واضح آرشیو وب فارسی:فارس: جهت تامین آب زراعی 400 هکتار از اراضی شهرستان
طرح تأمین آب اراضی دژسلیمان با اعتبار 26 میلیارد ریال به بهرهبرداری رسید
طرح تامین آب اراضی دژسلیمان جهت تأمین آب زراعی 400 هکتار از اراضی این منطقه با اعتبار 26 میلیارد ریال با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد به بهرهبرداری رسید.
به گزارش خبرگزاری فارس از گچساران، طرح تامین آب اراضی دژسلیمان عصر امروز با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد، نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران کل استانی و شهرستانی به بهرهبرداری رسید.
سیدموسی خادمی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این آیین ضمن تبریک به مناسبت ایامالله دهه فجر، اظهار کرد: دولت تدبیر و امید در راستای تحقق اهداف پیروزی انقلاب اسلامی و توجه به منویات مقام معظم رهبری تاکنون گامهای خوب و موثری برداشته است. وی افزود: آنچه را که امروز در سطح شهرستان شاهد توسعه و پیشرفت آنهستیم و بسیار متفاوت از سالهای قبل در همه گوشه و کنار شهرستان پروژههایی فعال و درحال کار است، همه نشان از مدیریت و کارکرد مطلوب دولت تدبیر و امید است. استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه یکی از بدترین کارها و کفران نعمت این است که آب و زمین در کنارهم باشند و زمین دیم کشت کنیم، تصریح کرد: متاسفانه باتوجه به اینکه در مکانها و استانهای دیگر باید با تلاش بسیار آب را از اعماق زمین بیرون بکشند و مزارع را آبیاری کنند در استان ما نیز زمینو اب در کنار هم هستند و کشتها به صورت دیم انجام میشود که این خود کفران نعمت است. خادمی ادامه داد: مسئولان و مدیران دولت یازدهم از سال گذشته پروژه آبرسانی دژسلیمان را که در طول 10 سال راکد مانده بود را در راستای بهبود رفاه مردم، افزایش تولیدات کشاورزی منطقه و اقتصاد مردم را فعال کرده و با یاری خدا امروز به بهرهبرداری رسید. وی با اشاره به موقعیت طرح مذکور، خاطرنشان کرد: این طرح در روستای دژسلیمان 14 کیلومتری شهر دوگنبدان با هدف تامین بخشی از اراضی دشتهای زیرکشت اهالی روستا واقع در حدفاصل کوه پرشیر و کوه پرآب گندی معروف به برد ایازخان به بهرهبرداری رسیده است.
استاندارکهگیلویه و بویراحمدبا بیان اینکه در حال حاضر اراضی این منطقه به صورت دیم در وسعت بیش از 1200 هکتار به صورت پراکنده کشت میشوند، اذعان کرد: این طرح ضمن اشتغالزایی و ایجاد انگیزه در ساکنین، باعث بهبود وضعیت اکولوژی و اقتصاد منطقه گشته و از مهاجرت اهالی روستا به شهر میکاهد. خادمی تاریخ شروع فاز اول این پروژه را سال 1383 عنوان کرد و گفت: اعتبار هزینه شده برای این طرح 26 میلیارد ریال از محل اعتبارات عمرانی استانی بوده است. این مسئول با اشاره به ایستگاه پمپاژ این طرح، با بیان اینکه جهت تامین ـآب موردنیاز مزارع ایستگاه پمپاژی در کنار رودخانه کمبل در نظر گرفته شده، عنوان کرد: در تلمبه خانه مجموعا سه دستگاه پمپ، دودستگاه در حال کار و یک دستگاه ذخیره نصب خواهد شد که حداکثر400 لیتر در ثانیه آب را توسط یک خط لوله فولادی به قطر 660 میلیمتر به استخر ذخیره آب میرساند. گفتنی است در پایان این مراسم از فرماندار گچساران و بخشدار مرکزی این شهرستان به علت پیگیری و همکاریهای مطلوب با اهدای لوح یادبودی تجلیل شد. انتهای پیام/82022
93/11/18 - 18:19
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]