واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: آمادگی صنایع دریایی شهید تمجیدی برای ساخت کشتی تجاری و گردشگری خبرگزاری پانا:مدیر مجتمع صنایع دریایی شهید تمجیدی در دیدار مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی از این مرکز از توسعه حوزه فعالیت این مجموعه از کشتی سازی نظامی به تجاری و گردشگری خبر داد .
۱۳۹۳ شنبه ۲۵ بهمن ساعت 13:28

به گزارش خبرگزاری پانا، " ناخدا قلیزاده " در این دیدار اظهار کرد : با توجه به ظرفیتها و نیروی انسانی متخصص در این مجموعه توان ساخت کشتی های تجاری و گردشگری را نیز داریم.
وی آمادگی خود را برای همکاری در زمینه های طراحی ، ساخت و تعمیر شناورها و اسکله های دریایی به همراه ارائه خدمات فنی مهندسی اعلام و پیشنهاد کرد : سال آینده همایش توسعه سرمایه گذاری دریایی در کشورهای حاشیه دریای خزر در منطقه آزاد انزلی برگزار شود.
*اعلام آمادگی برای توسعه همکاری ها
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی در بازدید از مجتمع کشتی سازی شهید تمجیدی و جلسه مشترک با مدیران این مجتمع در خصوص توسعه همکاریها تاکید کرد .
"رضا مسرور " در جریان این بازدید ظرفیتهای مجتمع کشتی سازی شهید تمجیدی را بسیار خوب ارزیابی و تصریح کرد : با عنایت به توانمندیها و ظرفیتهای موجود می توان طرح های مشترکی در منطقه همچون ساخت اسکله مارینا با همکاری بخش خصوصی اجرا نمود.
وی خاطرنشان کرد : اجرای این طرحها زمینه تحقق برنامه راهبردی این سازمان مبنی راه اندازی مسیر گردشگری دریایی میان بنادر ایران در دریای خزر را مهیا می نماید.
مسرور با بیان اینکه در زمینه توسعه زیرساختها و توانمندیهای صنعت گردشگری برنامه های متعددی را در دست اقدام داریم افزود : صنایع دریایی شهید تمجیدی می تواند از اجلاس اتاقهای بازرگانی حوزه خزر که اردیبهشت ماه سال آینده به میزبانی این منطقه برگزار می شود جهت معرفی ظرفیت های خود در حوزه طراحی و ساخت کشتی به فعالان اقتصادی و بازرگانان کشورهای حاشیه دریای خزر بهره مند شود.
مجتمع کشتی سازی شهید تمجیدی از سال 1375 و با دستور مقام معظم رهبری در بندر انزلی به منظور طراحی و ساخت کشتی و شناورهای دریایی نظامی و تجاری شروع به فعالیت نمود و فعالیت های ارزشمندی در حوزه ساخت شناورهای دریایی داشته است که طراحی و ساخت ناوشکن جماران دو و ناوچه کلاس پیکان در این مجموعه از مهمترین افتخارات آن است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]