محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842862304
کارشناس تاجیک در میزگرد در دوشنبه: استقلال ایران مایه نگرانی غرب/وجود برخی ابهامات مانع ائتلاف منطقهای است
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: کارشناس تاجیک در میزگرد خبرگزاری فارس در دوشنبه:
استقلال ایران مایه نگرانی غرب/وجود برخی ابهامات مانع ائتلاف منطقهای است
کارشناس سیاسی و اسلامی تاجیک، بیش از سه دهه استقلال و توسعه جمهوری اسلامی ایران را موضوع نگرانی غرب دانست.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دوشنبه، در میزگرد کارشناسی که به مناسبت سیوششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران برگزار شد، صاحبنظران و اندیشمندان تاجیک دیدگاههای خود را مطرح کردند. در این میزگرد «دولت عثمان» کارشناس سیاسی و اسلامی، «اسلامالدین فیضعلی» دانشمند و محقق اسلامی، «مهدی صابراف» پژوهشگر مرکز مطالعات استراتژیک تاجیکستان، «سیفالله ملاجاناف» استاد دانشگاه ملی تاجیکستان، «رحمتالله عبداللهاف» معاون رئیس مرکز مطالعات افغانستان و منطقه و «ذولفقار اسماعیلیان» روزنامهنگار و کارشناس سیاسی حضور یافتند. «دولت عثمان» کارشناس تاجیک تبدیل ایران به قدرت منطقهای و بینالمللی را از برکات انقلاب اسلامی دانست و با اشاره به تغییر شرایط منطقهای و بینالمللی در رابطه با اسلام، پیام مقام معظم رهبری به جوانان اروپا و شمال آمریکا را در جهت روشنگری اذهان مردم در خصوص دلایل اسلامهراسی مهم ارزیابی کرد. وی گفت: انتخاب زمان و مخاطب از سوی رهبر جمهوری اسلامی ایران با هدف بوده و دقیقا غرب است که میخواهد سیمای خطرناک از اسلام را ارائه دهد که حوادث اخیر و از جمله اتفاق فرانسه با این بحث مرتبط میباشد. این کارشناس مسائل منطقه با اشاره به تحولاتی که طی بیش از 2 دهه اخیر صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: همانگونه که میدانیم با فروپاشی شوروی توازن ژئوپلتیکی دنیا (شرق و غرب) از بین رفت و آمریکا عملا به تکقدرت جهانی تبدیل شد. فروپاشی شوروی خیلی از کشورها و بخصوص کشورهای متعلق به بلوک سوسیالیستی و یا همسوی با مسکو را گرفتار ابهام و سردرگمی کرد ولی به تدریج شرایط دستخوش تغییر و تحول شد و در قرن 21 شاهد دوباره شکل گرفتن رقابت میان قدرتها و کشورهای مهم جهانی و منطقهای هستیم. عثمان ادامه داد: البته روسیه بعد از یک دهه فروپاشی تلاشهای را برای بازگرداندن نقش و جایگاه خود در عرصه بینالمللی دنبال کرد و تا حدودی هم موفق شد و چین نیز طی 2 دهه اخیر با اقداماتی که به اجرا گذاشت، توانست خود را به یک قدرت اقتصادی دنیا تبدیل کند. در مناطق دیگر دنیا نیز کشورهای با ظرفیت و توانمندیهای بالا ظهور کردند (ایران، هند، ترکیه، کشورهای آفریقایی و...) که به تنگ شدن میدان برای تکتازیهای واشنگتن کمک کرد. وی افزود: اینجا بود که غربیها به منظور حفظ موقعیت خود در دنیا به فکر راه انداختن بازی جدید ژئوپلتیکی افتادند. همانگونه که در پیام رهبر انقلاب اسلامی ایران آمده است، غربیها در سیمای اسلام برای خود و جهان «دشمن» جدیدی را ترسیم کردند.
انگیزه اسلامهراسی غربیها این کارشناس سیاسی و اسلامی در بخش دیگر این گفتوگو به بررسی انگیزههای اسلامهراسی پرداخت و افزود: بیم آمریکا و غرب به آن برمیگردد که اسلام و کشورهای مسلمان که به تدریج در مسیر پیشرفتهای مختلفی خود را قرار دادهاند، میتوانند به عنوان قدرتی پا روی صحنه گذارند که در نتیجه منافع آنها به چالش کشیده خواهد شد. این نقش و ظرفیت در میان کشورهای اسلامی بیشتر از سوی جمهوری اسلام ایران و ترکیه نماد پیدا کرده و چنانچه موفق به ایجاد اتحاد اقتصادی و یا اقتصادی - سیاسی شوند، توازن قدرت را بر زیان منافع غرب تغییر خواهند داد. از اینجاست که غرب تمام تلاشهای خود را برای برهم زدن وحدت کشورهای اسلامی به خرج میدهد و در این راستا اقدام به ایجاد اختلاف بین مسلمانان میکند. دامن زدن به مباحث مذهبی، قومی و... دقیقا با هدف جلوگیری از امکان وحدت و همبستگی کشورهای تاثیرگذار اسلامی است تا وزنه مهم و جدیدی در مقابل غرب شکل نگیرد. عثمان در ادامه تصریح کرد: آمریکا و غرب در تحقق خواستههای خود از تمام ظرفیتهای سیاسی، اقتصادی، امنیتی و رسانهای استفاده میکند تا پروژه اسلامهراسی به صورت جدی دنبال شود. آمریکا و غرب در کنار بهرهبرداری از امکانات خود، همچنین از شرایطی استفاده به عمل میآورند که در داخل کشورهای مسلمان وجود دارد. موضوع به مشکلات اجتماعی این کشورها بر میگردد. اگر اصل اسلام توحید و شناخت و بندگی خدای یکتا باشد، پس بحث عدالت اجتماعی نیز از محورهای بسیار مهمی دانسته میشود. اسلام هیچ تبعیض و تفاوتی میان انسانها اعم از مدیران و مردم عادی قائل نیست. از این نگاه باید منابع طبیعی در اختیار عموم قرار داشته باشند و فقط به نفع گروهی محدود از رهبران و روسا استفاده نشوند. بنابه گفته وی، در بخش زیادی از کشورهای مسلمان در قیاس با کشورهای اروپایی عدالت اجتماعی بسیار ناچیز است. این معضل یکی از انگیزههای اصلی برای ایجاد جریانهای افراطی و جلب و جذب افراد و بخصوص جوانان به آنها شده است که از این موقعیت کشورهای غربی به صورت بسیار فعال استفاده میکنند.
حمایت غرب از افراطیگری به گفته وی، غرب به مسئله ایجاد و بهرهبرداری از گروههای افراطی و تروریستی و از جمله داعش به عنوان پروژههای نگاه میکند که به گسترش دامنه هرج و مرج در جهان اسلام و دیگر مناطق مهم ژئوپلیتیکی کمک خواهد کرد. ایجاد هرج مرج برای آمریکا و غرب منافع مختلفی را به بار میآورد. مثلا آنچه در لیبی گذشت با این بحث ارتباط مستقیم دارد. امروز معلوم شده که «معمر قذافی» فقط در آمریکا 78 میلیارد دلار داشته و 470 میلیارد دلاری که در خارج از لیبی به این کشور تعلق میگیرد، در دست غربیها قرار گرفته است. عثمان با بیان اینکه وضعیت سعودی نیز چندان مناسب نیست، تصریح کرد: امروز بیش از یک تریلیون دلار سرمایه این کشور در داخل آمریکا قرار داشته و واشنگتن به دنبال از بین بردن سعودی و امارت به دست داعش است. البته ایجاد ناامنی پیرامون ایران و اعمال فشارها برای «حرفشنو» کردن تهران دنبال شده و خواهد شد. همزمان به مسائل قومی و تجزیهطلبی نیز دامن زده میشود که بحث ایجاد کشور مستقل کردها نمونه روشن آن میباشد. این حرکت بسیار خطرناک بوده و منطقه را میتواند برای سالهای طولانی گرفتار هرج و مرج کند.
پروژه ایرانهراسی علیه استقلال جمهوری اسلامی این کارشناس سیاسی و اسلامی تاجیک ضمن پرداختن به دلائل دنبال شدن پروژه ایرانهراسی از سوی آمریکا و غرب، گفت: به اعتقاد من پروژه ایرانهراسی به این دلیل دنبال میشود که بحث «من و ما» در میان است. در دنیای امروز هر کشوری که بخواهد «من» گوید و مستقل باشد، خود را در مقابل غرب قرار داده است. ایران چون «من» میگوید و مسیر استقلال خویش را دنبال میکند، برای غرب خطرناک میشود. ولی اگر «ما» بگوید و خود را همانند خیلی از کشورهای عربی در اتحاد و همسویی با اهداف و منافع آمریکا و غرب قرار دهد، دیگر مشکلی ندارد. اگر اوباما به عنوان رئیس جمهور کشور به اصطلاح شماره اول دنیا اقدام به تعظیم تمامعیار و غیر عادى در مقابل ملک عبدالله میکند و یا 15 دقیقه منتظر میماند تا وی نمازش را به جا آورد، به خاطر «ما» است، نه «من».
ضرورت ایجاد ائتلاف منطقهای همانگونه قبلا اشاره شد با فروپاشی شوروی تقسیم دوباره جهان دنبال شد که هنوز هم تکمیل نشده است. کشورهایی که در کنفرانس «پوتسدام» ضمانتهایی را متقبل شده بودند، خود اقدام به نقض آنها کردند. این اتفاق هم از جانب آمریکا افتاد و هم روسیه. عثمان ادامه داد: به این دلیل که ارزشهای دموکراسی از سوی آمریکا و غرب زیر پا گذاشته شدند، ملتهای جهان برخورد دوگانه آنها را به صراحت احساس کردند. از اینجاست که ایجاد ائتلاف بینالمللی با محوریت نقش آمریکا و غرب برای مبارزه با افراطیگری کارایی لازم ندارد و در چنین شرایطی اقدام به شکل دادن ائتلاف منطقهای ناگزیر خواهد بود. ولی چنین ائتلاف در حالی امکان دارد که کشورها دارای منافع و تهدیدات مشترک باشند. مثلا در بحث سوریه تا حدودی ائتلاف بین ایران و روسیه شکل گرفته است ولی در رابطه به آنکه آیا این ائتلاف ثابت و بلندمدت خواهد بود، هنوز اطمینان قطعی وجود ندارد. وی در بخش دیگری از سخنان خود وجود اختلاف میان کشورهای آسیای مرکزی در مسائل مرزی، آب و انرژی، حمل و نقل و... را از مشکلاتی دانست که مانع ایجاد اعتماد و حرکت نخبگان حاکم منطقه به سمت ائتلاف در برابر چالشهای مشترک و بخصوص افراطیگری شده است. بنابراین باید در برابر خطر جدیتر، یا اختلافات کنار گذاشته شوند و یا اقدام به حل عملی آنها صورت گیرد. در غیر این، فضا برای حضور و سهم جریانهای افراطی و حامیانشان بیشتر فراهم خواهد شد. عثمان برخورد دوگانه در برابر تروریسم را خطر جدی دانست و گفت: برای برخی کشورها چنانچه نتایج اقدامات تروریستی به نفعشان تمام شود، آن را تروریسم نمیدانند و یا بالعکس بنابراین کشورهای منطقه بایستی با توجه به منافع ملی و منطقهای خود اقدام کنند.
مقابله آمریکا با چین و روسیه در منطقه این کارشناس سیاسی و اسلامی تاجیک با بیان اینکه آمریکا میخواهد از طریق آسیای مرکزی چین را بیثبات کند، افزود: واشنگتن با بهرهبرداری از گروههای افراطی و تاثیر آنها بر مناطق ایغورنشین چین میخواهد این رقیب قوی خود را تحت فشار قرار دهد. ولی اگر کشورهای آسیای مرکزی هم منافع کلان خود و هم منافع شرکای اصلی و منطقهایشان را در نظر گیرند، پس بایستی بیش از هر زمان دیگری متمایل به ایجاد ائتلاف منطقهای باشند زیرا در غیر این صورت مقابله موثر با گروهها و جریانهای افراطی امکان نخواهد داشت. وی ادامه داد: چرا داعش بسیار سریع خود را به مرزهای آسیای مرکزی از طریق افغانستان میرساند؟ زیرا طالبان با محدود شدنشان، قادر به برآورده کردن اهداف وسیع آمریکا نمیباشند بنابراین دولتهای منطقه در کنار استفاده از ظرفیتهای نهادهای اطلاعاتی و امنیتی خود، باید اقدام به ایجاد مراکز مطالعاتی فعال کنند (نه مراکز مطالعات استراتژیک فعلی که وابسته به دولتها بوده و در خیلی از موارد واقعیات را نادیده میگیرند) تا بر شرایط تسلط داشته باشند. مشکل کشورهای منطقه کمبود اطلاع و تحلیل دقیق از فرآیندهاست. اتفاقی نیست که صدها و حتی هزارها مراکز مربوطه در آمریکا و غرب فعال بوده و در بیشتر موارد به طور غیر رسمی از سوی دولتهایشان سرمایهگذاری میشوند. عثمان با بیان اینکه آسیای مرکزی هدف بازیهای ژئوپلتیکی قرار گرفته است، تاکید کرد: آمریکا و غرب نمیخواهند تا چین و روسیه در آسیای مرکزی نقش و حضور قوی داشته باشند. پیدا شدن سر و کله داعش و گروههای دیگر افراطی در مرزهای منطقه نیز با این موضوع مرتبط میباشد. به اعتقاد وی، ایجاد فضای اعتماد در داخل این کشورها و سپس به دنبال شرکای واقعی و علاقهمند به مبارزه با افراط رفتن مسیر درستی خواهد بود. این صاحبنظر مسائل سیاسی و اسلامی با اشاره به وجود منافع مشترک کشورهای آسیای مرکزی و جمهوری اسلامی ایران در زمینههای امنیتی، گفت: ایران و کشورهای منطقه باید در سطوح مختلف به مذاکره بنشینند و اهداف خود را مشخص کنند. برای کشورهای آسیای مرکزی وجود تصویر روشن از اهداف جمهوری اسلامی در منطقه بسیار مهم است. یعنی این کشورها باید مطمئن باشند که هیچ گاه ایران اقدام به فعالیتهای نخواهد کرد که منافع ملی آنها را با مشکل مواجه کند، البته غیر این نیز نیست ولی تبلیغات بیش از 3 دهه غربیها و رسانههای وابستهشان مبنی بر اینکه ایران به دنبال ایجاد نظامهای اسلامی در کشورهای مسلمان شامل این منطقه است، بر روی نخبگان تاثیر گذاشته است. از این نظر، برخلاف روابط دیپلماتیک مناسب ایران با کشورهای آسیای مرکزی، در زمینههای امنیتی هنوز همکاریهای چشمگیری وجود نداشته و این عرصه واقعا جای کار دارد.
انتهای پیام/
93/11/19 - 10:37
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]
صفحات پیشنهادی
کارشناسان تاجیک در میزگرد : ایران به برکت انقلاب اسلامی قدرت گرفت/ اسلامهراسی نشانه ضعف آمریکا و غرب
کارشناسان تاجیک در میزگرد خبرگزاری فارس ایران به برکت انقلاب اسلامی قدرت گرفت اسلامهراسی نشانه ضعف آمریکا و غربصاحبنظران مسائل سیاسی و اسلامی تاجیک تبدیل ایران به قدرت منطقهای و بینالمللی را از برکات انقلاب اسلامی دانستند به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دوشنبه در این میزگنگرانی غرب از تحرکات داعش باعث تغییر رویکرد آنها شده است - اخبار ایران و جهان |
امیرعبدالهیان نگرانی غرب از تحرکات داعش باعث تغییر رویکرد آنها شده است شناسهٔ خبر 2473754 یکشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۸ ۰۸ سیاست > مجلس سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت در نشست امروز امیرعبدالهیان معاون وزیر خارجه توضیحاتی را درباره مسائل منطقهای و بینالمللی ارائسفیر کشورمان در ترکیه خبر دارد مذاکرات کارشناسی ایران و ترکیه درباره نحوه سرمایهگذاری توسعه راه رازی-خوی-ایوا
سفیر کشورمان در ترکیه خبر داردمذاکرات کارشناسی ایران و ترکیه درباره نحوه سرمایهگذاری توسعه راه رازی-خوی-ایواوغلوروز گذشته با حضور سرکنسول ایران در ارزروم مذاکرات کارشناسی درباره نحوه سرمایهگذاری ترکیه در توسعه راه رازی-خوی و در ادامه ایواوغلو با حضور گروه 20 نفره از کارشناسان رآغاز بزرگترین پروژه سرمایه گذاری شمالغرب در تبریز - اخبار ایران و جهان |
روشنی خبر داد آغاز بزرگترین پروژه سرمایه گذاری شمالغرب در تبریز شناسهٔ خبر 2483693 دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵ ۳۱ استانها > آذربایجان شرقی تبریز - شهردار منطقه ۶ تبریز از کلنگ زنی بزرگترین پروژه سرمایه گذاری بخش خصوصی شمالغرب کشور همزمان با سالروز قیام ۲۹ بهمن مردم تبریز در حوزبررسی ابهامات موجود در واگذاری باشگاه پرسپولیس و استقلال + فیلم
بررسی ابهامات موجود در واگذاری باشگاه پرسپولیس و استقلال فیلم مدتی است که ماجرای فروش سهام تیمهای سرخابیها حسابی خبرساز شده است به گزارش گروه چند رسانهای باشگاه خبرنگاران مدتی است که ماجرای فروش سهام تیمهای سرخابیها حسابی خبرساز شده است آگهی مزایده سرخابیها در روزنامههتحلیلگر غربی در گفتوگو با فارس: رهبر ایران با نامه به جوانان غربی، سانسور رسانههای غربی از اسلام را خنثی کرد
تحلیلگر غربی در گفتوگو با فارس رهبر ایران با نامه به جوانان غربی سانسور رسانههای غربی از اسلام را خنثی کرد اسلام بیشتر از همه مذاهب بر پایه منطق و دانش استوار است صهیونیستها و سعودیها مانع شناخت اسلام در غرباستاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل سیاسی غرب با اشاره به نامه اخیر رهبرنماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر: ایران هرگز زیر بار دیکتههای فرهنگی غرب نخواهد رفت / ملت ایران استقلال فر
نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر ایران هرگز زیر بار دیکتههای فرهنگی غرب نخواهد رفت ملت ایران استقلال فرهنگی داردنماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر گفت ایران اسلامی در اوج فعالیتهای علمی قرار دارد و هرگز زیر بار دیکتههای فرهنگی غرب نخواهد رفت زیرا جوانان بزرگسالان زندگشهردار منطقه 6 تبریز: کلنگزنی بزرگترین پروژه سرمایهگذاری شمالغرب ایران در تبریز/ انتقال کارخانجات راهکار ر
شهردار منطقه 6 تبریز کلنگزنی بزرگترین پروژه سرمایهگذاری شمالغرب ایران در تبریز انتقال کارخانجات راهکار رفع آلودگی هوای تبریز استشهردار منطقه 6 تبریز گفت همزمان با سالروز قیام 29 بهمن مردم تبریز بزرگترین پروژه سرمایهگذاری بخش خصوصی شمالغرب ایران توسط مقامات ارشد استانی دپنجاه میلیون مسلمان در اروپا وجود دارد/ وضعیت ویژهمغرب زمین - اخبار ایران و جهان |
گفتاری از رئیس مرکز اسلامی هامبورگ پنجاه میلیون مسلمان در اروپا وجود دارد وضعیت ویژهمغرب زمین شناسهٔ خبر 2476883 پنجشنبه ۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸ ۵۴ دین و اندیشه > اسلام در جهان حجت الاسلام رمضانی گفت وجود بیش از پنجاه میلیون مسلمان در اروپا یک حقیقت است که بهناچار اشخاص مغرضبرخی برنامههای موسیقی باعث نگرانی مردم شده است - اخبار ایران و جهان |
هاشمینژاد برخی برنامههای موسیقی باعث نگرانی مردم شده است شناسهٔ خبر 2488636 جمعه ۱۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴ ۴۶ استانها > بوشهر بوشهر - امام جمعه عسلویه گفت بعضی از مجوزهای وزارت ارشاد در موضوع موسیقی باعث نگرانی مردم مسلمان ایران و به خصوص مراجع عظام تقلید شده است به گزارش خبرنگاسرمقاله واشنگتنپست: توافق مد نظر اوباما با ایران، مایه نگرانی است
سرمقاله واشنگتنپست توافق مد نظر اوباما با ایران مایه نگرانی استروزنامه واشنگتنپست مسئله مذاکرات هستهای با ایران را به عنوان موضو سرمقاله خود برگزیده و از توافق هستهای مد نظر دولت آمریکا با ایران ابراز نگرانی کرده است به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس روزنامه واشکارشناس فرهنگی تاجیک در گفتوگو با فارس: پیام رهبر انقلاب اسلامی ایران گرهگشا و هدایتگر بود
کارشناس فرهنگی تاجیک در گفتوگو با فارس پیام رهبر انقلاب اسلامی ایران گرهگشا و هدایتگر بودکارشناس فرهنگی تاجیک پیام رهبر انقلاب اسلامی ایران به جوانان اروپا و شمال آمریکا را گرهگشا و هدایتگر عنوان کرد «حیدرشاه اکبراف» کارشناس تاجیک مسائل فرهنگی در گفتوگو باامکان کاهش برخی تعرفهها وجود دارد |اخبار ایران و جهان
امکان کاهش برخی تعرفهها وجود دارد کد خبر ۴۷۱۵۳۳ تاریخ انتشار ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۷ ۵۶ - 31 January 2015 عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس٬ با یادآوری انتظار برخی مسئولان وزارت بهداشت در خصوص افزایش 25 درصدی تعرفهها برای سال آینده٬ گفت تعرفه ارزش نسبی خدمات به تازگی افزایش یافته ازوجود ۱۲ هزار برق غیر مجاز در آذربایجان غربی/تشکیل۱۲ اکیپ جمع آوری - اخبار ایران و جهان |
کاظمی کیا خبر داد وجود ۱۲ هزار برق غیر مجاز در آذربایجان غربی تشکیل۱۲ اکیپ جمع آوری شناسهٔ خبر 2488916 شنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰ ۱۵ استانها > آذربایجان غربی ارومیه- مدیر عامل توزیع نیروی برق آذربایجان غربی از وجود بالغ بر ۱۲ هزار انشعاب غیر مجاز در سطح استان خبر داد و گفت برناجزئیات جریمه ریالی مشمولان غایب و پاسخ به برخی ابهامات |اخبار ایران و جهان
جزئیات جریمه ریالی مشمولان غایب و پاسخ به برخی ابهامات کد خبر ۴۷۲۸۹۰ تاریخ انتشار ۱۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳ ۱۰ - 05 February 2015 جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با تشریح جزئیات بیشتر از نحوه جریمه ریالی مشمولان غایب از پیشبینی رقم قابل توجهی از درآمدهای حاصل از این طرحزمینه حضور سرمایه گذاران عراقی در آذربایجان غربی فراهم است - اخبار ایران و جهان |
سعادت تاکید کرد زمینه حضور سرمایه گذاران عراقی در آذربایجان غربی فراهم است شناسهٔ خبر 2487226 چهارشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱ ۴۷ استانها > آذربایجان غربی ارومیه- استاندار آذربایجان غربی گفت سرمایه گذاران اقلیم کردستان عراق نگران سرمایه گذاری در آذربایجان غربی نباشند به گزارش خبنامه ظریف به بان کی مون/نگرانی ایران نسبت به رشد تروریسم در غرب
نامه ظریف به بان کی مون نگرانی ایران نسبت به رشد تروریسم در غرب وزیر خارجه ایران در نامهای به بان کی مون توجه دبیرکل سازمان ملل را به نمادهای فراگیر و بسیار آزار دهنده اسلام هراسی که پس از اقدامات تروریستی اخیر تشدید شدهاند جلب و نگرانی ایران نسبت به رشد تروریسم در جوامع غربی-
گوناگون
پربازدیدترینها