تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن به ميل و رغبت خانواده اش غذا مى خورد ولى منافق ميل و رغبت خود را به خانواده ا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871439632




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- هنرنمایی «نجوم اهواز» درلبنان همزمان با سی وششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: اتحاد واقتدار درفجر93 هنرنمایی «نجوم اهواز» درلبنان همزمان با سی وششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بیروت – ایرنا – گروه موسیقی سنتی « نجوم اهواز» در مراسم جشن هایی که در مناطق مختلف لبنان به مناسبت سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار شد، شرکت و هنرنمایی کرد.


به گزارش ایرنا، این گروه موسیقی با ابتکار و دعوت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران به لبنان سفر کرده است.
این گروه در مراسمی که توسط حزب الله در منطقه بنت جبیل جنوب لبنان و نزدیک مرزهای فلسطین اشغالی به مناسبت سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار شد، حضور یافت.
اجرای سرودهای حماسی به زبان های فارسی و عربی مورد استقبال شرکت کنندگان در این مراسم با شکوه قرار گرفت.
« نجوم اهواز» همچنین درمراسم جشن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران در مرکز بین المللی علوم انسانی جبیل لبنان وابسته به (یونسکو) در شمال بیروت پایتخت لبنان هنرنمایی کردند.
این مراسم به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران برگزار شد و « محمدصادق فضلی» کاردار جمهوری اسلامی ایران در لبنان ، « حسن صحت » سرپرست رایزنی فرهنگی ایران در لبنان و پروفسور «العکره »رییس این مرکز بین المللی و جمع زیادی از فرهنگ دوستان لبنانی در آن شرکت کردند.
صحت با اشاره به نقش هنر خصوصاً موسیقی به عنوان پلی برای ایجاد ارتباط بین ملت ها از موسیقی اصیل ایرانی به عنوان وجه تلاقی دو فرهنگ ایرانی و عربی یاد کرد.
براساس این گزارش، گروه هشت نفره موسیقی «نجوم اهواز» همچنین برنامه های متنوع موسیقی را به طور زنده و ضبط شده در شبکه های مختلف رادیو و تلویزیون لبنان مانند اذاعة النور، اذاعة البشائر و المنار اجرا کرد.
اعضای این گروه همچنین از موزه مقاومت در ملیتا و مناطق مرزی جنوب لبنان با فلسطین اشغالی دیدن کردند.
گروه موسیقی نجوم اهواز متشکل از مجموعه ای از هنرمندان شهرستان های شادگان، دشت آزادگان و ماهشهر اجرای برنامه های خود را از 17 بهمن ماه در مناطق مختلف لبنان شروع کرده و این برنامه ها تا 24 بهمن ادامه خواهد داشت.
« ناصر چنانی» معاون فرهنگی هنری اداره کل ارشاد استان خوزستان تاکید کرده است که نجوم اهواز در چارچوب تفاهم نامه فرهنگی بین جمهوری اسلامی ایران و لبنان و برای اجرای موسیقی به مناسبت سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به این کشور سفر کرده است.
وی ظهارداشت: گروه نجوم اهواز قطعاتی از موسیقی سنتی و محلی استان خوزستان و بخشی از قطعات موسیقی اصیل ایرانی را اجرا می کند.
به گزارش ایرنا، حسن صحت سرپرست رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در لبنان با شرکت در میزگرد تلویزیونی شبکه الصراط لبنان دستاودرهای انقلاب اسلامی ایران را تشریح کرد.
خاورم ** 1324



23/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن