واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس فدراسیون ورزش های سه گانه: تبریز یکی از سه پایگاه ثابت ورزش های سه گانه در کشور است تبریز -ایرنا - رییس فدراسیون ورزش های سه گانه با اشاره به رایزنی های خود با معاون تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش گفت: با هدف توسعه برنامه های زیربنایی و استعدادیابی، سه پایگاه ثابت این رشته ورزشی در سه استان کشور ایجاد می شود.
"محمدعلی صبور" روز شنبه درگفت و گو با ایرنا افزود: جمعیت ورزشکاران، حضور آنان در رده های مختلف و جایگاه استان ها در عرصه پرورش قهرمان از مولفه های اصلی انتخاب پایگاه های ثابت هستند.
وی یکی از مشکلات این فدراسیون را نبود پایگاه ثابت مسابقاتی اعلام کرد و گفت: این کمبود موجب طولانی شدن پروسه برگزاری مسابقات شده و ما مجبوریم چندین ماه برای برگزاری یک مسابقه رایزنی کنیم.
صبور ادامه داد: انتظار داریم وزارت ورزش و جوانان در زمینه ایجاد پایگاه های زمستانه و تابستانه مسابقاتی حمایت های بیشتری داشته باشد.
وی گسترش ورزش سه گانه در بعد همگانی، قهرمانی و اخلاقی - فرهنگی را از اولویت های اصلی برنامه های این فدراسیون برشمرد و گفت: آذربایجان شرقی و تبریز قهرمانان خوبی در این سه بعد پرورش داده و یکی از استان های پیشرو در این زمینه به شمار می رود.
صبور با مثبت ارزیابی کردن اقدام وزارت ورزش و جوانان در تفکیک بودجه ورزش های همگانی از ورزش قهرمانی، اظهار امیدواری کرد: با توجه به رویکردهای فرهنگی فدراسیون سه گانه، حمایت های بیشتری از این ورزش در سطح کلان صورت گیرد.
وی اظهارکرد: سال آتی 11 پایگاه در کشور در شش مناسبت مختلف 66 برنامه ورزش همگانی برگزار می کند که تبریز باید در این زمینه پیش قدم باشد.
صبور با بیان اینکه بیشتر باشگاه های لیگ برتر فوتبال کشور زیرمجموعه صنایع هستند، گفت: انتظار داریم وزیر صنعت، معدن و تجارت بخشی از هزینه هایی که در فوتبال هزینه می شود را به سمت دیگر ورزش ها هدایت کند.
رییس فدراسیون سه گانه تاکید کرد: این ورزش به دلیل سطح بالای آمادگی جسمانی ورزشکاران آن، می تواند به عنوان نیرویی آماده در مقابل تهدیدات بیگانه تلقی شود.
*** 92 درصد ورزشکاران سه گانه بسیجی هستند
صبور با اشاره به اینکه 92 درصد ورزشکاران سه گانه کشور عضو بسیج هستند، گفت: ورزشکاران این رشته می توانند به عنوان یکی از پایه های تثبیت نظام به شمار روند و رویکردهای فرهنگی این فدراسیون خروجی خوبی داشته است.
وی هزینه تیم داری سه گانه در طول سال را یک میلیارد ریال اعلام و اضافه کرد: این هزینه درمقابل هزینه های بالای تیم های لیگ برتر رقم ناچیزی است و به راحتی می توان از این رشته در کشور حمایت کرد.
صبور یکی دیگر از مشکلات ورزش سه گانه را نبود استخر برای ورزشکاران این رشته عنوان و اضافه کرد: در صورت تامین استخر برای ورزشکاران سه گانه به طور قطع جایگاه این رشته در سطح ملی و جهانی ارتقاء قابل توجهی می یابد.
مسابقات سه گانه (تریاتلون) یک ورزش ترکیبی است که شرکت کنندگان در آن با انجام سه مرحله استقامتی با یکدیگر رقابت می کنند.
مسابقات این رشته شامل شنا، دوچرخه سواری و دو و میدانی است و مسافت هر یک از این مرحله ها بسته به نوع مسابقه تغییر می کند و از سال 2000 در هر دو بخش مردان و زنان وارد مسابقات بازی های المپیک شده است.
7240/587/1352
11/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]