واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بیعت نیروی هوایی با امام راحل، روند سقوط رژیم طاغوت را سرعت بخشید شیراز- ایرنا- فرمانده ارشد نظامی ارتش جمهوری اسلامی ایران در استان های فارس و کهگیلویه و بویراحمد گفت: نیروی هوایی با انجام رژه تاریخی در مقابل امام خمینی (ره) در روز 19 بهمن و بیعت با ایشان، روند سقوط رژیم طاغوت و پیروزی انقلاب اسلامی را سرعت بخشید.
![بیعت نیروی هوایی با امام راحل، روند سقوط رژیم طاغوت را سرعت بخشید](http://media.irna.ir/1393/13931118/81497205/81497205-6259149.jpg)
به گزارش ایرنا، امیر سرتیپ حسین محمدی، شنبه در آیین گرامیداشت روز نیروی هوایی در شیراز، ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجرو روز نیروی هوایی افزود: نیروی هوایی از افتخارات ارتش جمهوری اسلامی است و در مقاطع مختلف نقش تاریخی خود را به خوبی ایفا کرده که این ایفای نقش کارنامه زرین و افتخارآمیزی را برای این نیرو در تاریخ انقلاب اسلامی به ثبت رسانده است.
وی، اقتدار، عزت، عظمت و امنیت پایدار ایران اسلامی را مرهون رهبری بی بدیل حضرت امام خمینی (ره)، هدایت، رهبری و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، وحدت و انسجام مردم ولایتمدار و با بصیرت و رشادت، شهادت طلبی و ایثار گری نیروهای مسلح دانست.
امیر سرتیپ محمدی ادامه داد: ارتش جمهوری اسلامی همواره در تحولات انقلاب اسلامی نقش بسیار موثری داشته به طوری که بسیاری از کارکنان آن، قبل از پیروزی انقلاب با فرمان حضرت امام (ره) پادگان ها را ترک کردند و پس از پیروزی انقلاب به فرمان امام راحل برای خدمت به نظام اسلامی به پادگان ها بازگشتند.
فرمانده ارشد نظامی ارتش جمهوری اسلامی ایران در استان های فارس و کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: هنوز چند ماهی از پیروزی انقلاب نگذشته بود که عناصر ضد انقلاب سودای تجزیه طلبی را در نقاطی از کشور در سرداشتند که ارتش با انجام رسالت و ماموریت خود ثبات و آرامش را به جامعه بازگرداند.
وی، نقش ارتش و دیگر نیروهای مسلح در دوران دفاع مقدس را نقشی اثرگذار و شناخته شده برای مردم انقلابی دانست و گفت: در دوران جنگ تحمیلی، خصوصا نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی به عنوان یک نیروی تخصصی و واکنش سریع در نخستین روز از مهرماه سال 59، 200 فروند جنگنده بمب افکن را به پرواز در آوردند که 140 فروند از آنها با عبور از مرزها و بمباران مناطق حساس و استراتژیک و پایگاههای نظامی عراق و 60 فروند دیگر با زمین گیر کردن نیروها و انهدام ادوات و تجهیزات دشمن که وارد خاک کشورمان شده بودند، در همان روز های نخست جنگ، رژیم بعث عراق را از این اقدام خود پشیمان کردند.
امیر سرتیپ محمدی، یکی دیگر از افتخارات نیروی هوایی را شرکت در عملیات مروارید در هفت آذر سال 59 برشمرد و گفت: نیروی هوایی در این عملیات، هفت فروند ناوچه و یک فروند ناو نیروبر و چندین فروند از هواپیماهای دشمن را منهدم کرد به طوری که تا پایان جنگ نیروی دریایی عراق به یک نیروی بی اثر و خنثی تبدیل شد و سیتره دریایی تا پایان جنگ با نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران بود.
وی اضافه کرد: همچنین پشتیبانی هوایی تمامی عملیات ها در دوران دفاع مقدس اعم از عملیات های مستقل و مشترک ارتش و سپاه به عهده نیروی هوایی بود که این نیز به عنوان برگ زرین دیگری در تاریخ نبرد های این نیرو ثبت شد.
وی گفت: نیروی هوایی، با برخورداری از کارکنان مومن، متعهد، متخصص و ولایتمدار، بعد از پایان جنگ نیز توانست علاوه بر تعمیر و نگهداری وسایل و تجهیزات خود، با همکاری صنایع دفاعی و دانشگاههای کشور، صنعت دفاعی خود را بومی کرده به طوری که برای انجام رسالت و ماموریت خود نیازمند هیچ کشور خارجی نیست.
امیر سرتیپ محمدی تصریح کرد: امیدواریم، نیروی هوایی بتواند روز به روز با ارتقاء توان رزمی خود، رسالت و ماموریت خود را برای پاسداری از تمامیت ارضی و استقلال کشور و ایجاد امنیت پایدار در جامعه همانند گذشته به خوبی انجام دهد.
19 بهمن، در تقویم رسمی به عنوان روز نیروی هوایی نامگذاری شده است.ک/2
6122/ 5054
18/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]