تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860286951




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نبايددر غوغای مسائل سیاسی گم شویم/ نهاد رهبری متعلق به جريانی خاص نيست - اخبار ایران و جهان |


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: در توديع مسئول نهاد رهبری دانشگاه آزاد همدان مطرح شد:
نبايددر غوغای مسائل سیاسی گم شویم/ نهاد رهبری متعلق به جريانی خاص نيست

مسعودي


شناسهٔ خبر: 2480132 شنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۷
استانها > همدان

همدان- معاون امور دفاتر و مبلغان نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های كشور با تاكيد براينكه دانشگاه اسلامی باید اولین حرف را در زمینه راست گویی بزند، گفت: نبايد در غوغای مسائل سیاسی گم شویم. به گزارش خبرنگار مهر، سالن شهید عباس پور دانشگاه آزاد همدان عصر شنبه میزبان جمعی از مسئولان نهاد رهبری در دانشگاهای استان بود تا شاهد تقدیر از زحمات  مسئول سابق این نهاد در دانشگاه آزاد همدان و معرفی مسئول جدید باشند. معاون امور دفاتر و مبلغان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های كشور در این مراسم با اشاره به اینكه اگر فردی دین را به صورت جامع درک کرده باشد باید از خرافات پرهیز كرده و پارسا باشد، اذعان  داشت: اگر فردی امانت دار و راست گو باشد شاخص‌های رشد را داراست. حجت الاسلام محمد اسحاق مسعودی اظهار داشت: هر فردی باید خود را بسنجد و ارزیابی کند كه با شاخص‌های دینی چقدر فاصله دارد و جامعه ای که روابط اجتماعی اش بر مبنای راستگویی باشد جامعه ای رو به رشد است. وی با اشاره به اینکه دانشگاه اسلامی باید اولین حرف را در زمینه راست گویی بزند، بیان داشت: دروغ ابزار شیطان است و اگر در دانشگاه یا جامعه رواج دروغ را شاهد هستیم این امر نشانه خوبی نیست و حتی نشان عقب ماندگی است. معاون امور دفاتر و مبلغان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های كشور ادامه داد: جامعه اسلامی و دینی باید حرف اول را در امانت داری بزند. وی با اشاره به اینکه دانشجو امانتی در دست دانشگاه است و باید نهایت امانت داری را از آنان داشت، اذعان داشت: باید امین بود و جامعه اسلامی حرف اول را باید در امانت داری بزند. مسعودی افزود: نباید ارزش های دینی را ساده بنگاریم چراکه این ارزش‌ها چهره باطنی ما را نقاشی می‌کند. راز موفقیت امام خمینی(ره) در این بود که بر روی خواسته‌های نفسانی خود خود ایستاد. وی با اشاره به اینکه باید به حسن خلق بها داد، اذعان داشت: راز موفقیت امام خمینی(ره) در این بود که بر روی خواسته‌های نفسانی خود ایستاد. وی بیان داشت: امام خمینی(ره) در تمام سخنرانی‌های خود تکلیف محوری را مد نظر دارد و توجهی به خوش آمد و بد آمد دیگران نداشت. معاون امور دفاتر و مبلغان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های كشور با اشاره به اینکه امام خمینی(ره) در مقابل رژیم سابق كه با پشتیبانی غرب بر سر كار بود ایستاد، بیان داشت: دانشگاه وظیفه مهمی در اعتلا بخش فرهنگی و علمی جامعه دارد.
مسعودي
مسعودی افزود: نباید در غوغای مسائل سیاسی گم شویم و نباید مسیر اصلی را گم کردبنابراین گرفتن مسئولیت در مجموعه ای که محدودیت دارد سخت است. وی با اشاره به اینکه قبول مسئولیت کار سختی است، بیان داشت: مسئول جدید نهاد رهبری در دانشگاه آزاد همدان سال‌ها در مجموعه دانشگاه بوعلی سینا مسئولیت داشته است. مسئول سابق نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه آزاد همدان نیز در این مراسم با تاکید براینکه امام خمینی(ره) با ایثار شهدا در عالم بشریت یک تحول ایجاد کرد و مسیر بشریت را تغییر داد، اذعان داشت: همه رویدادهای امروز در جهان و منطقه تحت تاثیر امواج خروشان انقلاب اسلامی است. حجت الاسلام علی امامی فر ادامه داد: دشمنان نمی‌توانند جلو پیشرفت ایران را بگیرند و رکن رکین نظام اسلامی و دستآورد امام خمینی(ره) در بعد سیاسی احیا نظریه ولایت فقیه بود و امروز این موضوع از همه سو مورد هجوم است. وی با اشاره به اینکه بر ماست که ولایت فقیه را بشناسیم و از آن دفاع کنیم، اذعان داشت: عزت و شرف ما در گرو این موضوع است. مسئول جدید نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌های آزاد استان نیز در این مراسم با اشاره به اینکه به عنوان کوچک‌ترین سرباز رهبری به این دانشگاه آمده‌ام، بیان داشت: درب نهاد رهبری بر روی همه باز است و متعلق به هیچ جناح و گروه خاص سیاسی نیست. در پایان این مراسم حجت الاسلام حمید رضا طالقانی ورکشی به عنوان مسئول جدید نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد استان همدان معرفی شد.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن