محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832443210
احتمال افشای اسناد و زوایای دیگری درباره احمدینژاد از سوی رحیمی
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: احتمال افشای اسناد و زوایای دیگری درباره احمدینژاد از سوی رحیمی
زمزمه این است که رحیمی اسناد دیگری منتشر خواهد کرد. او تا به اینجای کار چیزی برای باخت ندارد و حالا در دقیقه٩٠ راهی بهجز افشای برخی مسایل دیگر نیست...
آفتاب: زمزمه این است که رحیمی اسناد دیگری منتشر خواهد کرد. او تا به اینجای کار چیزی برای باخت ندارد و حالا در دقیقه٩٠ راهی بهجز افشای برخی مسایل دیگر نیست. شاید نخستین افشاگریها مربوط به برکنارکردن چندوزیر و بهویژه مرضیه دستجردی باشد و ماجرای روزهای خانهنشینی. اما هم رحیمی میداند و هم نزدیکان احمدینژاد که ناگفتهها درباره مدیریت ناکارآمد دو دولت گذشته کم نیست.
روزنامه شرق در ادامه نوشته است: بهارستان، چهارشنبه، هشتمبهمن، درست یکروز پس از انتشار نامه رحیمی؛ راهروها خالیتر از همیشه است. نمایندگان بهسرعت میگذرند و اغلب باید به پرواز به مقصد حوزه انتخابیهشان برسند. نامه رحیمی چه از بعد افشای برخی مسایل درباره احمدینژاد و چه پشتپرده حمایت مالی از ورود نمایندگان به مجلس هشتم پرحادثه بوده و حالا خبرنگاران در کمین نمایندگاناند و نمایندگان هم کمحوصله. مهدی کوچکزاده اهل گفتوگو نیست. دستکم با «شرق». جواد کریمیقدوسی بهسرعت به سمت آسانسور میرود و در پاسخ به اینکه واکنشتان به حکم رحیمی و بهویژه نامهنگاریهای اخیر او و احمدینژاد چیست، جواب سربالا داده و خوشوبش میکند و در نهایت بهانه میآورد که باید زودتر به فرودگاه برسد. حتی یک کلمه هم نمیگوید.
عقبنشینی پیرموذن
کمال پیرموذن صبح به میان خبرنگاران آمده و خبر میدهد که نامهای در میان نمایندگان دستبهدست میشود. محتوای نامه درخواست برای افشای اسامی نمایندگانی است که از رحیمی پول گرفتهاند؛ چه مجلس هشتم و چه مجلس نهم. تا ساعت١٢ دستکم ٣٠امضا پای نامه میآید اما بهیکباره موضوع نامه منتفی میشود یا آنطور که فارس خبر داده «پاره». پیرموذن در راهرو درباره اینکه دلیل توقف امضای نامه چیست، میگوید: «ماجرای حمایت مالی رحیمی - بهواسطه جابر ابدالی- مربوط به مجلس هشتم است و بههمینخاطر صلاح نیست الان ماجرا مطرح شود.»او در پاسخ به «شرق» که شائبه عقبنشینی در این گفته شما به چشم میخورد هم تاکید کرد که «هیچ عقبنشینیای نیست و شما بروید از قوهقضاییه اسامی نمایندگان را بخواهید.»البته عبدالکریم حسینزاده، از بانیان این نامه هم در گفتوگو با «شرق» منعی برای تحویل نامه به هیات رییسه نمیبیند و میگوید: «اتفاقا جمعآوری امضا برای معرفی اسامی آن ١٧٠نماینده، به احترام نمایندگان مجلس نهم است و هیچمنعی در ارایه اسامی وجود ندارد.»
احتمال افشای زوایای دیگری از تصمیمهای احمدینژاد
حامد قادرمرزی نیز خواسته معرفی اسامی نمایندگانی که از رحیمی پول گرفتهاند را خواستهای طبیعی و بحق دانسته و میگوید: «اگر پیرموذن هم نخواهد نامه را به هیاترییسه بدهد، شخصا با پنجامضا هم که شده، نامه دیگری در این زمینه مینویسم.» قادرمرزی همچنین تاکید دارد که باید منتظر بمانیم و ببینیم در ادامه مسیر – تا زمان اجرای حکم رحیمی- او چه ناگفتهها و مسایل دیگری افشا خواهد کرد. نامه نخست او نشان از آن داشت که این نامهنگاریها تداوم یافته و احتمال دارد زوایای پنهان مانده دیگری در ارتباط با تصمیمهای شخص احمدینژاد رو شود. اما سوای نامهای که حاشیههای زیادی در راهروهای مجلس به راه انداخته واکنشها به افشاگری رحیمی به احمدینژاد عجیب است.
فرار و سکوت
زهره طبیبزاده نوری نهتنها به «شرق» که با خبرگزاریها هم حرف نمیزند و هیچواکنشی از او درباره این بگومگوهای اخیر ثبت و ضبط نمیشود. او که از نمایندگان نزدیک به جبهه پایداری و از هواداران محمود احمدینژاد به شمار میآید شاید این روزها صرفنظر از رسانه و خط و ربط مرتبط یا غیرمرتبط آن، حرف خاصی برای گفتن ندارد یا موضع سکوت را ترجیح میدهد. حسین طلا درباره اینکه شما فرماندار تهران بودید و در ماجرای تایید و ردصلاحیتها آیا ماجرای کمکهای مالی به این شکل دخیل بوده یا نه، تنها به گفتن این جمله اکتفا میکند که «چیزی یادم نمیآید.»جواد جهانگیرزاده البته ماجرا را جور دیگری تفسیر میکند. اینکه «طیفهای سیاسی پیش از انتخابات بهطور طبیعی منابع مالی در اختیار نیروهای سیاسی خود قرار میدهند خلاف قانون نیست.»
هزینههای انتخاباتی و اما و اگرهای حمایتی
او در ادامه به ضربوتقسیم پولی که رحیمی در نامهاش به آن اشاره داشته و تعداد نمایندگان، میپردازد و میگوید اینطور که آقای رحیمی گفته سهم هر نماینده هفت تا هشتمیلیون بوده و دستگاه قضا باید نحوه اختصاص این منابع مالی را بررسی کرده و از درستی آن مطلع شود. البته هزینهها به گفته یکی دیگر از نمایندگان - که نمیخواهد نامی از او به میان بیاید - بیش از اینها است. او تاکید دارد این روزها برای نمایندهشدن رقمهایی تا ٥٠٠میلیونتومان و بیشتر هزینه میشود. بگومگوهای رحیمی و احمدینژاد در چندروز اخیر واکنشهای متفاوتی در میان اصولگرایان بهدنبال داشته است. حکم رحیمی که آمد همه – حتی رییس دولت گذشته - بنا را بر این گذاشتند که خود را از ماجرای رحیمی تبرئه کنند و حالا که رحیمی با افشاگری به خلقوخوی احمدینژاد اشاره کرده و اینکه «چون دوست، دشمن است» چندان حرفی برای گفتن باقی نمانده و بههمینخاطر هر نمایندهای به بهانهای ترجیح میدهد از گوشهای خارج شده و کمتر در معرض دید خبرنگاران باشد.
واکنش احتمالی احمدینژاد به افشاگریهای رحیمی
خیلیها هم ادعای رحیمی را در ادامه سخنان مرتضوی تحلیل کرده و میگویند، آنها چون در سرازیری سقوط افتادهاند، حالا میخواهند نمایندگان را مسوول خطاهای خود بدانند. زمزمهها متفاوت است و تحلیلها گوناگون. معلوم نیست ماجرای پرونده رحیمی تا روز اجرای حکم چه فرازونشیبی را طی خواهد کرد و چه مسایل دیگری رو خواهد شد. اما تا همینجای کار شواهد نشان از آن دارد که دوستی رحیمی و احمدینژاد نه تنها خط قرمزی نیست که این روزها به سستترین وضعیت ممکن تقلیل یافته است. بگمبگمهای احمدینژادی حالا از سوی معاون اول او در دستور کار است و باید دید این سخنان صریح به واکنشهای آتی از سوی شخص احمدینژاد منتهی خواهد شد یا نه؟ رحیمی در نامهای که سهشنبهشب روی سایتهای خبری آمد به کمک یکمیلیاردو٢٠٠میلیون تومانی به کاندیداهای مجلس اشاره دارد و اینکه تمامی اسناد و کپی چکهای صادره که به ١٧٠نفر پرداخت شده، در پرونده ثبتوضبط است.
روایت داریوش قنبری از روابط مجلس هشتم با دولت احمدینژاد:
روزنامه شرق در مطلب دیگری نوشته است: در کشوقوسهای ایجادشده بین اصولگرایان پس از انتشار حکم نهایی پرونده رحیمی، حالا بار دیگر یاد و خاطره مجلس هشتم را زنده کرده است؛ مجلسی که در آن اینروزها بهراحتی درباره شارژ مالی ١٧٠نماینده آن توسط رحیمی سخن به میان میآید، تا دلیل خیلی از رفتارها در همراهی با دولت احمدینژاد مشخص شود. داریوش قنبری، از اعضای فراکسیون اقلیت آن مجلس و از جمع نمایندگان اصلاحطلبی است که از همراهیهای مجالس هفتم و هشتم با دولت و دولتمردان سابق میگوید. به عقیده قنبری، کسانی که امروز به جان هم افتادهاند و از یکدیگر برائت میجویند، یککلیت واحد هستند.
اینروزها اخبار توزیع پول بین نمایندگان مجلس هشتم توسط رحیمی خیلی مورد توجه قرار گرفته. شما که در آن دوره نماینده بودید، موردی از این نوع فعالیتهای رحیمی را به یاد دارید؟
به عقیده من تقلیلدادن این بحث به یکشخص درست نیست. بلکه باید بهطور کلانتری به موضوع نگاه و به این نکته توجه کرد که مجالس هفتم و هشتم به شکل تمامقد پشتدولت احمدینژاد و مسوولان آن ایستاده بودند و این حمایتها باعث شد خیلی از مسایل و مشکلات آن دولت نادیده گرفته شود. مجلس هفتم و هشتم آنقدر در مقابل دولت احمدینژاد کوتاه آمدند که کار به آن سخن معروف احمدینژاد رسید. اما باکمالتاسف دیدیم حتی وقتی که احمدینژاد آن سخن را به زبان آورد و صراحتا گفت که «مجلس در راس امور نیست» باز هم واکنش قابلتوجهی از سوی مجلس شاهد نبودیم. این نوع حمایتهای مجالس هفتم و هشتم که من هم در آن مجلس حاضر بودم، شامل حال کلیت دولت میشد و تنها مربوط به شخص رحیمی نبود.
اما اصولگرایان معتقدند که از ابتدا در مقابل تخلفات دولت احمدینژاد ایستادگی کردهاند.
اگر از سالهای آخر که اصولگرایان با برخی از اعضای کابینه احمدینژاد مانند بقایی و مشایی مخالفت داشتند صرفنظر کنیم، مروری بر مجالس هفتم و هشتم بهخوبی گویای دفاع تمامقد این دو مجلس از کلیت کابینه احمدینژاد است.
آیا مساله توزیع پول بین برخی کاندیداها را که حالا اعلام شده تعدادشان ١٧٠نفر بوده، در دوران رقابتهای انتخاباتی و پس از آن در نحوه تعامل نمایندگان با دولت دیده بودید؟
این حمایتهای مالی معمولا پنهانی انجام میشود و کسی از جزییات آن اطلاع ندارد و الان هم که دربارهاش حرف میزنیم بهدلیل اثباتشدن اصلموضوع در دادگاه است. بنابراین شاید بنده و برخی دیگر از همکاران هم مواردی را دیده باشیم یا متوجه چیزهایی شده باشیم اما تا وقتی که مستندات کافی درباره آن وجود ندارد، نمیشود درباره جزییاتش توضیح داد. ولی بههرحال الان شاهد هستیم که خود این طیف با کسانیکه تا دیروز مورد حمایتشان بودند، دچار اختلاف شدهاند و چنان به جان هم افتادهاند که گویا تا پیش از این هیچگونه همکاری و همراهیای با هم نداشتهاند. جالب اینجاست که این اختلافات حالا از سطح اختلاف بین اصولگرایان و کابینه احمدینژاد به سطح خود کابینه رسیده و نامهای که احمدینژاد برای برائت از رحیمی نوشت و بعد از آن هم پاسخی که رحیمی به این نامه داد، نشان میدهد که اختلاف به سطح بالایی رسیده است. اینها درحالی است که تا پیش از این، اینها همه یک کلیت واحد بودند. بسیاری از کسانی که امروز لب به انتقاد از احمدینژاد و اعلام برائت از دولت او گشودهاند، در آن دوران برای اعضای دولت احمدینژاد تقدس قایل بودند و حالا هم برای فاصلهگرفتن از این دولت با هم مسابقه میدهند.
درباره اقدامات رحیمی در مجلس، برخی از نمایندگان، مطالبی درباره توزیع چک در مجلس هشتم اشاره کرده بودند. امکان دارد آن موضوع را توضیح دهید.
آن ماجرا مربوط به استیضاح مرحوم کردان بود که در جریان آن استیضاح، آقای عوض حیدرپور موضوع را افشا کرد. آنچه افشا شد، مورد پیگیری قرار گرفت و در نهایت مشخص شد حدود صدنفر از نمایندگان در آن زمان چکهای پنجمیلیونتومانی را تحت عنوان کمک به مساجد از آقای رحیمی گرفتهاند. این مورد چون مشخص شد، من میتوانستم بیان کنم اما درباره موارد دیگر نمیشود قبل از اثباتشدن، صحبت کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]
صفحات پیشنهادی
عدم توجه احمدینژاد به تذکرات درباره رحیمی/مشی اصولگرایی در مقابل فساد - اخبار ایران و جهان |
سجادی در گفتگو با مهر مطرح کرد عدم توجه احمدینژاد به تذکرات درباره رحیمی مشی اصولگرایی در مقابل فساد شناسهٔ خبر 2476956 چهارشنبه ۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴ ۰۹ سیاست > احزاب و تشکلها سخنگوی جبهه پیروان اظهارات اصلاحطلبان در نسبت دادن جرایم رحیمی به اصولگرایان را یک اقدام سیاسی دانستنکاتی درباره افشاگری رحیمی علیه احمدینژاد
چهارشنبه ۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳ ۲۱ خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا - یادداشت روز حسامالدین قاموس مقدم - خبرنگار آقای محمدرضا رحیمی در پی محکومیتش به 5 سال و 91 روز حبس به اتهام جرایم اقتصادی و اعلام برائت آقای محمود احمدینژاد از تخلفات معاون اولش با این توجیه که جرایم ارتکابی در زمافارس گزارش میدهد افشای اسناد تازه از آدرسهای غلط نفتیها درباره بنزین وارداتی و پتروشیمی/ توزیع بنزین پتروش
فارس گزارش میدهدافشای اسناد تازه از آدرسهای غلط نفتیها درباره بنزین وارداتی و پتروشیمی توزیع بنزین پتروشیمی ادامه دارداسناد موجود نشان میدهد وزارت نفت اطلاعات غلطی درباره آلایندگی بنزین پتروشیمی مقایسه قیمت بنزین وارداتی و پتروشیمی کیفیت بنزین وارداتی و ادامه توزیع بنزینمناظره موسوی و حقشناس درباره پرونده رحیمی
مناظره موسوی و حقشناس درباره پرونده رحیمی حقشناس اصولگرایان چرا در پرونده رحیمی خود را به خواب زدند فعال سیاسی اصولگرا کلیت دولت احمدینژاد را نباید متهم به فساد کرد محمدجواد حقشناس مديرمسئول روزنامه اعتماد ملي و سیدنظامالدین موسوی مدیرعامل خبرگزاری فارس دوشنبه گذشته در10 نکته درباره افشاگری رحیمی علیه احمدینژاد
چهارشنبه ۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳ ۲۱ خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا - یادداشت روز حسامالدین قاموس مقدم - خبرنگار آقای محمدرضا رحیمی در پی محکومیتش به 5 سال و 91 روز حبس به اتهام جرایم اقتصادی و اعلام برائت آقای محمود احمدینژاد از تخلفات معاون اولش با این توجیه که جرایم ارتکابی در زماافشاگری رحیمی درباره رییس خود/ از توجه احمدینژاد به سروش آسمانی تا دادن پول به ۱۷۰ کاندیدای مجلس هشتم
افشاگری رحیمی درباره رییس خود از توجه احمدینژاد به سروش آسمانی تا دادن پول به ۱۷۰ کاندیدای مجلس هشتم خبرگزاری ایلنا نامهای از رحیمی منتشر کرد که حاوی پاسخ وی به اطلاعیه اخیر دفتر احمدینژاد درخصوص محکومیتش است و رحیمی در آن به افشاگری درباره رییسدولتهای نهم و دهم پرداخته اسسخنگوی جبهه پیروان: عدم توجه احمدینژاد به تذکرات درباره رحیمی/ در میان اصلاحطلبان افراد متعهد به نظام کم نیس
سخنگوی جبهه پیروان عدم توجه احمدینژاد به تذکرات درباره رحیمی در میان اصلاحطلبان افراد متعهد به نظام کم نیستند سخنگوی جبهه پیروان اظهارات اصلاحطلبان در نسبت دادن جرایم رحیمی به اصولگرایان را یک اقدام سیاسی دانست و گفت اصولگرایان هرگز از کسی که تخلف و فسادی دارد و ادعای اصولگدلگرمی مردم نسبت به نحوه عملکرد دستگاه قضا/ تخلف رحیمیسوءاستفاده از مقام دولتی باشد احمدینژاد نیز باید پاسخ د
عضو جبهه ایستادگی مطرح کرد دلگرمی مردم نسبت به نحوه عملکرد دستگاه قضا تخلف رحیمی سوءاستفاده از مقام دولتی باشد احمدینژاد نیز باید پاسخ دهد عضو جبهه ایستادگی گفت نحوه عملکرد دستگاه قضا موجب ایجاد موج امید و دلگرمی در قلب آحاد مردم و ایجاد فضای امنیت اقتصادی برای کشور خواهد شدپاسخ محسنیاژهای درباره حکم «محمدرضا رحیمی»
چهارشنبه ۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶ ۳۲ معاون اول قوه قضائیه گفت قوه قضائیه عزم خود را جزم کرده تا با مفاسد اقتصادی برخورد کند البته در حال حاضر اراده جدی برای مبارزه با فساد در همه دستگاه ها وجود دارد به گزارش خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا حجتالاسلام والمسلمین محسنیاژنامه رحیمی به احمدینژاد: چوب لج بازیها و آبروریزیهای شما را خوردم
ایلنا منتشر کرد نامه رحیمی به احمدینژاد چوب لج بازیها و آبروریزیهای شما را خوردم خبرگزاری ایلنا نامه ای از قول محمدرضا رحیمی خطاب به محمود احمدی نژاد منتشر کرده که در بخشی از آن آمده است شاید فراموش کردهاید که رحیمی محکوم امروز چوب لجبازیها و آبروبریهای گاه و بیگاه شماتوضیحات اژه ای درباره جزئیات پرونده رحیمی - اخبار ایران و جهان |
توضیحات اژه ای درباره جزئیات پرونده رحیمی شناسهٔ خبر 2477315 چهارشنبه ۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶ ۲۹ جامعه > قضایی سخنگوی قوه قضائیه در مورد جزئیات پرونده محمدرضا رحیمی توضیح داد به گزارش خبرنگار مهر حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه ای در جمع خبرنگاران که برای توضیحات تکمیلی پرونده رحیمباید مردم را درباره جرائم موسوی و کروبی قانع کرد
سخنگوی سابق شورای نگهبان باید مردم را درباره جرائم موسوی و کروبی قانع کرد سخنگوی سابق شورای نگهبان تصریح کرد وقتی تصمیم به حصر تصمیم شورای عالی امنیت ملی است هر تصمیم دیگری هم که می خواهد گرفته شود باید در همان شورا اتخاذ گردد به گزارش جام نیوز به نقل از انتخاب عباسعلیگفتوگوی فارس با دهقان درباره یک پرونده رحیمی شیفته هاشمیرفسنجانی و با حمایت وی استاندار شد/ مجالس اصولگرا ب
گفتوگوی فارس با دهقان درباره یک پروندهرحیمی شیفته هاشمیرفسنجانی و با حمایت وی استاندار شد مجالس اصولگرا با مسئولیت گرفتن رحیمی مخالف بودندعضو هیاترئیسه مجلس از چهرههای شاخص اصولگرا در مجلس بهعنوان مهمترین مخالفان محمدرضا رحیمی یاد کرد و گفت نمایندگان اصولگرا چندین باراعلام برائت احمدینژاد از اتهامات رحیمی
اعلام برائت احمدینژاد از اتهامات رحیمی دفتر محمود احمدینژاد با انتشار اطلاعیهای خطاب به مردم ایران ضمن تبیین اتهامات محمدرضا رحیمی معاون اول وی در دولت دهم این اتهامات را مربوط به دولت متبوع خود ندانست صدور اطلاعیه دفتر رییس جمهور سابق اعلام برائت احمدینژاد از اتهامات رحیمهشدار آمانو درباره احتمال حمله تروریستها به تاسیسات اتمی کشورها
سهشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰ ۰۸ رئیس دیدهبان امور اتمی سازمان ملل هشدار داد تروریستها ممکن است به تاسیسات اتمی کشورهایی که از نظر امنیتی ضعیف هستند حمله و یا در این تاسیسات خرابکاری کنند به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از خبرگزاری فرانسه یوکیا آمانو مدیرکل آژاظهارات رحمانی فضلی درباره معیار انتخاب مهمترین معاونش، علت بازدید از شرکت اسکانیا، نامه رحیمی و ...
اظهارات رحمانی فضلی درباره معیار انتخاب مهمترین معاونش علت بازدید از شرکت اسکانیا نامه رحیمی و سیاست > دولت - وزیر کشور در رابطه با اصلاحطلب بودن معاون سیاسی خود گفت در وزارت کشور هم مدیران اصولگرا و هم اصلاحطلب داریم و بنای دولت از ابتدا بر این بود که از نیپاسخ اژهای درباره حکم «محمدرضا رحیمی» |اخبار ایران و جهان
پاسخ اژهای درباره حکم محمدرضا رحیمی معاون اول قوه قضائیه گفت قوه قضائیه عزم خود را جزم کرده تا با مفاسد اقتصادی برخورد کند البته در حال حاضر اراده جدی برای مبارزه با فساد در همه دستگاهها وجود دارد کد خبر ۴۷۰۷۶۹ تاریخ انتشار ۰۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶ ۴۲ - 28 January 2015 معاون او-
گوناگون
پربازدیدترینها