واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: محسن کیایی: سینما و تلویزیون برایم فرق ندارد/ حضور در سریال نوروزی سعید سلطانی
محسن کیایی گفت: در سریال نوروزی «سر به راه» نقش پسر یکی از شخصیتهای اصلی سریال را ایفا میکنم.
به گزارش نامه نیوز محسن کیایی در گفت و گو با فارس گفت: در حال حاضر مشغول بازی در سریال «سر به راه» به کارگردانی سعید سلطانی برای نوروز شبکه سه هستم که پسر یکی از شخصیت های اصلی قصه را ایفا میکنم.
وی همچنین درباره فضای فیلم های جشنواره امسال عنوان داشت: نکته ای که بین فیلم های امسال وجود داشت این بود که با تمام نقاط ضعف از جمله ریتم کند آنها، میتوانستیم تا پایان به تماشای آنها بنشینیم. به عقیده من جشنواره امسال به نسبت سال گذشته کیفیت بهتری داشت.
نویسنده سریال «مهمانان ویژه» افزود: تا جایی که توانستم فیلمها را دیدم و فیلمی نبوده که به طور صد در صد دوستش داشته باشم، اما در این بین میتوانم به «خداحافظی طولانی»،«احتمال باران اسیدی» و ... اشاره کنم.
کیایی بیان داشت: اصلا مدیوم برایم اهمیت چندانی ندارند و در هر مدیومی که کار خوبی پیشنهاد شود کار خواهم کرد و نقش خوب برایم در اولویت قرار دارد.
وی در مورد اینکه چطور توانسته در «عصریخبندان» ذهنیت مخاطبان را بعد از ایفای نقش یک روحانی در سریال «پرده نشین» تغییر دهد، گفت: درست است که بازی کردن نقش یک طلبه آنهم در یک سریال هر شبه در ذهن مخاطب به خوبی میماند، اما خب باید این را نیز در نظر بگیریم که ما هم بازیگریم و میبایست در نقشهای مختلف بازی کنیم و نمیتوانیم خود را محدود به یک یا دو کار و نقش کنیم.
بازیگر فیلم «ضد گلوله» درباره تنها فیلمی که در جشنواره امسال داشت نیز افزود: امسال در جشنواره فیلم فجر، «عصر یخبندان» را به کارگردانی مصطفی کیایی داشتم. در این فیلم نقش یک فرد خلافکار، اما دوست داشتنی را ایفا میکردم که شاید خیلیها از این کاراکتر خوششان آمده باشد.
کیایی درباره اکران عمومی این فیلم بیان داشت: امیدوارم این فیلم همانطور که در اکران جشنواره موفق حاضر شد، در اکران عمومی هم با همین موفقیت حاضر شود.
بازیگر فیلم سینمایی «خط ویژه» درباره سیاهنمایی در فیلمهای سینمایی جشنواره امسال نیز گفت: معتقدم زمانیکه میخواهیم از یک پدیده اجتماعی صحبت کنیم، به طور قطع هم نکات مثبتی را در بر میگیرد و هم منفی. اگر بخواهم در مورد گروه خودمان(خط ویژه و عصر یخبندان) صحبت کنم باید بگویم که ما همیشه در کنار نشان دادن نکات منفی، نکات مثبتی را هم در آثارمان داشتهایم که در عصریخبندان نیز میتوانم به پایان فیلم و امید بخشیاش به مخاطب اشاره کنم.
وی در اینباره ادامه داد: هر پدیدهای که در جامعه ما وجود دارد، در حقیقت مشکل هر یک از افراد آن جامعه است و ما به این دلیل که عادت کردیم تا روی مشکلاتمان سرپوش بگذاریم، زیاد به این موضوعات ملتهب نمیپردازیم. البته منظورم حرفی است که آنقدر اغراق آمیز نباشد تا مخاطب را از دیدن ادامه فیلم منصرف کند.
این بازیگر در ادامه افزود: تا زمانیکه در فیلمسازی مسائل و معضلات اجتماعیمان را طرح نکنیم، نمیتوانیم آنها را حل کرده و راه حل درستی را برایش ارائه دهیم. درست نیست مدام بگوییم که اصلا چنین مسئله ای در جامعه ما وجود ندارد و همه چیز را کتمان کنیم،بلکه همانطور که اشاره کردم باید با بیانشان در حقیقت راه حلی پیدا کنیم.
او درباره سینمای امید که شعار جشنواره امسال بود، اظهار داشت: امسال با حضور جوان ها این امید هم در آثار جشنواره دیده میشد.
منبع: فارس
۲۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]