تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):كسى كه كارهاى خود را به خدا بسپارد همواره از آسايش و خير و بركت در زندگى برخوردار اس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871377199




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

محسن کیایی: سینما و تلویزیون برایم فرق ندارد/ حضور در سریال نوروزی سعید سلطانی


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: محسن کیایی: سینما و تلویزیون برایم فرق ندارد/ حضور در سریال نوروزی سعید سلطانی
محسن کیایی گفت: در سریال نوروزی «سر به راه» نقش پسر یکی از شخصیت‌های اصلی سریال را ایفا می‌کنم.
به گزارش نامه نیوز محسن کیایی در گفت و گو با فارس گفت: در حال حاضر مشغول بازی در سریال «سر به راه» به کارگردانی سعید سلطانی برای نوروز شبکه سه هستم که پسر یکی از شخصیت های اصلی قصه را ایفا می‌کنم.


وی همچنین درباره فضای فیلم های جشنواره امسال عنوان داشت: نکته ای که بین فیلم های امسال وجود داشت این بود که با تمام نقاط ضعف از جمله ریتم کند آنها، می‌توانستیم تا پایان به تماشای آنها بنشینیم. به عقیده من جشنواره امسال به نسبت سال گذشته کیفیت بهتری داشت.


نویسنده سریال «مهمانان ویژه» افزود: تا جایی که توانستم فیلم‌ها را دیدم و فیلمی نبوده که به طور صد در صد دوستش داشته باشم، اما در این بین می‌توانم به «خداحافظی طولانی»،«احتمال باران اسیدی» و ... اشاره کنم.


کیایی بیان داشت: اصلا مدیوم برایم اهمیت چندانی ندارند و در هر مدیومی که کار خوبی پیشنهاد شود کار خواهم کرد و نقش خوب برایم در اولویت قرار دارد.


وی در مورد اینکه چطور توانسته در «عصریخبندان» ذهنیت مخاطبان را بعد از ایفای نقش یک روحانی در سریال «پرده نشین» تغییر دهد، گفت: درست است که بازی کردن نقش یک طلبه آنهم در یک سریال هر شبه در ذهن مخاطب به خوبی می‌ماند، اما خب باید این را نیز در نظر بگیریم که ما هم بازیگریم و می‌بایست در نقش‌های مختلف بازی کنیم و نمی‌توانیم خود را محدود به یک یا دو کار و نقش کنیم.


بازیگر فیلم «ضد گلوله» درباره تنها فیلمی که در جشنواره امسال داشت نیز افزود: امسال در جشنواره فیلم فجر، «عصر یخبندان» را به کارگردانی مصطفی کیایی داشتم. در این فیلم نقش یک فرد خلافکار، اما دوست داشتنی را ایفا می‌کردم که شاید خیلی‌ها از این کاراکتر خوششان آمده باشد.


کیایی درباره اکران عمومی این فیلم بیان داشت: امیدوارم این فیلم همانطور که در اکران جشنواره موفق حاضر شد، در اکران عمومی هم با همین موفقیت حاضر شود.


 بازیگر فیلم سینمایی «خط ویژه» درباره سیاه‌نمایی در فیلم‌های سینمایی جشنواره امسال نیز گفت: معتقدم زمانیکه می‌خواهیم از یک پدیده اجتماعی صحبت کنیم، به طور قطع هم نکات مثبتی را در بر می‌گیرد و هم منفی. اگر بخواهم در مورد گروه خودمان(خط ویژه و عصر یخبندان) صحبت کنم باید بگویم که ما همیشه در کنار نشان دادن نکات منفی، نکات مثبتی را هم در آثارمان داشته‌ایم که در عصریخبندان نیز می‌توانم به پایان فیلم و امید بخشی‌اش به مخاطب اشاره کنم.


وی در این‌باره ادامه داد: هر پدیده‌ای که در جامعه ما وجود دارد، در حقیقت مشکل هر یک از افراد آن جامعه است و ما به این دلیل که عادت کردیم تا روی مشکلاتمان سرپوش بگذاریم، زیاد به این موضوعات ملتهب نمی‌پردازیم. البته منظورم حرفی است که آنقدر اغراق آمیز نباشد تا مخاطب را از دیدن ادامه فیلم منصرف کند.


این بازیگر در ادامه افزود: تا زمانیکه در فیلم‌سازی مسائل و معضلات اجتماعی‌مان را طرح نکنیم، نمی‌توانیم آنها را حل کرده و راه حل درستی را برایش ارائه دهیم. درست نیست مدام بگوییم که اصلا چنین مسئله ای در جامعه ما وجود ندارد و همه چیز را کتمان کنیم،بلکه همانطور که اشاره کردم باید با بیان‌شان در حقیقت راه حلی پیدا کنیم.


او درباره سینمای امید که شعار جشنواره امسال بود، اظهار داشت: امسال با حضور جوان ها این امید هم در آثار جشنواره دیده می‌شد.


منبع: فارس


۲۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن