تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):غيبت كردن در (نابودى) دين مسلمان مؤثرتر از خوره در درون اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870730393




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شرکت هاي خارجي به خاطر تحريم نگران سرمايه گذاري در ايران هستند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۱ بهمن ۱۳۹۳ (۳:۳ق.ظ)
شرکت هاي خارجي به خاطر تحريم نگران سرمايه گذاري در ايران هستند رييس هيات عامل ايميدرو گفت: شرکت هاي خارجي به خاطر تحريم نگران سرمايه گذاري در ايران هستند.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني ايران(ايميدرو)،‌ مهدي کرباسيان تصريح کرد: ايميدرو طي يک سال اخير مذاکرات متعددي را با شرکت هاي اروپايي، استراليايي و کانادايي براي سرمايه گذاري در معدن انجام داده است اما متاسفانه به دليل تحريم ها، شرکت هاي معتبر خارجي به خاطر حفظ منافع خود نگران سرمايه گذاري در ايران هستند.
کرباسيان در عين حال افزود: با توجه به مذاکرات و تلاش هايي که وزارت امور خارجه در فضاي بين المللي براي بهبود روابط ايران با ديگر کشورها انجام مي دهد اميدواريم نگراني ها در مورد حضور سرمايه گذاري خارجي در کشور کمتر شود، اما هنوز مشکلات وجود دارد اما ايميدرو با توجه به تمامي مشکلات موجو، طرح هاي فولادي و معدني خود را متوقف نکرده و حتي طرح هايي که در گذشته نيمه فعال و راکد بوده هم اکنون فعال شده است.
وي در گفت و گو با سايت معدن 24 همچنين درباره جذب سرمايه اظهار داشـت: براي خروج از رکود و دستيابي به اهداف 1404 راهي به جز توسعه و سرمايه گذاري و جذب منابع مالي براي اجراي پروژه هاي معدني وجود ندارد .
رييس هيات عامل ايميدرو به موضوع حقوق دولتي معادن اشاره کرد و اظهار داشت: دريافت هم زمان دريافت بهره مالکانه و حقوق دولتي نياز به کار کارشناسي بيشتر دارد .
وي افزود: کميسيون تلفيق مجلس، همزمان دريافت حقوق دولتي و بهره مالکانه از معادن بخش خصوصي را تصويب کرد، اما هنوز اين طرح خام است و بايد روي آن کار کارشناسي انجام شود، هنوز تصويب نشده و اين امر مراحل اوليه خود را مي گذراند.
ووي ادامه داد: متاسفانه در حال حاضر بطور جدي با محدوديت منابع مالي در داخل به خاطر بدهي بسيار زياد بانک ها به بانک مرکزي و دولت بدهکار روبرو هستيم و بدهي آنها به بيش از 100 هزار ميليارد تومان مي رسد، بنابراين ايميدرو در جذب منابع مالي داخلي با مشکل فراوان رو به رو است و از طرفي به دليل تحريم ها امکان جابه جايي پول از بانک هاي اروپايي و امريکايي وجود ندارد.
کرباسيان همچنين درباره واردات مواد اوليه اظهار داشت: مشکلاتي براي واردات گندله و پودر آلومينا وجود دارد اما ايميدرو در تلاش است شرايطي را فراهم کند تا ورود اين مواد به کشور آسان شود.
وي به سرمايه گذاري شرکت هاي خصوصي در طرح هاي معدني اشاره کرد و گفت: شرکت هاي ايراني با تشکيل کنسرسيوم هايي وارد سرمايه گذاري در برخي از معادن ايميدرو شده اند در حال حاضر معدن شماره 5 و 6گل گهر و دو معدن زغال سنگ در طبس، شورابه هاي قم و ترود واگذار شده يا در حال واگذاري هستند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن