واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۲ بهمن ۱۳۹۳ (۱۳:۴۲ب.ظ)
استاندار لرستان: کاهش 18 درصدي بارندگي در استان و احتمال خشکسالي استاندار لرستان از کاهش 18 درصدي بارندگي در استان و احتمال خشکسالي در اين استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج از خرم آباد، هوشنگ بازوند، استاندار لرستان، امروز، 12 بهمن، در جلسه شوراي اداري لرستان که بهمناسبت آغاز دهه فجر، امروز، 12 بهمن، در بيت نماينده وليفقيه در استان و امام جمعه خرمآباد برگزار شد، گفت: امام خميني (ره) با ساير رهبرهاي جهان تفاوت عمده داشته است که شاخص بارز آن الهي بودن و استمرار آن است کما اينکه به برکت نفوذ و منزلت رهبري در بين مردم هرگاه نياز به حضور آنان بوده در صحنه آماده بودند.
وي با بيان اينکه در انقلابها مردم ابزاري براي انقلاب بودند، افزود: در انقلاب اسلامي ايران مردم فرصت بودند که ما امروز هم در روز قدس و يومالله 22 بهمن حضور آنها را شاهديم.
بازوند ارج نهادن انقلاب به آراي مردم را از شاخصهاي انقلاب اسلامي ايران دانست و اضافه کرد: انقلاب به راي مردم احترام ميگذارد، کما اينکه در 12 فروردين 58 انتخابات تاييد جمهوري اسلامي برگزار شد.
استاندار لرستان توجه به محرومان را شاخصه ديگر انقلاب اسلامي دانست و گفت: امام در 14 اسفند 57 فرمان تشکيل کميته امداد را براي رسيدگي به امور محرومان صادر کند کما اينکه در وصيتنامه ايشان بارها بر رسيدگي به محرومان تاکيد شده و امروزه رهبر معظم انقلاب نيز در ابلاغ سياستهاي کلي نظام بر رسيدگي به محرومان تاکيد دارند.
وي افزود: در دهه فجر امسال، 920 پروژه با اشتغالزايي چهار هزار و 73 نفر به بهرهبرداري ميرسد که دو سد ايوشان و مروک فردا دوشنبه، 13 بهمن با حضور معاون اول رئيسجمهور به بهرهبرداري خواهند رسيد.
بازوند به کاهش 18 درصدي بارندگي در استان و احتمال خشکسالي اشاره کرد و يادآور شد: بودجه عمراني استان در سال 94 بالغ بر 23 درصد رشد کرده است که در اين حيث رتبه نهم کشوري را داريم.
مديريت ارشد استان لرستان در بخشي ديگر از سخنانش به ظرفيت هاي گردشگري در استان اشاره کرد و عنوان کرد: اين سوال پيش مي آيد که چرا استان لرستان با اين همه ظرفيت گردشگري نتوانتسته است در زمينه گردشگر موفق باشد؟
بازوند با بيان اينکه استان لرستان در حوزه گردشگري بايد از معبر بودن به مقصد تبديل شود، افزود: متاسفانه در حال حاضر استان لرستان براي گردشگران به عنوان استان مقصد تعريف نشده و بيشتر مسافران از اين استان عبور ميکنند.
وي ورود گردشگران به استان را زمينهساز اشتغال و توسعه استان لرستان دانست.
وي درادامه گفت: براي اينکه نرخ بيکاري استان به ميانگين کشوري برسد بايد سالانه 4 هزار ميليارد تومان سرمايه گذاري در سطح استان انجام گيرد، دولت تنها مي تواند هزار ميليارد تومان سرمايه گذاري انجام دهد و 3 هزار ميليارد تومان بايد توسط بخش خصوصي در استان انجام گيرد.
وي تاکيد کرد: مسوولان استاني بايد با يک برنامه ريزي دقيق و صحيح خود را براي خدمت به مردم در سال 94 آماده کنند تا ما به يک رشد 25 درصدي در استان نسبت به سال گذشته برسيم.
استاندار لرستان گفت: به مناسبت دهه فجر 920 پروژه با اعتباري بالغ بر 2 هزار و 92 ميليارد تومان در استان لرستان به بهرهبرداري ميرسد.
وي با اشاره به اينکه در سال گذشته 413 پروژه با اعتباري بالغ بر 245 ميليارد تومان در اين استان به بهرهبرداري رسيده است، گفت: از نظر تعداد پروژها نسبت به سال گذشته با رشد 122 درصدي روبرو بوديم.
بازوند درادامه افزود: حجم ريالي اعتبار پروژههاي امسال نسبت به سال گذشته 720 درصد افزايش دارد،و با بهره برداري از اين پروژها براي 4 هزار و 73 نفر شغل ايجاد مي شود.
وي در ادامه از بهره برداري دو سد ايوشان و مروک با حضور معاون اول رئيس جمهور خبر داد و گفت: 56 درصد اعتبارات سد ايوشان در سال 92 و 93 تامين اعتبار شده است، بيشترين اعتبارات اين پروژه در دولت يازدهم اختصاص داده شده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]