تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 2 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه كسى مستحق دوستى خداوند و خوشبختى باشد، مرگ در برابر چشمان او مى‏آيد و آرز...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843092667




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استفاده عربستان از اهرم نفت برای فشار بر روسیه |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: استفاده عربستان از اهرم نفت برای فشار بر روسیه
روزنامه نیویورک‌تایمز روز سه‌شنبه در گزارشی با موضوع کاهش بهای نفت در بازارهای جهانی، به نقل از دیپلمات‌های سعودی و اروپایی تأیید کرده است که ریاض تلاش می‌کند از این طریق به روسیه فشار آورد تا به حمایت از سوریه پایان دهد.
کد خبر: ۴۷۲۵۰۳
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۶:۲۰ - 04 February 2015




روزنامه نیویورک‌تایمز روز سه‌شنبه در گزارشی با موضوع کاهش بهای نفت در بازارهای جهانی، به نقل از دیپلمات‌های سعودی و اروپایی تأیید کرده است که ریاض تلاش می‌کند از این طریق به روسیه فشار آورد تا به حمایت از سوریه پایان دهد.


به گزارش فارس، روزنامه نیویورک‌تایمز روز سه‌شنبه در ادامه تحلیل‌های صورت‌گرفته مبنی بر عمدی بودن کاهش قیمت نفت خام در بازارهای جهانی، نوشت که این اقدام از سوی عربستان سعودی و با هدف فشار بر روسیه برای پایان دادن به حمایت از سوریه، صورت گرفته است.


این روزنامه با اشاره به تلاش عربستان برای استفاده از اهرم نفت برای فشار بر روسیه، نوشته است: «به گفته مقامات آمریکایی و سعودی، عربستان و روسیه طی ماه‌های گذشته گفت‌وگوهای متعددی داشته‌اند، اما این مباحث تاکنون نتیجه چشم‌گیری نداشته است. مشخص نیست که سعودی‌ها در این مذاکرات چقدر به صراحت نفت را با مسئله سوریه پیوند داده‌اند، اما مقامات سعودی به ایالات متحده اعلام کرده‌اند که تصور می‌کنند به دلیل توانشان در بالا و پائین کردن قیمت نفت، در مقابل آقای (ولادیمیر) پوتین رئیس‌جمهور روسیه، اهرم فشار دارند.»


یک دیپلمات سعودی در این رابطه گفته است: «اگر نفت بتواند صلح را به سوریه بازگرداند، فکر نمی‌کنم عربستان از تلاش برای انجام معامله، عقب‌نشینی کند.»


نیویورک‌تایمز با اشاره به اینکه مقامات سعودی در اظهارات عمومی خود عنوان می‌کنند که کاهش قیمت نفت ارتباطی با مسائل سیاسی مد نظر آن‌ها ندارد، اما نوشته است که در عمل ریاض معتقد است که اهرم نفت می‌تواند دستاوردهای دیپلماتیکی نظیر خروج «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه از قدرت را نیز به همراه داشته باشد. این روزنامه با این وجود، تصریح کرده است: «با این حال، آقای پوتین، به کرات نشان داده است که او حاضر است دشواری اقتصادی را متحمل شود، اما زیر بار فشارهای خارجی برای تغییر سیاست‌هایش، نرود. تحریم‌هایی که توسط ایالات متحده و کشورهای غربی اعمال شده، نتوانسته مسکو را به پایان مداخله نظامی در اوکراین مجبور کند و آقای پوتین در حمایت از آقای اسد، که از دید مسکو در برابر رشد فزاینده اسلام افراطی، یک سنگر به شمار می‌آید، سرسختانه ایستاده است.»


یک مقام دولت آمریکا هم به نیویورک‌تایمز گفته است در سفری که یک هیئت سعودی در ماه نوامبر به مسکو داشت، مسئله سوریه از اصلی‌ترین موضوعات مورد بحث بوده است. به گفته وی، دو کشور طی ماه‌های گذشته مذاکراتی مداوم در رابطه با سوریه داشته‌اند. هنوز مشخص نیست مرگ ملک عبدالله پادشاه عربستان، چه تأثیری بر روی این مذاکرات محرمانه داشته است.


«انگوس کینگ» سناتور مستقل ایالت «مین» که به تازگی از عربستان بازگشته، در مورد نقش عربستان در بازار نفت، می‌گوید: «آن‌ها تقریبا اهرم را به طور کامل در اختیار دارند. آن‌ها احتمالا فضای تنفس بیشتری در مقایسه با دیگر کشورها داشته باشند. مانند تفاوت فردی که یک میلیون دلار در بانک دارد و کسی که تنها مایحتاج روزانه‌اش را دارد.»


نیویورک‌تایمز با اشاره به اینکه بعید است سیاست روسیه با کاهش قیمت نفت تغییر کند و رئیس‌جمهور سوریه نیز تاکنون نشانه‌ای از احتمال کناره‌گیری بروز نداده، نوشته است: «مقامات آمریکایی و عربی گفته‌اند که حتی اگر روس‌ها هم بخواهند آقای اسد را ترک کنند، رئیس‌جمهور سوریه همچنان پشتیبان بخشنده خود، یعنی ایران را به همراه خواهد داشت.»


این روزنامه حمایت‌های ایران از نظام سوریه را اصلی‌ترین دلیل تداوم حضور رئیس‌جمهور سوریه در قدرت دانسته، اما به نقل از یک مقام آمریکایی نوشته است که به نظر می‌رسد اگر روسیه به حمایت‌های نظامی خود از سوریه پایان دهد، ارتش این کشور توان عملکرد مناسب را از دست می‌دهد.


نیویورک‌تایمز در پایان به تلاش کشورهای عربی برای ایجاد تغییر در موضع مسکو پرداخته و نوشته است که نهایتا این رئیس‌جمهور روسیه است که باید در این رابطه تصمیم‌گیری کند.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن