تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):وقتى كه برادر دينى‏ات از تو جدا شد، سخنى پشت سر او نگو، مگر اين كه دوست دارى او د...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819554268




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ايران از بين ٢٠ کشور منطقه رتبه ١٩ را در ماليات بر دخانيات دارد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۲ بهمن ۱۳۹۳ (۱۷:۴ب.ظ)
رييس مرکز سلامت محيط و کار وزارت بهداشت: ايران از بين ٢٠ کشور منطقه رتبه ١٩ را در ماليات بر دخانيات دارد رييس مرکز سلامت محيط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي راهکار افزايش قيمت از طريق افزايش ماليات را از موثرترين مداخلات در جهت کاهش مصرف دخانيات بيان کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر خسرو صادق نيت در نشست خبري کنترل دخانيات، يکي از راهبردهاي کاهش مصرف دخانيات را افزايش ماليات بر دخانيات بيان کرد و گفت: راهکار افزايش قيمت از طريق افزايش ماليات و پس از آن ممنوعيت استعمال دخانيات در اماکن عمومي، از موثرترين مداخلات در جهت کاهش مصرف دخانيات است.
رييس مرکز سلامت و محيط کار وزارت بهداشت با اشاره به اين که ماليات بر دخانيات در ايران حدود 11 درصد است، گفت: طبق گزارش سازمان جهاني بهداشت در سال 2013، ايران از بين 6 راهبرد به اثبات رسيده براي کنترل دخانيات، راهبرد افزايش قيمت را اجرايي نکرده است.
به گفته وي، در حال حاضر راهبرد افزايش ماليات دخانيات از سوي وزارت بهداشت به مجلس پيشنهاد شده است که تا کنون توفيقي براي تصويب آن بدست نيامده است و اميدواريم با کمک و همراهي نمايندگان مجلس شاهد تصويب اين مصوبه براي ارتقاي سلامت جامعه باشيم.
دکتر صادق نيت با اشاره به اين که از بين 20 کشور منطقه مديترانه شرقي، ايران رتبه 19 را در ماليات بر دخانيات دارد، افزود: ماليات بر دخانيات در ايران 11 درصد است در حالي که کشورهاي اردن و تونس، حدود 70 تا 80 درصد ماليات بر دخانيات بسته اند.
وي يکي از 6 راهبرد کاهش مصرف دخانيات را محافظت مردم در برابر دود دخانيات مصرف شده بيان کرد و گفت: ساماندهي عرضه سيگار و محدود شدن عرضه آن و نيز جلوگيري از استعمال دخانيات در اماکن عمومي از ديگر راهبردهاي پيشنهادي سازمان جهاني بهداشت در راستاي کاهش مصرف دخانيات است.
رييس مرکز سلامت محيط و کار همچنين، گفت: بررسي هاي سازمان جهاني بهداشت( WHO ) نشان داده است هزينه درمان بيماري هاي ناشي از استعمال دخانيات 2 تا 3 برابر هزينه ايست که صرف سيگار کشيدن مي شود.
دکتر صادق نيت در ادامه، به مصرف قليان در اماکن عمومي و تفريحي مثل رستوران هاي سنتي اشاره کرد و گفت: متاسفانه مصرف قليان در زنان نسبت به مردان رو به افزايش است که اين مسئله نگراني را دو چندان مي کند چرا که ابتلا زنان به دخانيات موجب گرايش کودکان و نوجوان به استعمال دخانيات مي شود.
رييس مرکز سلامت محيط و کار برنامه کمک به ترک استعمال دخانيات در افراد را از ديگر راهبردهاي کاهش مصرف دخانيات بيان کرد و گفت: درج خطرات استعمال دخانيات بر روي بسته هاي سيگار، ممنوعيت تبليغات سيگار و پايش مصرف سيگار در گروه هاي سني مختلف از ديگر راهبردهاي کاهش مصرف دخانيات است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن