تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):براى بهشت درى است‏بنام (ريان) كه از آن فقط روزه داران وارد مى‏شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870621639




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- ادامه رسوایی فساد در ارتش آمریکا پس از محکومیت تاجر مالزیایی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ادامه رسوایی فساد در ارتش آمریکا پس از محکومیت تاجر مالزیایی کوالالامپور – ایرنا – پس از محکومیت یک تاجر مالزیایی متهم به پرداخت رشوه و ارائه خدمات غیراخلاقی به فرماندهان ارتش آمریکا، یک افسر سابق نیروی دریایی این کشور در ارتباط با این فساد در آمریکا دستگیر شد.


به گزارش ایرنا، در پرونده فساد و رشوه در ارتش آمریکا و در ارتباط با این تاجر مالزیایی تاکنون هفت نفر در ارتش این کشور دستگیر شده اند.
به نوشته روز چهارشنبه روزنامه ˈاستارˈ، ˈپائول سیمپکینزˈ 60 ساله افسر سابق نیروی دریایی آمریکا به اتهام توطئه برای رشوه گیری در یک طرح پیمانکاری در ویرجینیا دستگیر شده است.
ˈجوز لوئیس اسناچزˈ 42 ساله یک فرمانده ناو آمریکایی ماه گذشته به دلیل پذیرش رشوه از سوی یک تاجر مالزیایی به 20 سال زندان محکوم شد.
وی به پذیرش 100 تا 356 هزار رینگیت (30 تا 100 هزار دلار) رشوه از سوی شرکت ˈدفاع دریایی گلنˈ به رهبری ˈلئونارد گلن فرانسیسˈ تاجر مالزیایی که در سنگاپور ثبت شده است، متهم شده بود.
این تاجر مالزیایی نیز در این پرونده برای پرداخت رشوه و ارائه خدمات غیراخلاقی به فرماندهان ارتش آمریکا گناهکار شناخته شد.
در پرونده جدید ˈپائول سیمپکینزˈ 60 ساله متهم به پذیرش چند صد هزار دلار رشوه بین سال های 2006 تا 2012، دریافت هزینه مسافرت و سرگرمی، اتاق هتل و خدمات غیراخلاقی در ازای دستور برای عقد قرارداد یک شرکت با نیروی دریایی آمریکا شده است.
تحقیقات پرونده این فساد نشان می دهد که تاجر مالزیایی به منظور فراهم کردن شرایط عقد قرارداد با ارتش آمریکا به برخی از مقامات نیروی دریایی این کشور پول، اتاق های لوکس هتل، بلیط هواپیما و برخی خدمات غیراخلاقی دیگر ارائه کرده است.
این تاجر مالزیایی به 25 سال حبس و همچنین پرداخت 35 میلیون دلار جریمه محکوم شده است.
ˈدانیل دوسکˈ یکی دیگر از فرماندهان ناو آمریکایی نیز در ارتباط با این پرونده در دادگاهی در سانتیاگو آمریکا گناهکار شناخته شده است.
شرکت دفاع دریایی گلن با ارایه رشوه و دریافت اطلاعات توانسته بود خدمات کشتی های ناوگان هفتم آمریکا که در بنادر تایلند، فیلیپین، مالزی و سنگاپور پهلو می گیرند را به ارزش 200 میلیون دلار از آن خود کند.
نیروی دریایی آمریکا پیش از این به دلیل رسوایی مالی، قراردادهای خود را با این شرکت دفاعی که در سنگاپور ثبت شده است ، لغو کرده بود.
آساق**1611



15/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن