واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۶ بهمن ۱۳۹۳ (۱۰:۳ق.ظ)
بهبود شرايط عمومي محيط زيست منجر به کاهش هزينههاي درماني خواهد شد در مراسم امضاي تفاهم نامه ميان سازمان حفاظت محيط زيست و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي تأکيد شد با توجه به اينکه آلودگي هاي محيط زيستي بخش مهمي از هزينه هاي درماني را تشکيل مي دهد، بهبود شرايط عمومي محيط زيست منجر به کاهش هزينه هاي درماني خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري موج، معصومه ابتکار، معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان محيط زيست، در مراسم امضاي تفاهم نامه ميان سازمان حفاظت محيط زيست و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي، گفت: دو دستگاه سازمان حفاظت محيط زيست و وزارت بهداشت، آدرمان و آموزش پزشکي از حيث تکاليف هم راستا هستند و از اين رو ميتوانند با همکاري مؤثر و مستمر با يکديگر، به نتايج بسيار خوبي در حوزه بهداشت و سلامت عمومي جامعه دست يابند.
ابتکار با تقدير از سفر وزير بهداشت به خوزستان، اظهار کرد: عزم عمومي دولت مقابله علمي و پايدار با پديده گرد و غبار در کشور به ويژه خوزستان است.
به گزارش روابط عمومي سازمان حفاظت محيط زيست،معاون رئيس جمهور با بيان اينکه آلودگيهاي محيط زيستي بخش مهمي از هزينههاي درماني را تشکيل ميدهد، تاکيد کرد: بهبود شرايط عمومي محيط زيست منجر به کاهش هزينههاي درماني خواهد شد.
رئيس سازمان حفاظت محيط زيست از امواج و محصولات ژنتيکي تغيير شکل يافته (GMO) و ارزيابي ريسک بهداشتي اين محصولات به عنوان موارد بسيار مؤثر بر سلامت مردم و از عناوين بسيار مهم تفاهم نامه منعقد شده نام برد و افزود: تشکيل کارگروه مشترکي ذيل اين تفاهم نامه به منظور بررسي ابعاد اثرگذاري اين موارد، همچنين راهکارهاي کاهش اين اثرات، تأثير بسيار زيادي در بهبود و ارتقاء سلامت عمومي دارد.
وي خاطرنشان ساخت: منشأ درصد قابل توجهي از ابتلاي خردسالان و بزرگسالان به آسم و آلرژي، آلودگي هواست و حتي آلودگي هوا، آثار بلند مدت بسيار جدي بر بهداشت و سلامت عمومي جامعه دارد و از اين رو حل اين معضل، اثرات مثبتي بر بهداشت و سلامت جامعه خواهد داشت.
ابتکار با ابراز تأسف از تغييرات اقليمي شديد در کشور و اثرات منفي آن، گفت: شرايط کم آبي و خشکسالي ناشي از تغيير اقليم در ايران منجر به تغيير الگوي بهداشتي شده است.
معاون رئيس جمهور کمبود آب سالم و تشديد پديده گرد و غبار را از جمله مهمترين تهديدهاي ناشي از تغييرات اقليمي شديد در کشور دانست که نياز به برنامه ريزي خاص و آگاه سازي مردم از راههاي کاهش اثرات اين تهديدها دارد.
رئيس سازمان حفاظت محيط زيست با بيان اينکه تغيير اقليم ابعاد بسيار گسترده و زيادي دارد، افزود: آماده سازي جامعه براي پذيرش واقعيت تغييرات اقليمي و آثار آن بر سلامت و بهداشت جامعه، همچنين آماده سازي جوامع براي مقابله با اين پديده و کاهش آثار آن بر سلامت افراد نياز به همکاري مشترک و مستمر ميان کليه نهادهاي مسوول دارد.
وي تبادل اطلاعات، دادهها، آموزش عمومي و تدوين برنامههاي کوتاه مدت و بلند مدت را از جمله مهمترين راه کارهاي آماده سازي جامعه در مقابل آسيبها و بسيج اجتماعي برشمرد و تصريح کرد: در همين راستا بايد به اصلاح شيوه و سبک زندگي جامعه، منطبق با واقعيتهاي موجود اهتمام ويژه داشته باشيم.
ابتکار ادامه داد: در حال حاضر در ميانه بحران و عوارض تغيير اقليم و گرمايش زمين قرار داريم و با همکاري مشترک سازمان حفاظت محيط زيست و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي ميتوانيم به نتايج مثبت براي مقابله با آثار منفي اين بحران برسيم.
وي تأکيد کرد: برنامه سازي ها و سوگيريهاي مشترک با توجه به عنايت ويژه رئيس جمهور به مباحث بهداشت و محيط زيست از مهمترين عوامل مؤثر بر انعقاد اين تفاهم نامه است.
سيدحسن قاضي زاده، هاشمي وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي، نيز با بيان اينکه مأموريتهاي وزارت بهداشت و محيط زيست از هم جدا نيست و در يک راستا است، گفت: از اين رو هر چه سازمان حفاظت محيط زيست مقتدرتر باشد و امکان اجراي مأموريتها و وظايف قانوني اين سازمان بيشتر باشد، کمک بيشتر و مؤثرتري به سلامت مردم خواهد شد و در نتيجه مشکلات ما در حوزه درمان کاهش پيدا خواهد کرد.
هاشمي با تأکيد بر اين نکته که با توجه به شرايط مختلف اقليمي و مديريتي، انجام مأموريتهاي سازمان حفاظت محيط زيست ساده نيست و ايجاد کننده بسياري از محدوديتهاست که طبيعتاً دستگاههاي اجرايي اين محدوديتها را بر نميتابند، تصريح کرد: البته در حوزه بهداشت هم مشکلات و موانع بسياري وجود دارد که اميدواريم با انعقاد اين تفاهم نامه بتوانيم به رفع اين موانع کمک کنيم.
وي با ابراز اطمينان از اينکه اين نشست مشترک به بهبود بهداشت عمومي، پيشگيري از بيماريها و بهبود سلامت جامعه منجر خواهد شد، افزود: از رئيس جمهور به علت قرار دادن محيط زيست و سلامت جامعه در اولويتهاي کاري دولت تدبير و اميد قدرداني ميکنم و اميدوارم با همکاري تنگاتنگ اين دو دستگاه بهترين استفاده براي ارتقاي شرايط سلامت و محيط زيست از فرصت مثبت به وجود آمده داشته باشيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]