تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن بسيار راستگو و بسيار نيكوكار است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860369926




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

36 ساعت کار زنان در هفته بدون کسر از حقوق |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: 36 ساعت کار زنان در هفته بدون کسر از حقوق
کد خبر: ۴۷۳۵۳۳
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۷ - 07 February 2015


عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از ارسال درخواست تغییر دستور برای بررسی سریع تر لایحه کاهش ساعت کاری زنان به هیات رئیسه مجلس خبر داد.

فاطمه آلیا در گفت وگو با خانه ملت، درباره آخرین وضعیت لایحه ساعت کاری زنان شاغل، افزود: این لایحه در کمیسیون اجتماعی به تصویب رسید و در نوبت رسیدگی صحن علنی مجلس قرار گرفته است اما با وجود آنکه بیش از 60 الی 70 امضا برای آنکه لایحه مذکور زودتر از موعد در دستور کار صحن مجلس واقع شود جمع آوری شد بازهم به دلیل ترافیک بررسی طرح ها و لوایح مختلف، هنوز زمان بررسی این لایحه در صحن نرسیده است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه لایحه کاهش ساعت کاری زنان مورد مطالبه اغلب کارمندان است، ادامه داد: با توجه به اینکه بارمالی این لایحه از سوی دولت دیده شده است لذا شورای نگهبان نیز ایراد اصل 75 قانون اساسی را به آن وارد نخواهد کرد.

این نماینده مردم در مجلس نهم، تصریح کرد: با توجه به اینکه در حال نزدیک شدن به سال آخر مجلس نهم هستیم لذا رقابت برای بررسی طرح ها و لوایح مختلف بسیار زیاد بوده تا جایی که برخی تلاش دارند تا این طرح ها با تغییر دستور در اولویت رسیدگی قرار گیرد.

وی در تشریح جزئیات لایحه ساعت کاری زنان شاغل، یادآور شد: در حال حاضر ساعت کاری برای خانم ها 44 ساعت در هفته است که در این لایحه به 36 ساعت در هفته کاهش می‌یابد؛ در بخشی از این لایحه آمده است که خانم هایی که فرزند زیر 6 سال یا همسر از کار افتاده یا فرزند معلول دارند، مشمول این قانون می‌شوند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس نهم، ادامه داد: در لایحه مذکور، حقوق زنان دارای شرایط خاص این قانون، تغییری نمی‌کند و بر اساس 44 ساعت کار در هفته مزایای خود را دریافت می کنند.

آلیا با یادآوری تصویب قانون تقلیل ساعت کاری زنان در مجلس هشتم، تاکید کرد: با توجه به اینکه در این قانون کسر از حقوق زنان در نظر گرفته شده لذا استقبال خوبی از این قانون به عمل نیامد اما در لایحه کاهش ساعت کاری زنان، خانم هایی که دارای شرایط خاص هستند بدون کسر از حقوق، به 36 ساعت کار در هفته می‌پردازند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه لایحه مذکور شامل حال مجموعه های وابسته به تامین اجتماعی نیز می شود، گفت: در یکی از تبصره ها نحوه چگونگی کمک دولت به این مجموعه ها ذکر شده که در هر حال امید است سال آتی در نوبت رسیدگی قرار گیرد.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن