واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ˈریچاد بیکنˈ نماینده پارلمان انگلیس در گفت وگو با ایرنا: تقدیر از نامه رهبر معظم انقلاب/ در شناخت انقلاب اسلامی کوتاهی کردیم لندن - ایرنا -ˈریچارد بیکنˈ، نماینده مجلس عوام با بیان اینکه در شناخت انقلاب اسلامی ایران کوتاهی کرده ایم، از نامه مقام معظم رهبری به جوانان اروپا و آمریکا استقبال کرد و گفت ارسال این نامه اقدامی هوشمندانه و قابل تقدیر بود.
نماینده منطقه ˈساوت نورفولکˈ از حزب محافظه کار و نایب رییس گروه دوستی پارلمانی انگلیس و ایران، روز سه شنبه در گفت وگو با خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) گفت: من فکر می کنم که ارسال این قبیل پیام ها و هشدارها به جامعه غرب که تصویر نامناسبی از اسلام دارند، بسیار صحیح است.
وی خاطر نشان کرد: ارسال چنین پیام اندیشمندانه و هوشمندانه ای از سوی رهبر ایران قابل تقدیر است و من خوشحالم که ایشان چنین بیاناتی را فرمودند.
بیکن همچنین درخصوص انقلاب اسلامی ایران افزود: من هیچ تردیدی ندارم که اگر ما به دوران دهه 1970 میلادی نگاه کنیم، درخواهیم یافت که انقلاب اسلامی ، انقلابی محبوب بود که مردم سرتاسر دنیا با آن همراه شدند .
عضو گروه دوستی پارلمانی انگلیس و ایران ادامه داد: شاید وقایع بیش از 30 سال گذشته و برخی اتفاقات صورت گرفته قابل چالش باشند، اما آنها چیزی از محبوبیت واقعه انقلاب نمی کاهند؛ چیزی که مردم ایران می خواستند، یک حقیقت است.
نماینده منطقه ˈساوت نورفولکˈ با اشاره به حضورش در مراسم سی امین سالگرد انقلاب اسلامی در محل سفارت ایران در انگلیس به همراه ˈجک استراˈ، خاطر نشان کرد: فکر می کنم که اگر به جایگاهی برسیم که همه نسبت به انقلاب ایران اشتراک نظر داشته باشند و از آن مقطع عبور کنند و همچنین به آن به عنوان یک واقعیت نگاه کنند، مسائل سریعتر تغییر خواهد کرد.
بیکن گفت: البته من فکر می کنم خیلی ها این امر را قبول کرده اند بجز بعضی ها، به خصوص اعضاء کنگره آمریکا که تصورات عجیبی نسبت به ایران دارند و همچنان تصور می کنند که انقلاب اسلامی را می توان از میان برداشت!.
وی ضمن ابراز تاسف نسبت به رویکرد غرب در شناخت صحیح از انقلاب اسلامی در ایران گفت: ما در غرب برای درک و به رسمیت شناختن این انقلاب کوتاهی کرده ایم.
بیکن ادامه داد: این در حالی است حتی اگر پیام بسیاری از سفرای کشوری غربی را در اواخر دهه 70 میلادی مطالعه کنید، حامل هیچگونه گزارش حاد از وضعیت سیاسی کشور ایران در آن موقع نبوده است.
وی خاطر نشان کرد: حتی پیش از تبعید حضرت امام (ره ) به پاریس، سالها ایشان با ارسال پیام به مردم ایران با آنها در ارتباط بوده اند.
نماینده مجلس عوام انگلیس تاکید کرد: من در نشستی در مجلس عوام گفته ام که ایران با هویت جمهوری اسلامی بیشتر احساس امنیت کرده و کمتر احساس دشمنی می کند و لذا یک کشور منطقی است.
وی خاطر نشان کرد: به نظر من اهمیت انقلاب اسلامی و اینکه این انقلابی دائمی است و به نفع ایران عمل نموده، به اندازه کافی شناخته نشده است و بسیاری از مفسرین غربی در به رسمیت شناختن این واقعیت که جمهوری اسلامی به حقیقت پیوسته است، کوتاهی نموده اند.
بیکن با انتقاد از رویکرد رسانه های غربی در سانسور وقایع و اتفاقات مرتبط با ایران خاطر نشان کرد: بیش از ده برابر تعداد سربازانی که ما در افغانستان از دست داده ایم، ایران از دست داده است؛ لذا باید دائما 360 درجه به اطراف خود نگاه کنید و اطلاعات را از مجموعه ای از منابع به دست آورید.
