واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: خشم خانواده قربانیان ام.اچ 370 بالا گرفت
سازمان حمل و نقل هوایی مالزی روز پنجشنبه اعلام کرد که ناپدیدشدن پرواز ام.اچ 370 خطوط هوایی این کشور طبق کنوانسیون شیکاگو یک حادثه است و خانواده های سرنشینان بوئینگ 747 خطوط هوایی مالزی غرامت دریافت می کنند.
کد خبر: ۴۷۱۰۹۸
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۸ - 30 January 2015
«حادثه» خواندن ناپدیدشدن پرواز ام.اچ 370 خطوط هوایی مالزی از سوی سازمان هواپیمایی این کشور پس از 327 روز از وقوع این رخداد، خشم خانواده های قربانیان این معمای حل نشده عرصه هوایی مالزی را برانگیخت.
به گزارش ایرنا، سازمان حمل و نقل هوایی مالزی روز پنجشنبه اعلام کرد که ناپدیدشدن پرواز ام.اچ 370 خطوط هوایی این کشور طبق کنوانسیون شیکاگو یک حادثه است و خانواده های سرنشینان بوئینگ 747 خطوط هوایی مالزی غرامت دریافت می کنند.
اعلام این خبر از سوی سازمان هواپیمایی مالزی و همچنین لغو کنفرانس خبری که قرار بود بعدازظهر روز گذشته در پوتراجایا برگزار شد خشم گسترده خانواده سرنشینان این پرواز را در پی داشت.
اظهرالدین عبدالرحمان، دبیر کل سازمان هواپیمایی مالزی روز گذشته در بیانیه ای که از شبکه یک تلویزیون این کشور پخش شد به صراحت از کشته شدن 239 سرنشین این پرواز خبر داد و اعلام کرد که با استناد به اطلاعات به دست آمده، امکان وجود بقایایی از هواپیما و سرنشینان آن در منطقه سقوط بسیار نامحتمل است.
نجیب تون رزاق، نخست وزیر مالزی نیز پس از اعلام این خبر با انتشار پیامی در صفحه "توئیتر" خود با خانواده قربانیان پرواز ناپدیدشده ام.اج 370 اعلام همدردی کرد و گفت که عملیات جستجو برای یافتن این هواپیما همچنان ادامه می یابد.
رسانه های شنیداری، دیداری، نوشتاری و همچنین فضای آنلاین شبکه های اجتماعی از روز گذشته خشم خانواده های سرنشینان پرواز ام.اچ370 را پوشش می دهند.
خانواده سرنشینان این پرواز به رغم اینکه دولت مالزی زنده ماندن آنها را غیرمحتمل دانسته است، همچنان منتظر وقوع معجزه ای هستند تا عزیزان خود را در کنارشان ببینند.
شبکه خبری آسیا با انتشار تصاویری از خانواده سرنشینان این پرواز، عمق خشم آنها را نسبت به سیاست مالزی در قبال نوع اطلاع رسانی این سانحه هوایی نشان داد.
یکی از خانواده های سرنشینان پرواز ام.اچ 370 که شوهرش مسافر این پرواز بود، با در دست داشتن تصویری از نخست وزیر مالزی از وی خواسته بود که شوهرش را به وی بازگرداند.
رسانه های محلی همچنین از خشم خانواده های چینی سرنشین این پرواز خبر دادند که روز گذشته با تجمع در مقابل سفارت مالزی در پکن نسبت به اعلام رسمی این موضوع که 239 سرنشین این پرواز کشته شده اند خشم خود را نشان دادند.
سرنشینان هواپیمای مسافربری ناپدیدشده مالزی از ملیت های مختلف از جمله ایران بودند، اما چین با 152 مسافر بیشترین اتباع خود را در این پرواز داشت.
خطوط هوایی مالزی پس از معرفی سرنوشت پر ابهام ام.اچ 370 به عنوان یک «حادثه»، اعلام کرد خانواده سرنشینان غرامت منصفانه ای دریافت می کنند.
تارنمای آنلاین «استرو» نیز در خبری نوشت که خانواده سرنشینان این پرواز باید واقعیت را بپذیرند، قوی باشند و به زندگی خود ادامه دهند.
این تارنما به نقل از برخی از بازماندگان پرواز ام.اچ 17 که با 298 سرنشین در اوکراین سرنگون شد، خطاب به خانواده سرنشینان ام.اچ 370 نوشت که دولت مالزی همه تلاش خود را به کار برده است تا عملیات جستجو به خوبی انجام شود.
آنچه از وقایع روز گذشته مالزی می توان دریافت این است که اعلام کشته شدن 239 سرنشین پرواز ام.اچ 370 با تکیه بر اطلاعاتی که جزئیات آن در اختیار خانواده سرنشینان این پرواز قرار نگرفته است بحران جدیدی برای مالزی در کنار بحران پروازهای ام.اچ 370 و ام.اچ 17 است.
مالزی روز گذشته در حالی خبر از "حادثه" بودن ناپدیدشدن پرواز ام.اچ 370 و کشته فرض کردن سرنشینان آن خبر داد که در خصوص چگونگی تغییر مسیر پرواز و صحت اطلاعات آن همچنان شک وجود دارد و خبر دقیقی منتشر نشده است.
ابهاماتی که از روز نخست در خصوص ناپدید شدن این بوئینگ وجود داشته و نظریه پردازی های پیرامون آن، این موضوع را به کلاف سردرگمی برای مالزی تبدیل کرده است و خانواده سرنشینان این پرواز، افکار عمومی مالزی و حتی جهان اکنون تنها با یافتن هوایپما نیز اقناع نمی شوند و هرگونه اظهارنظر مقامات مالزی تا زمانی که مستندات قوی وجود نداشته باشد جز ایجاد بحران بهای دیگری برای دولتمردان این کشور در بر نخواهد داشت.
کارشناسان صنعت هوایی تنها احتمال می دهند این هواپیمای بوئینگ 777 خطوط هوایی مالزی که اتباع 13 کشور را از کوالالامپور به پکن منتقل می کرد، با تغییر مسیر در جنوب اقیانوس هند سقوط کرده و به اعماق اقیانوس فرو رفته باشد.
شایعات زیادی در خصوص این پرواز پس از ناپدید شدن آن در 17 اسفند ماه سال گذشته شکل گرفت و بسیاری نظامیان آمریکا را سرنوشت آن شریک دانستند.
رسانه ها و کارشناسان دلایل مختلفی برای ناپدید شدن این هواپیما از جمله سقوط بر اثر اصابت موشک آمریکا را مطرح می کنند و تاکید دارند به این دلیل نیز اطلاعات این هواپیما منتشر نمی شود و آمریکا در حال انحراف افکار عمومی است و مالزی، کاخ سفید را در این مسیر همراهی می کند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]