واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: وزیر ورزش و جوانان: ورزش قهرمانی بیانگر رفاه و اقتدار ما است اصفهان- ایرنا- وزیر ورزش و جوانان گفت: با وجود مشکلات مالی باید حضوری فعال در میادین بین المللی داشته باشیم تا دنیا فکر نکند ما مردمی کم تحرک هستیم و ورزش قهرمانی بیانگر اقتدار و رفاه ما است.

به گزارش ایرنا، ˈمحمود گودرزیˈ شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان شاهین شهر و میمه استان اصفهان با اشاره به شرایط اقتصادی کشور افزود: در این حال مطالبات و خواسته ها باید منطبق بر توانمندی ها باشد.
وی اظهار کرد: گاهی در موضع اپوزیسیون و تعارض قرار می گیریم و فکر می کنیم اگر دولت را تحقیر و کوچک کنیم ما بزرگ می شویم.
نماینده ویژه کاروان تدبیر و امید در شهرستان شاهین شهر اظهار داشت: همه خدمتگزاران نظام اسلامی زیر لوای یک حاکمیت، رهبری، قوه مجریه، مقننه و قضاییه قرار داریم و نباید اینگونه تصور شود که عده ای خادم و عده ای خائن هستند.
وی افزود: دولت یازدهم بنای خود را بر راستگویی نهاده است و بر اساس بضاعت خود وعده می دهد.
گودرزی با بیان اینکه تعهدات وسیعی در حوزه ورزش در دولت گذشته ایجاد شده است، گفت: سه هزارو 780 پروژه در حوزه ورزش از تعهدات دو دولت گذشته است که بدون پیش بینی منابع مالی و اعتبارات لازم بر زمین مانده و اخیرا نیز 500 پروژه به آن افزوده شده و این رقم به حدود چهار هزار و 300 رسیده است.
وی افزود: برای اجرای این پروژه ها حدود هشت هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است و فقط برای تکمیل پروژه ورزشگاه نقش جهان اصفهان 50 میلیارد تومان اعتبار باید تخصیص یابد.
گودرزی ادامه داد: این در حالی است که کل اعتبارات وزارت ورزش در سال جاری 150 میلیارد تومان بوده است و چگونه می شود که در تقسیم این اعتبار در عدالت توزیعی توفیق یافت.
وی همچنین کل اعتبارات جاری وزارت ورزش را حدود 180 میلیارد تومان عنوان و تصریح کرد: تنها 70 درصد این منابع محقق و برای ورزش همگانی و قهرمانی کشور هزینه می شود.
نماینده ویژه رییس جمهوری با اشاره به وجود 50 فدراسیون ورزشی در کشور گفت: با این اعتبار دو و نیم تا سه میلیارد تومان به هر فدراسیون می رسد.
گودرزی با اشاره به کاهش قیمت نفت در سال جاری گفت: با این حال خیل عظیم و وسیع از مطالبات در پیش روی دولت است هر چند دولت پاسخگویی به مطالبه به حق مردم را وظیفه خود می داند.
وی با اعلام آمادگی برای ارائه مشکلات و مطالبات مردم شاهین شهر در هیات دولت گفت: بدیهی است وقتی که وضعیت اقتصادی کشور مشکل دارد اشتغال، مسکن و دیگر بخش های نیز دچار مشکل می شود.
گودرزی تصریح کرد: باید تلاش کنیم تا رونق اقتصادی در کشور ایجاد شود و این رونق با اختلاف و تنش حاصل نمی شود و چاره آن وحدت است.
وی در مورد پروژه های ورزشی شاهین شهر نیز گفت: مشکل استخر این شهر تعارض بین بنیاد مستضعفان و وزارت ورزش است که تا حدودی برطرف شده و تا دوماه آینده این پروژه نیمه تمام فعال می شود.
گودرزی در پاسخ به صحبت نماینده شاهین شهر و میمه در مجلس مبنی بر پرداخت مبالغ کلان به تیم های ملی گفت: از زمان فعالیت بنده بر اساس قانون از پرداختن هر گونه وجهی به تیم های حرفه ای جلوگیری شده است.
وی افزود: در برخی موارد فدراسیون از طریق بانکهای خصوصی و اشخاص به پرداخت این مبالغ اقدام کرده است.
گودرزی همچنین ضمن تبریک ایام دهه فجر ، 22 بهمن را یادآور، تبلور و نقطه عطف مبارزات در جهت تحقق استقلال کشور عنوان و تصریح کرد: مردم ایران برای حفظ این استقلال هنوز هم هزینه می پردازند و خیل شهدا هزینه استقلال و پایداری کشور بودند.
وزیر ورزش و جوانان پیش از حضور در جلسه شورای اداری شاهین شهر برای احترام به مقام شهدا در گلزار شهدای این شهرستان حضور یافت و با شهدا بیعتی دوباره بست.
وزیر ورزش از جمله اعضای هیات دولت است که امروز در سیزدهمین سفر کاروان تدبیر و امید وارد استان اصفهان شده اند.
سفر هیات دولت به استان اصفهان غروب پنجشنبه پایان می یابد.
7137/پ/ 6994/ 6508
15/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 132]