عضو گروه دوستی پارلمانی انگلیس و ایران گفت: بارها در مجلس عوام انگلیس، درخصوص کشته شدن 453 سرباز انگلیسی در افغانستان گزارش داده شده است؛ اما فکر می کنید چند بار من از رادیو و یا تلویزیون انگلیس باید شنیده باشم که بیش از چهار هزار سرباز ایرانی در دفاع از مرزهای ایران - افغانستان جانشان را باخته اند؟ حتی یکبار هم نه!.
این نماینده مجلس عوام همچنین با تاکید بر اهمیت ازسرگیری روابط لندن با تهران با توجه به ناآرامی های منطقه خاورمیانه تاکید کرد: ایران در ایجاد ثبات در منطقه نقش بسزایی دارد و من معتقدم حل این مشکلات بدون حضور ایران امکان پذیر نیست.
وی تصریح کرد: زمانی که ایران می تواند در حل مشکلات منطقه ره گشا باشد چرا باید وقتمان را برای بازگشایی سفارتخانه انگلیس در تهران این قدر صرف کنیم؟.
نماینده منطقه ˈساوت نورفولکˈ با اشاره به مناسبات نزدیک انگلیس با پاکستان و عربستان سعودی گفت: پاکستان یک کشور اسلامی است و در حالی که به اسامه بن لادن پناه داده بود اما ما با آنها مناسبات سیاسی داریم.
وی ادامه داد: عربستان سعودی از دیگر کشورهایی است که ما با آنها مناسبات سیاسی داریم در حالی که خیلی علاقه ای به این مناسبات هم نداریم. لذا من دلیلی نمی بینم که چرا نباید با ایران این مناسبات را نداشته باشیم.
بیکن گفت: یکی از اتفاق هایی که امیدوارم بیفتد و من به اشخاصی که در سفر اخیرم به تهران دیدم ،هم گفتم، این است که، چون کنگره آمریکا از اکثریت حزب جمهوری خواه تشکیل شده که عملا نسبت به ایران دیدگاه خصمانه ای دارند، باید نام تک تک اعضای آن را استخراج نموده و بر اساس میزان خصومت شان با ایران، آنها را به تهران دعوت کرد، چون من فکر می کنم آمریکایی ها افراد عوامی هستند.
وی خاطر شان کرد: لذا اگر شما بتوانید چند عضو جمهوری خواه را به تهران دعوت کنید می توانید روی فکرشان تاثیرگذار باشید.
ریچارد بیکن با اشاره به حضور شخصیت های مذهبی غربی در ایران در مناسبت های مختلف، گفت: به نظر می رسد که درها در حال باز شدن هستند اما کاری که باید انجام شود این است که درهای بیشتری باز شوند تا افراد بیشتری بتوانند تردد کنند.
این نماینده محافظه کار در بخش دیگری از سخنان خود نسبت به افزایش اسلام هراسی در غرب هشدار داد و گفت: متاسفانه اسلام هراسی افزایش پیدا کرده و تنها درمان آن هم به نظر من از طریق آموزش و آگاه سازی است.
وی گفت: مردم باید واقعیت اسلام را درک کنند؛ اما این هم مهم است که [آموزش] توسط افرادی که صرفا خود را امام (درمیان اهل سنت ) می دانند، در حالی که بویی از اسلام نبرده اند انجام نشود چون مردم گمراه می شوند.
نماینده مجلس عوام ، افزود: من در رابطه با اسلام خبره نیستم اما می دانم که روحانی شیعه شدن، کار دشواری است و مستلزم سالها آموزش است ما نیز در کلیساهای خودمان مراحلی را برای اخذ درجه روحانیت داریم که بسیار منطقی است.
نماینده مجلس عوام انگلیس افزود: متاسفانه در انگلیس افرادی می آیند، خود را امام خطاب می کنند و شروع به تبلیغ دین می کنند در حالی که چیزی از آن نمی دانند.
بیکن ادامه داد: این افراد بسیار خطرناک هستند چرا که از طریق تاسیس مدارس و موسسات آموزشی که غالبا توسط کشورهای منطقه خلیج فارس به خصوص عربستان سعودی تامین می شوند، به ترویج مضامین خطرناک اهتمام می ورزند.
اروپام**5**ن** 1552
14/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]