما (یک نفر از هر سه نفر) دچار درد مزمن هستند بنابراین به هیچ وجه تنها نیستید. برای غلبه بر درد مزمن خود از دیگران کمک بگیرید. به دوستان و خانواده بگویید چه احساسی دارید چون در غیر این صورت آنها در این باره چیزی نمیدانند. از آنها کمک بخواهید. درباره وضعیت خود بیشتر بدانید و سپس چیزهایی را که میدانید با دیگران در میان بگذارید.

/انتهای پیام





منبع: صبحانه آنلاین

اخبار مرتبط

درمان دیابت با فلفل تند
افزایش قد کودکان با راهکارهای طب سنتی
نکاتی درباره تزریق چربی جهت رفع چین و چروک پشت دست
گرفتگی طولانی مدت صدا نشانه چیست؟




کد خبر: ۵۱۳۴۰۷۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن