تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن بسيار راستگو و بسيار نيكوكار است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868291520




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سعداوي: راه‌آهن را دست‌کم نمي‌گيريم


واضح آرشیو وب فارسی:ورزش سه: سعداوی: راه‌آهن را دست‌کم نمی‌گیریم
مربي تيم فوتبال فولادخوزستان گفت: تيم راه‌آهن را دست‌کم نمي?گيريم و سعي مي?کنيم سه امتياز اين بازي را به دست آوريم.

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از ایسنا، نعیم سعداوی اظهارکرد: تیم ما نیز مانند تیم​های دیگر لازم داشت که با برگزاری اردو، بازیکنان را دور هم جمع کند و آنها را از نظر هماهنگی به جایگاه مناسبی برساند. بر همین اساس از قبل اردوی اسپانیا را مدنظر داشتیم که با توجه به این‌که مشکل ویزا داشتیم، این اردو در لحظات پایانی انجام نشد و ما خیلی سریع اردوی امارات را در نظر گرفتیم و همین موضوع باعث شد کاروان​مان به صورت تمام و کمال به این اردو اعزام نشود و برخی بازیکنان با فاصله به ما ملحق شوند.

وی گفت: اردوی امارات از نظر شرایط مختلف مناسب بود و تمرینات بسیار خوبی انجام شد و سه بازی تدارکاتی هم برگزار کردیم. در این بازی​های تدارکاتی مقابل یک تیم از عربستان و تیم روستوف روسیه به تساوی دست پیدا کردیم و دیدار سوم‌مان هم با تیم دبی، تیم دسته یکی امارات بود که در این مسابقه موفق به ثمر رساندن چهار گل شدیم.

مربی تیم فوتبال فولادخوزستان بیان‌کرد: مطمئنا شرایط اردو به روند آماده‌سازی‌مان برای شرکت در ادامه مسابقات کمک ​کرد، ضمن این‌که با توجه به این‌که سه بازیکن، جدیدا به مجموعه​مان اضافه شده بودند، نیاز بود از نظر فنی و ذهنی با سایر نفرات ارتباط برقرار کنند که این اردو در ایجاد این هماهنگی تاثیر داشت. اسکوچیچ هم از این‌که باشگاه این اردو را تدارک دیده بود، راضی بود.

وی خاطرنشان‌کرد: در این اردو نظری دو روز با تیم تمرین کرد ولی نتوانست انتظارات اسکوچیچ را برآورده کند و به همین دلیل از مجموعه جدا شد. در همین اردو عبدالله حسینی، مدافع فولاد یزد نیز به تیم اضافه شد که هنوز تصمیم​گیری نهایی در مورد او گرفته نشده است.

سعداوی در ادامه درباره بازی این تیم با راه​آهن در اهواز، گفت: وقفه ایجاد شده در لیگ باعث شد، خیلی از تیم​ها که از نظر آمادگی در شرایط مناسبی قرار نداشتند، بتوانند از این فرصت حداکثر استفاده را ببرند. راه​آهن هم همیشه تیم خوبی بوده و درست است در کادر فنی​شان هم تغییراتی ایجاد شده ولی مطمئنا از انگیزه لازم برخوردار است و مهره​های جدیدی هم جذب کرده​اند. مطمئنا این تیم را دست‌کم نمی​گیریم و تمام تلاش‌مان به عنوان میزبان این است که یک بازی بسیار خوب ارایه دهیم و با حمایت هواداران نیز سعی می​کنیم سه امتیاز این بازی را به دست آوریم.

وی همچنین درباره تغییر زمان آغاز مسابقات، عنوان‌کرد:‌ معمولا اتفاقات نادر فوتبالی بیشتر در فوتبال ما در حال رخ دادن است. با توجه به نظریه​هایی که داده می​شود، باشگاه​ها و مربیان چگونه می​توانند عمل کنند؟ با این روند همه و حتی خود فدراسیون هم سردرگم می​شوند. به هر حال دوره​های آماده​سازی تیم، تعریف خاصی دارد و زمانی که یک مربی بخواهد طراحی تمرین داشته باشد باید دقیقا زمان برگزاری مسابقه را داشته باشد تا براساس آن برنامه​ریزی کند و نمی​شود دو هفته مانده به بازی، مسابقات را یک هفته زودتر برگزار کنند و مطمئنا این موضوع در کیفیت کار تاثیر می​گذارد.

مربی تیم فوتبال فولادخوزستان ادامه‌داد: درست است که از نظر زمان‌بندی، ​شاید فدراسیون هم مشکلاتی را داشته باشد ولی باور کنید که این موضوع از نظر کیفی آسیب می​رساند. یک مربی اگر بخواهد کارش اصولی و خوب انجام شود، مطمئنا نیازمند این است که زمان‌بندی دقیق و منظم به او اعلام شود. در هر صورت این موضوع یک تجربه شد و امیدوارم که در آینده این کار را انجام ندهیم و از قبل یک تصمیم بگیریم و همان را هم اعلام کنیم.

وی در بخش دیگر این گفت‌وگو در ارزیابی​اش از عملکرد کی​روش در تیم‌ملی ایران، عنوان‌کرد: من وقتی روند چند سالی را که کی​روش به ایران آمده است، بررسی می​کنم، می​بینم که از نظر نتیجه، بد نتیجه نگرفته است ولی از نظر ساختار کیفی، شاهد تحولی در فوتبال​مان نبوده​ایم و کیفیت بازی​های‌مان هم گویای این موضوع است و درست است که تیم ما در جام ملت​های آسیا با 9 امتیاز از مرحله اول صعود کرد ولی متاسفانه هنوز تیم‌ملی ما آن طور که باید بازی​های جذابی را ارایه دهد که بتواند همه ما را راضی کند، شاهد نبوده​ایم.

سعداوی تصریح کرد: البته من نمی​خواهم این موضوع را به کی​روش و فدراسیون نسبت دهم و یا فرد دیگری را متهم و محکومی را پیدا کنم، بلکه می​خواهم بگویم بازی ما با عراق و حذف شدن​مان از این مسابقات، پیام روشنی است که می​گوید ما دیگر قدرت اول آسیا نیستیم و با تیم​هایی مانند استرالیا، کره، ژاپن و حتی امارات هم فاصله زیادی داریم و ممکن است، امارات را ببریم ولی آن بازی​ای که مقابل این تیم ارایه دادیم، نشان می​دهد فاصله فوتبالی​مان با این تیم خیلی بسیار شده است و اگر دیر بجنبیم مطمئنا این فاصله بیشتر هم خواهد شد. پس باید یک برنامه‌ریزی مدون، منظم و جامع داشته باشیم و طبق آن عمل کنیم و سکان را در اختیار کسانی که واقعا بتوانند برنامه پویایی که فوتبال ما را متحول کند، قرار دهیم.



1393/11/09 08:36





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ورزش سه]
[مشاهده در: www.varzesh3.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن