تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص): هرگاه سفره پهن مى‏شود، چهار هزار فرشته در اطراف آن گرد مى‏آيند. چون بنده ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802972226




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برگزاري دومين نشست گفتمان مديريت جهادي


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۰ بهمن ۱۳۹۳ (۱۵:۰ب.ظ)
برگزاري دومين نشست گفتمان مديريت جهادي دومين نشست گفتمان مديريت جهادي با عنوان «مديريت جهادي، مولود انقلاب اسلامي» توسط مرکز مطالعات و برنامه‌ريزي شهر تهران و در دانشگاه امام حسين (ع) برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج، در اين نشست حسن رحيم‌پور ازغدي، عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي، با بيان اينکه مديريت جهادي، فرع بر مديريت اسلامي است، گفت: اين نوع مديريت از ابعاد مختلفي مانند عقلاني، تاريخي، اخلاقي، حقوقي، فني و نظاير آن قابل طرح و بررسي است.
وي با اشاره به اينکه مديريت عقلاني- تجربي را مي‌توان به دو دسته اصلي تقسيم‌بندي کرد، تصريح کرد: دسته اول مديريت عقلاني- تجربي معطوف به اهداف اسلامي است که با ترکيب ابعاد دنيوي و اخروي، براي بشر و مديريت رفتار او، برنامه‌ريزي مي‌کند.
رحيم‌پور ازغدي خاطرنشان کرد: دسته دوم، مديريت سکولار است که توجه آن به دنيا منهاي آخرت است. در اين مديريت نگاه به اخلاق و حقوق به عنوان مساله‌اي فرعي توجه مي‌شود و توجه اصلي آن به رفاه و لذايذ دنيوي است. با توجه داشت که همين دو طرز نگاه، تفاوت‌هاي فراواني را ايجاد مي‌کند.
وي ادامه داد: در مديريت دنيا محور، مسأله آموزش جدي و البته کافي است. اما در مديريت اسلامي، هرچند آموزش، مسأله‌اي جدي و لازم است، اما کافي نيست و بايد در کنار آن پرورش و تربيت نيز صورت گيرد؛ يعني صرف داشتن مهارت و اطلاعات، براي مديريت جهادي کافي و کارساز نيست.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي با بيان اين که يکي از علايم مومن، تقدير المعيشه است، گفت: اين موضوع به معني تدبير عقلاني همه امور دنياست. براي اين کار مدير بايد هم از آموزش مهارتي برخوردار باشد و هم مسأله پرورش و انسان‌سازي در مورد او صورت گيرد.
رحيم‌پور ازغدي گفت: يکي ديگر از تفاوت‌هاي اين دو مديريت اين است که در مديريت سکولار، مديريت به رفتار اجتماعي منحصر مي‌شود، اما؛ مديريت اسلامي، پيش از رفتار اجتماعي به اخلاق اسلامي حساس است. به اين معني که مدير اسلامي علاوه بر داشتن مهارت رفتار با نيروهاي خود، بايد به فکر او نيز با توجه به اخلاق اسلامي باشد؛ چرا که با او برادر و از يک امت و خانواده است. اين در حالي است که در مديريت سکولار، اگر هم رفتار خوبي با کارمند مي‌شود، صرفا با نيت استثمار اوست.
وي در توصيف ديگر تفاوت ميان اين دو مديريت گفت: در مديريت مادي انسان وسيله‌اي است در خدمت کارخانه و جامعه. اما در مديريت اسلامي و جهادي، انسان هدف است و کارخانه وسيله‌اي براي اوست.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي تاکيد کرد: در مديريت سکولار هدف آسايش است، اما؛ در مديريت اسلامي، علاوه بر آسايش و پيش از آن، کمال و آرامش اهميت دارد. همچنين در تفکر مديريت مادي، لياقت و مهارت فرد، هدف اصلي و کافي است، اما؛ در مديريت اسلامي، پيش از کسب مهارت، فضيلت مورد توجه قرار مي‌گيرد.
رحيم‌پور ازغدي با بيان اين که در مديريت دنيا محور، هدف، سود است، افزود: در مديريت اسلامي، سود مطلق هدف نيست و سود به صورت مشروط و متعهد به اخلاق مورد تاييد است و پيروزي مادي به هر قيمتي درست نيست. البته بايد توجه داشت که در روايات آمده است جامعه‌اي که امروزش از ديروزش بهتر نباشد، در حال پس‌رفت بوده و سقوط مي‌کند.
وي در پايان خاطرنشان کرد: يکي ديگر از ويژگي‌هاي مديريت اسلامي انتقادپذيري است. هر تشکيلاتي که انتقاد خيرخواهان را نپذيرد، قطعا شکست مي‌خورد. در روايات توصيه شده است منتقدترين آدم‌ها را پيدا کن و بيش از همه دوست بدار. اين در حالي است که در مديريت غير اسلامي، تلاش بر اين است، کساني را که امر به معروف و نهي از منکر مي‌کنند، به عقب برانند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن