واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۳ بهمن ۱۳۹۳ (۱۳:۱۴ب.ظ)
با همت کتابخانه هاي عمومي شهرستان کرمانشاه برگزاري کلاس و آزمون مهارت هاي رايانه جهت نابينايان و کم بينايان شهسوار امين پور رئيس اداره کتابخانه هاي عمومي شهرستان کرمانشاه در خبري گفت: براي اولين بار در استان و توسط اين اداره کلاس ها و سپس آزمون مهارت هاي هفتگانه رايانه براي نابينايان و کم بينايان کرمانشاه برگزار شده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج کرمانشاه؛ امين ضمن اعلام اين خبر و اشاره به همکاري سازمان فني و حرفه اي استان در اجراي اين طرح گفت: با تلاش کارشناسان ما در مجموعه کتابخانه هاي عمومي اين کلاس ها براي اولين بار در استان براي نابينايان و کم بينايان برگزار شد که در نوع خود قابل بي بديل است.
وي در ادامه صحبت هاي خود اتمام کلاس ها و برگزاري آزمون کتبي توسط سازمان فني و حرفه اي را متذکر و افزود: اين عزيزان پس از طي دوره هاي آموزشي مهارت هاي هفتگانه رايانه، ICDL درجه 2 در آزمون مربوطه نيز شرکت کرده اند و در واقع به مانند ديگر شرکت کنندگان در اين آزمون ها توانسته اند دوره را طي کنند.
امين پور با يادآور شدن موضوع انفجار اطلاعات در عصر کنوني و عدم جوابگو بودن منابع بريل و گويا فعلي به نياز اطلاعاتي نابينايان و کم بينايان، اضافه کرد: فناوري هاي نوين مي توانند نقش مهمي در سرعت و سهولت دادن به کارها ايفا کنند و همين فناوري ها مي توانند کمک عمده اي به افراد نابينا و کم بينا براي رفع نيازهاي اطلاعاتي آنها باشد.
رئيس اداره کتابخانه هاي عمومي شهرستان کرمانشاه، توجه به استفاده از فناوري براي نابينايان را حائز اهميت عنوان و تصريح کرد: تسلط به اين مهارت ها مي تواند اين قشر عزيز جامعه ما را توانا کند به اخبار و اطلاعات دسترسي پيدا کرده و همچنين آنها را در مسير پيشرفت فناوري اطلاعات قرار دهد.
وي نقش کتابخانه هاي عمومي در اين مسير را پررنگ و قوي دانست و خاطر نشان کرد: ما از مدتي پيش برنامه هاي خاصي براي نابينايان اجرايي کرده ايم و با اينکه يک بخش نابينايان در کتابخانه علامه طباطبايي شهر کرمانشاه فعال بود کتابخانه خاتم الانبياء را هم با کمک انجمن نابينايان کشور و شرکت سامسونگ به فناوري هاي نوين تجهيز کرديم.
امين پور اختصاص کارشناسان زبده و دلسوز را يکي ديگر از اقدامات انجام شده در همين راستا عنوان و ابراز داشت: سعي کرده ايم با انتصاب کارشناساني فعال، زبده و در عين حال دلسوز اين روند را تقويت کنيم و همين طرح حاصل زحمات همين نيروهاي پيگير و متخصص ماست.
وي در انتهاي صحبت هاي خود تعداد شرکت کنندگان نابينا و کم بينا در اين دوره را 13 نفر عنوان و يادآور شد: پس از قبولي در آزمون کتبي اين مهارت ها که در بهمن ماه جاري برگزار شده است پذيرفته شدگان مي توانند در آزمون عملي نيز شرکت و در صورت قبولي مدرک معتبر فني و حرفه اي دريافت کنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]