تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 16 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه امساك از خوردن وآشاميدن نيست بلكه روزه،خوددارى ازتمامى چيزهايى است كه خداوندسبحان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805059857




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فلاحت‌پیشه: به ظریف اجازه تابوشکنی داده شده است


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: فلاحت‌پیشه: به ظریف اجازه تابوشکنی داده شده است
نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی درباره رابطه ایران و امریکا در راستای مذاکره بر سر مسئله هسته‌ای ایران و ارتباط دو وزیر خارجه این کشورها توضیح می‌دهد: به هر حال آقای ظریف اولین وزیر خارجه ایران است که رسما مجوز مذاکره مستقیم با همتای امریکایی خود را پیدا می‌کند. طبیعتا در این رابطه شکل دیپلماسی ایران و امریکا دچار تغییر تازه‌ای شده است. این از لحاظ شکل جدید دیپلماسی یک تابوشکنی به حساب می‌آید، اما اجازه این تابوشکنی داده شده است.
آفتاب- سرویس سیاسی: حشمت الله فلاحت‌پیشه درباره عملکرد وزیر امور خارجه کشور و تیم مذاکره‌کننده در برنامه هسته‌ای ایران به آفتاب می‌گوید: من به شخصه اعتقادم بر این است که باید ملاحظات مربوط به دیپلماسی مستقیم آقای ظریف را در نظر داشت.


نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی درباره رابطه ایران و امریکا در راستای مذاکره بر سر مسئله هسته‌ای ایران و ارتباط دو وزیر خارجه این کشورها توضیح می‌دهد: به هر حال آقای ظریف اولین وزیر خارجه ایران است که رسما مجوز مذاکره مستقیم با همتای امریکایی خود را پیدا می‌کند. طبیعتا در این رابطه شکل دیپلماسی ایران و امریکا دچار تغییر تازه‌ای شده است. این از لحاظ شکل جدید دیپلماسی یک تابوشکنی به حساب می‌آید، اما اجازه این تابوشکنی داده شده است.


عضو سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه می‌دهد: حالا این تابوشکنی چگونه شکل می‌گیرد با قدم زدن پیش می‌آید یا موارد دیگری، اینها به نظر من ملاحظاتی است که در غالب دیپلماسی باید در نظر گرفته شود.


فلاحت پیشه تاکید می‌کند: من هنوز هم معتقدم که آقای ظریف اول از حدود و سقور و خط قرمز‌های موردتوجه در کشور عبور نکرده است. دوم سعی کرده ماموریت خود را به‌خوبی اجرا کند، سوم در عرصه دیپلماسی خود را به عنوان یک دیپلمات سرسخت نشان داده و رفتاری مبتنی بر تسلیم نداشته است.


این کارشناس مسائل سیاسی در ادامه توضیح می‌دهد: یک موضوع را در رابطه با آقای ظریف می‌توان مورد انتقاد قرار داد. اینکه درباره انتقادات داخلی آقای ظریف می‌تواند با ملاحظات بیشتری رفتار کند. صبری که آقای ظریف در مذاکره با طرف‌های غربی و 1+5 و طرف آمریکایی دارد، می‌تواند این صبر را شمول دهد به منتقدانی که در داخل وجود دارند.


او درباره منتقدان به عملکرد ظریف توضیح می‌دهد: در داخل کشور دو دسته انتقاد وجود دارد یک دسته انتقادات دلسوزانه که در راستای منافع ملی هستند و باید آنها را مورد توجه قرار داد. دسته دیگر انتقاداتی است که از طبیعت افراطی برخی افراد نشات می‌گیرد. من معتقدم باید این افراد پاسخ لازم را بگیرند، در غیر این صورت عصبانی‌شدن و پاسخ ندادن فقط باعث تقویت موضع افراطیون می‌شود.


فلاحت‌پیشه در پاسخ به این سوال که فکر نمی‌کنید با توجه به فشاری که مذاکرات به تیم مذاکره‌کننده وارد می‌کند، تمرکز ظریف باید روی مذاکرات باشد نه حل مسائل داخلی و پاسخگویی به افراطیون؟ به خبرنگار آفتاب می‌گوید: سیاست خارجی ادامه سیاست داخلی است. من معتقد هستم که آقای ظریف در زمینه دیپلماسی عمومی می‌تواند قوی‌تر عمل کند. دیپلماسی عمومی دو بخش است، یک بخش بین‌المللی که اغناء افکار عمومی جهانی است. دوم بخش داخلی که بحث افکار عمومی مردم ایران است و به نظر من ایشان باید در این زمینه هم توجهات لازم را داشته باشند.


عضو سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درباره انتقادها و انتقادکننده‌ها به وزیر امور خارجه می‌گوید: به هر حال سیاست خارجی عرصه تقابل انتخاباتی است و دو طرف باید بدانند منافع ملی کشور به چه اندازه متاثر از سیاست خارجی ما است. تا زمانی که موضع‌گیری افراد موجب تضعیف منافع ملی و قدرت چانه‌زنی آقای ظریف و تیم مذاکره‌کننده نشود به نظر من می‌توانند انتقاد داشته باشند. اما در ادامه این انتقادها اگر احساس شود که توان چانه‌زنی تیم مذاکره‌کننده تضعیف می‌شود در این شرایط حتما باید ملاحظات لازم صورت گیرد.


این کارشناس مسائل سیاسی می‌افزاید: واقعیت این است که آقای ظریف وزیر امور خارجه و نماینده دولت خود است. آقای روحانی هم از ابتدا سیاست اعتدالی را در سیاست خارجی خود هم شمول داده است و در این مسیر به نظر من خوب هم عمل کرده است. هرچند که این یک سال و نیم وزارت آقای ظریف بیشتر حول مسئله هسته‌ای بوده است.


این نماینده سابق مجلس شورای اسلامی بیان می‌کند: اعتقاد من بر این است که با توجه به ماموریتی که به ایشان داده شده به عنوان یک دیپلمات کارکشته توانسته در غالب قوانین و مقررات کشور عمل کند. اما یک نقد به کلیت سیاست خارجه وارد است و البته مشخص نیست که کدام قسمت آن به آقای ظریف مربوط می‌شود. آن هم این است که بیش از حد موضوع هسته‌ای در سیاست خارجه فربه شده و بخش‌هایی از سیاست خارجی و به خصوص اقتصاد بین‌الملل معطل بحث هسته‌ای مانده است.


او ادامه می‌دهد: اگر آقای ظریف بتواند در این ایام به یک سیاست خارجی مبتنی بر آزادسازی در حیطه روابط دوجانبه و روابط محله‌ای به‌وجود آورد و استفاده از خلاء‌های شکل گرفته در عرصه بین‌المللی، سیاست خارجی متکثرتری را ارائه دهد به نظر من وضعیت بهتری وجود خواهد داشت.  اگر این وضعیت پیش آید آنگاه موضوع هسته‌ای یک چتر فراگیر نیست و دارای سطوحی است و سایر حوزه‌ها هم دارای تعدی هستند.


فلاحت‌پیشه می‌افزاید: کل رابطه اقتصادی ایران با اتحادیه اروپا به پای رابطه اقتصادی ایران با عراق نمی‌رسد. این بدین معناست که ما در روابط منطقه‌ای خیلی فعال هستیم و می‌توان با احیای این روابط سعی کرد تا ظرفیت‌های فرامنطقه‌ای را هم احیاء کرد.




مطالب مرتبط
جریان افراطی علاقه‌مند نیست مذاکرات هسته‌ای به نتیجه برسد
اختلاف‌های داخلی نباید راهبردهای خارجی ما را تحت تاثیر قرار دهد


تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸:۳۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن