واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: فرماندار تبریز : اتمام پروژه های نیمه تمام آذربایجان شرقی 30 سال زمان نیاز دارد خبرگزاری پانا:نیز بیش از 30 هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام در آذربایجان شرقی وجود دارد که در صورت اختصاص سالانه هزارمیلیارد تومان، اتمام آنها 30 سال طول خواهد کشید.
۱۳۹۳ شنبه ۱۸ بهمن ساعت 10:30

رحیم شهرتی فر در دیدار با اهالی محله شنب غازان با ابراز رضایت از عملکرد شهرداری منطقه 6 و جلب رضایت مردم، از نگاه عالمانه و برخورد فرهنگی مردم و اهالی تشکر کرد و ضمن اشاره به تاریخ دیرین محله شنب غازان، گفت: عزم و همت و حس تشریک مساعی و همکاری اهالی این محله نشان از فرهنگ غنی، قدمت و پایبندی به نهضت شیعی دارد.
فرماندار تبریز که به مناسبت ایام الله دهه فجر در مسجد اعظم شنب غازان سخن می گفت، با اشاره به مشکلات امروز کشور اذعان داشت: در سالهای اخیر به دلایلی وضعیت کشور دچار تنش بوده و تورم به بالای 40 درصد رسید که رکود اقتصادی بی سابقه ای را باعث شد.
وی با اشاره به پیام مردم بزرگ ایران در انتخابات ریاست جمهوری و اعتماد به دولت تدبیر و امید اظهار داشت: همینک با تدبیر، عقلانیت و هدایت رهبری و برنامه ریزیهای دولت امید، انسجامی در کشور حاصل شده بطوریکه تورم از بالای 40 درصد به زیر 20 درصد رسیده و تلاش می شود به کمتر از 15درصد کاهش یابد.
وی با تاکید بر اینکه رویکرد دولت جدید اتمام پروژه های نیمه کاره است، گفت: دولت امید تصمیم دارد با تدبیر و اعتدال مدیریت کند و به کلنگ زنی بدون برنامه و رکود سرمایه مردم در پروژه های نیمه کاره اقدام نمی کند.
فرماندار شهرستان تبریز تصریح کرد: در بخش دولتی، پروژه جدید آغاز نمی شود مگر اینکه مطمئن باشیم اعتبار کافی بصورت تمام و کمال وجود دارد چراکه همینک نیز بیش از 30 هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام در آذربایجان شرقی وجود دارد که در صورت اختصاص سالانه هزارمیلیارد تومان، اتمام آنها 30 سال طول خواهد کشید.
دکتر شهرتی فر در پاسخ به سوالات و طرح نیازهای اهالی منطقه گفت: مشکل بانک از نیازهای مهم مردم شنب غازان است، با رئیس پست بانک صحبت شده، از اهالی محل کسی که در رشته اقتصادی و مرتبط تحصیل کرده برای اخذ نمایندگی و شعبه پست بانک اقدام کند، پس از آموزش لازم، در این محله و دیگر مناطق شهر که نیاز باشد شعبه ای جدید احداث خواهد شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]