واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نگاهی به خاطرات سیاستمدار مالزیایی از دیدار با امام (ره) در پاریس ابراهیم علی: گذشت زمان جایگاه واقعی انقلاب اسلامی را بیشتر روشن می کند کوالالامپور – ایرنا – نماینده سه دوره پارلمان و معاون نخست وزیر اسبق مالزی، با معرفی انقلاب اسلامی ایران به عنوان نمونه موفق یک انقلاب اسلامی، گفت که گذشت زمان موفقیت ها و جایگاه واقعی این انقلاب را برای سایر مردم بیشتر روشن می کند.
"ابراهیم علی" سیاستمدار مالزیایی که برای دیدار امام خمینی (ره) به پاریس سفر کرده است روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا به تشریح این دیدار پرداخت و گفت که هنوز به خاطر دارم چند روز پس از پیروزی انقلاب که من از ملاقات با امام خمینی (ره) از پاریس به مالزی برگشتم، تجمع، نشست و سمینارهای متعددی در مالزی برگزار شد و حتی بسیاری از مردم به خیابان ها ریختند و با در دست داشتن دست نوشته ای با مضمون زنده باد انقلاب اسلامی ایران، از این پیروزی ابراز خوشحالی می کردند.
نماینده سه دوره پارلمان مالزی و معاون "ماهاتیر محمد" نخست وزیر اسبق مالزی در ادامه، گفت در آن زمان همه مردم از وقوع انقلاب اسلامی در ایران شگفت زده شدند و از این انقلاب حمایت می کردند.
وی معتقد است انقلاب اسلامی در ایران از ابتدا تاکنون تاثیرات قابل توجهی بر سایر کشورهای اسلامی و غیراسلامی گذاشته و در تحولات منطقه ای و جهانی تاثیر داشته است. برخی چالش ها در سال های اولیه انقلاب وجود داشت اما به سرعت حل شد و انقلاب اعتبار یافت و حتی کشورهای سنی مذهب نیز انقلاب اسلامی را مورد تایید قرار دادند.
ابراهیم علی با اشاره به نقش مهم اسلام در به حرکت آوردن مسلمانان و ایجاد زمینه موفقیت برای آنها، تصریح کرد که اسلام راه و روش زندگی کردن را نه تنها به مسلمانان بلکه به غیرمسلمانان معرفی می کند، اما مشکل تفاوت آرا در میان مسلمانان است که اکثرا ناشی از دسیسه ای ابرقدرت ها می باشد و این در بین مسلمانان اختلاف ایجاد می کند.
این سیاستمدار برجسته مالزی با معرفی ایران به عنوان یگانه کشوری که آموزه های اسلامی در زمینه اقتصاد، فرهنگی و حتی سیاسی را اجرا می کند، گفت: قهرمانانی که در انقلاب اسلامی ایران نقش داشتند و آن را جهانی کردند، شایسته الگوشدن و پیروی هستند، زیرا انقلاب ایران در سایر کشورها نیز تحول ایجاد کرد.
وی خاطرنشان کرد که ایران در مقایسه با سایر کشورهای اسلامی بیشترین اختلاف نظر را با آمریکا دارد و مردم زمانی که به ایران نگاه می کنند در واقع نوعی نگاهی اسلامی دارند. یعنی در نظر آنها اسلام و ایران مترادف و دو مفهوم یکپارچه و در راستای یکدیگر هستند.
معاون نخست وزیر اسبق مالزی با اشاره به عمر 36 ساله انقلاب اسلامی ایران، گفت که از دیدگاه من این انقلاب تاکنون موفق بوده است. ایران یکه و تنها در مقابل آمریکا که خود را ابرقدرت جهان می داند ایستادگی کرده و در مقابل خواسته های کاخ سفید سرخم نکرده است و به همین دلیل نیز سال ها تحریم را تحمل کرده و توانسته به حیات سیاسی و اقتصادی خود ادامه دهد. از این رو، زمان بیشتری نیاز است تا داستان پیروزی انقلاب اسلامی ایران برای مردم قابل شناخت شود.
ابراهیم علی با معرفی انقلاب اسلامی به عنوان یک انقلاب فرهنگی که توانست بر چالش های فرهنگی ناشی از دوران شاه غلبه کند، تصریح کرد که این انقلاب علاوه بر تحولات فرهنگی در سطح جهانی نیز تاثیرات قابل توجهی داشت. معرفی آمریکا به عنوان بزرگترین دشمن اسلام و پلیس جهانی، ضرورت در کنار هم بودن کشورهای اسلامی به منظور حفظ حقوق مسلمانان و مبارزه با دشمنان اسلام همه برداشت من و حاصل دیدار شخصی من با امام خمینی (ره) در پاریس بود.
وی گفت: من در حدود سه ساعت فاصله بین نماز ظهر تا عشا را با امام خمینی (ره) در پاریس صحبت و مصاحبه کردم و این مفهوم واقعی صدور انقلاب را دریافتم.
این فعال سیاسی مالزی، گفت برای کشوری مثل مالزی و یا برخی کشورهای خاورمیانه که دارای نظام پادشاهی هستند، واژه انقلاب به معنی سرنگونی حکومت است و غیرقانونی تلقی می شود. به عقیده آنها انقلاب یعنی به خیابان ها آمدن، تظاهرات و دولت فعلی را سرنگون کردن. این موضوع موجب سوء برداشت برخی نسبت به مفهوم انقلاب شده است.
وی در ادامه بیان کرد که نوع تفکر برخی رهبران اهل سنت و مخالفبا آموزه های شیعی مشکل دیگری بود که تاکنون در مسیر صدور انقلاب ایران وجود داشته است. به طوری که چندی پیش برخی سیاسیون ارشد مالزی با وجود روابط دیپلماتیک با ایران، تفکرات شیعی را مورد انتقاد گسترده قرار دادند و پیروان آن را محکوم کردند. اما از دیدگاه من تمایز بین شیعه و سنی باعث تفرقه در جهان اسلام می شود.
وی گفت: ایران کشوری مستقل با جمعیت قابل توجه شیعه است که از نظر بین المللی نیز جایگاه خاص خود را دارد، بنابراین مخالفت با تفکرات شیعی نتیجه ای به دنبال نخواهد شد.
ابراهیم علی در پایان گفت: اینها برخی از موانع صدور انقلاب اسلامی ایران به جهان است، اما گذشت زمان باعث شناخت بهتر این انقلاب می شود. مردم ایران نیز باید نشان دهند این انقلاب که بیش از سه دهه از عمر آن می گذرد، انقلابی موفق بوده است. ما سیاستمداران اهل سنت همواره از محافل سیاسی از ایران به عنوان یک کشور اسلامی موفق یاد می کنیم و آن را نماد مقابله با ابرقدرت ها می دانیم، انقلابی که برای ما مالزیایی ها نمونه ای موفق محسوب می شود.
آساق**241**1611
13/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]