واضح آرشیو وب فارسی:فارس:
فرآیند پنجمین نمایشگاه و جشنواره ملی علم تا عمل اعلام شد
دبیر پنجمین نمایشگاه و جشنواره ملی علم تا عمل، اهداف و فرآیند برگزاری این رویداد مهم عرصه تجاری سازی فناوری کشور را اعلام کرد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، اسماعیل قادریفر دبیر پنجمین نمایشگاه و جشنواره ملی علم تا عمل درباره فرآیند این جشنواره و نمایشگاه اظهار داشت: از 3 تا 7 اسفندماه امسال، پنجمین نمایشگاه و جشنواره ملی علم تا عمل به همت معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری در مصلی بزرگ امام خمینی(ره) تهران برگزار میشود. وی افزود: در این جشنواره، تلاش میشود آن دسته از دستاوردهای فناورانه و محصولات دانش بنیان ایرانی که منجر به بازارسازی مناسب، اشتغالزایی بالا و به عبارتی فناوری های صنعت ساز ایرانی هستند از استانهای سراسر کشور شناسایی و در نمایشگاه عرضه شوند.
وی افزود: هدف اصلی این دوره از نمایشگاه و جشنواره به تصویر کشیدن توان استانهای مختلف در اقتصاد دانش بنیان است. بدین منظور پنجمین نمایشگاه و جشنواره در سه سطح شرکت کنندگان در نمایشگاه، برگزیدگان استانی و برگزیدگان ملی برگزار میشود.
قادری فر با اشاره به فعالیت دبیرخانه در استانهای عنوان کرد: دبیرخانههای استانی ضمن فراخوان شرکتها و اشخاص حقوقی برای شرکت در جشنواره نسبت به راهاندازی کمیته ارزیابی استانی با ترکیب نماینده یکی از دانشگاههای استان، رئیس پارک علم و فناوری استان، رئیس بنیاد نخبگان استانی، نماینده شرکت شهرکهای صنعتی استان و نمایندگانی مطلع و صاحبنظر از بخش خصوصی با نظر استانداری؛ بخصوص از میان شرکتهای دانشبنیان استان (به ویژه برگزیدگان سال های قبل جشنواره) و نیز مدیرکل دفتر آموزش و پژوهش استانداری اقدام کنید و حداکثر 20 شرکت برتر را به عنوان برگزیده استانی تا سیزدهم بهمن ماه به ترتیب اولویت (طبق فرم امتیازدهی پیوست) و با تائید استاندار به دبیرخانه مرکزی جشنواره معرفی کنند.
دبیر پنجمین جشنواره ملی علم تا عمل گفت: بر همین اساس، اختیار انتخاب شرکت کنندگان در نمایشگاه و نیز تعیین برگزیدگان استانی بر اساس ارزیابی انجام شده در قالب فرم ارسالی به دبیرخانههای استانی، در اختیار دبیرخانه استانی است و تنها انتخاب برگزیدگان ملی در کارگروه ارزیابی ملی متشکل از خبرگانی از سراسرکشور (و خارج از معاونت علمی و فناوری) به صورت متمرکز انجام میشود. طرحهای برگزیده دو دوره گذشته سطح استانی و ملی حق شرکت در این دوره را نخواهند داشت.
وی درباره شرایط حضور در این جشنواره و نمایشگاه بیان کرد: در این دوره تنها شرکتها (اشخاص حقوقی) اعم از خصوصی و تعاونی میتوانند به عنوان شرکت کننده وارد فرآیندهای مربوطه شوند. علاوه بر آن، این شرکتها میبایست در مرحلهای از تجاری سازی طرح خود باشند که تولید داشته و آن را به فروش رسانده باشند. قادریفر گفت: حداقلی از فروش سالیانه برای سطح اول (ورود به جشنواره) و شرکت در بخش نمایشگاه ضروری است. این حداقل بنا به تشخیص در هر استان و توسط دبیرخانه استانی تعیین میشود (پیشنهاد میشود حداقل فروش یک میلیارد ریال در سال در نظر گرفته شود). بدیهی است این موضوع در ارائه ظرفیتهای استان نقش تعیین کنندهای خواهد داشت. سپس در نهایت هر استان حداکثر 20 شرکت را برای حضور در نمایشگاه معرفی میکند. از بین این 20 شرکت، 5 شرکت با حداقل فروش سالانه حدود 400 میلیون تومان به ترتیب اولویت به عنوان برگزیدگان استانی به معاونت علمی و فناوری معرفی میشوند.
به گفته قادری فر، گواهی متناسب با هر سطح از حضور و نیز توفیق شرکتکنندگان توسط معاونت علمی و فناوری اعطا خواهد شد. لازم به ذکر است بخش نمایشگاه ملی علم تا عمل طبقهبندی استانی خواهد داشت و در بخش جشنواره ملی علم تا عمل برگزیدگان استانی در کنار هم خواهند بود.
وی همچنین ابراز کرد: بعد از انتخاب 20 شرکت استانی، هر یک از این شرکتها(20 شرکت برگزیده استانی) بایستی با ورود به سامانه جشنواره (به نشانی http://fs.isti.ir) نسبت به درج کامل اطلاعات خود در آن اقدام کنند و همزمان نسخه الکترونیکی مدارک نیز در قالب یک لوح فشرده برای هر شرکت به صورت مجزا به ضمیمه نامه معرفی به دبیرخانه ارسال شود.
دبیر پنجمین جشنواره و نمایشگاه ملی علم تا عمل درباره فرآیند داوری این رویداد گفت: داوری سطح ملی از بین منتخبان استانی در بازه زمان 17 تا 22 بهمن به صورت متمرکز در تهران برگزار خواهد شد که ضروری است کاندیداهای برگزیده سطح ملی به صورت حضوری آمادگی دفاع از طرح خود را به مدت حداکثر 20 دقیقه درجلسه کمیته داوران که متعاقبا جدول زمان بندی آن اعلام خواهد شد را داشته باشند.
انتهای پیام/
93/11/12 - 18:00
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]