واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۵ بهمن ۱۳۹۳ (۱۲:۳۳ب.ظ)
آمر به معروف بايد خود به معروف و منکر عالم و عامل باشد عضو هيأت علمي جامعة المصطفي گفت: منسوب به اهل بيت (ع) نبايد حرف لغو و بيهوده بزند و بايد از گناه؛ به خصوص گناهان اجتماعي و در معرض ديد عموم پرهيز کند.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، حجت الاسلام والمسلمين رفيعي در سومين جلسه از سلسله نشست هاي تخصصي معروفات و منکرات اخلاق خدمتگزاري در جمع خادمين مسجد مقدس جمکران به بيان برخي پرهيزهاي رفتاري خادمين پرداخت و اظهار داشت: بعضي مسئوليت ها مثل انتساب و خدمت به اهل بيت (عليهم السلام) محدوديت هايي را در انجام برخي کارها براي انسان ايجاد مي کند، لذا خدمتگزار اهل بيت (عليهم السلام) بايد از انجام برخي امور پرهيز داشته باشد.
وي اولين رفتاري که يک خادم بايد از آن پرهيز داشته باشد را درشت خويي و تند برخورد کردن با مخاطب بيان کرد و اظهار داشت: بايد با مردم نيکو و پاکيزه صحبت کرد و آسان گرفت.
عضو هيأت علمي جامعة المصطفي ادامه داد: دومين رفتاري که بايد از آن پرهيز کرد کوتاهي در خدمت به مردم است.
وي افزود: خدمتگزاري در دستگاه اهل بيت (عليهم السلام) محدوديت و مرز تعريف شده ندارد و هر کار صوابي که از دست يک خادم بر مي آيد بايد در خدمت به مردم انجام دهد، حتي اگر افرادي براي قصدي غير از زيارت هم به مسجد مقدس جمکران مي آيند حق نداريم در خدمت به مردم کوتاهي کنيم.
حجت الاسلام والمسلمين رفيعي با بيان اينکه خدمتگزاري تام و کامل در تعارض و مانع امر به معروف و نهي از منکر نيست، اظهار داشت: آمر به معروف و ناهي از منکر بايد به معروف و منکر عالم و عامل باشد و با رفاقت و دوستي و از سر حسن نيت اين فريضه را انجام دهد.
سخنران مراسم، معصيت را سومين عملي ذکر کرد که خادمين اهل بيت (عليهم السلام) بايد از آن پرهيز جدي داشته باشند، تصريح کرد: کسي به اهل بيت (عليهم السلام) منسوب است نبايد حرف لغو و بيهوده بزند و بايد از گناه؛ به خصوص گناهان اجتماعي و در معرض ديد عموم پرهيز کند.
وي فخر فروشي را بزرگترين گناهي که مورد غضب الهي قرار دارد دانست و عنوان کرد: فخر فروشي جنگ با کبريايي خداست و از اين رو بسيار مورد غضب الهي است، بنابراين خادم اهل بيت (عليهم السلام) بايد از فخرفروشي و تفاخر پرهيز داشته باشد و تمام تعاريف از خودش را به سمت تعريف از امام و مولايش متمرکز کند.
حجت الاسلام والمسلمين رفيعي در پايان رازداري را آخرين خصوصيت اخلاقي خادمين اهل بيت (عليهم السلام) ذکر کرد و گفت: ممکن است شما خادمين مسجد مقدس جمکران در جريان برخي اکتشافات معنوي و عرفاني زائرين و يا گناهان پنهاني آنها قرار گيريد که بايد در اين موارد حافظ سر مردم باشيد و از افشاي رازهاي مثبت و منفي مردم خودداري کنيد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]