واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۸ بهمن ۱۳۹۳ (۱۲:۴۳ب.ظ)
سردار کشکولي: هنرمند بايد تلاش کند هنرش جهتدار باشد فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان با تاکيد بر اينکه هنرمند بايد تلاش کند هنرش جهتدار باشد چراکه هنر سکولار به درد نميخورد، افزود: هنرمند بايد افق تمدني انقلاب را در قالب هنرش به مردم معرفي کند.
به گزارش خبرگزاري موج از خرمآباد، در مراسم اختتاميه هفتمين دوسالانه جشنواره هنرهاي تجسمي بسيج که امروز، هشتم بهمن به ميزباني سازمان بسيج هنرمندان سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان در سالن همايشهاي سازمان جهاد کشاورزي استان برگزار شد، مرتضي کشکولي، فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) استان لرستان در رابطه با اهميت هنر گفت: هنر تجسمي که استان لرستان ميزبان جشنوارهاي با اين مضمون است هم بصري است و هم ديداري لذا بايد اين هنر را معطوف به زيبايي کرد تا بر مخاطب تاثيرگذار باشد.
وي با بيان اينکه با مشاهده يک هنر نبايد فقط مجذوب شکل و رنگ و زيبايي آن شد بلکه بايد به عمق آن اثر نيز توجه داشته باشيم تا بتوانيم با يک نگاه همراه با تأمل به مقصود هنرمند برسيم، افزود: يک هنرمند تجسمي بهدنبال اين است که منظورش را در قالب هنرش به مخاطب بيان کند و مقصود خود را در قالب هنر ارائه ميدهد.
کشکولي ادامه داد: قرآن کريم نيز در آياتي توجه ما را به نگاه همراه با تأمل متذکر ميشود لذا ميطلبد با مشاهده يک اثر هنري غرق در خطوط، شکل و رنگ آن نشويم و به عمق آن هنر ورود پيدا کنيم.
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان با اشاره به چگونگي شکلگيري بتپرستي و اينکه مفسران ريشه بتپرستي را به زمان نوح نبي ميدانند، خاطرنشان کرد: در آن زمان براي تجليل از آدمهاي صالح مجسمههايي به ياد آنان ساختند و در دوران بعد مردم با غفلت از معاني و مفهوم آن مجسمهها به پرستش آنها اقدام کردند و اينطور بود که بتپرستي شکل گرفت.
وي ادامه داد: امروز نيز آمريکا با ساخت يک مجسمه که نماد آزادي است مردم را فريب ميدهد و اين درحالي است که يک مجسمه نميتواند نماد آزادي باشد چراکه آزادي يک منش و مکتب است.
کشکولي با تاکيد بر اينکه هنرمند بايد تلاش کند هنرش جهتدار باشد چراکه هنر سکولار به درد نميخورد، افزود: هنرمند بايد افق تمدني انقلاب را در قالب هنرش به مردم معرفي کند.
فرمانده سپاه لرستان با بيان اينکه هنر بسيجي و انقلابي بسيار متفاوت از هنرهاي ديگر است، گفت: هنر بايد در خدمت عدالتخواهي، ظلمستيزي باشد، هنرمندان بسيجي بايد براي استفاده بهتر از هنر از قرآن بهره بگيرند.
وي ادامه داد: هنر مثل شعر و ادبيات نيست که بهراحتي براي مخاطب قابل درک باشد هرکس با ديدن يک اثر هنري ممکن است برداشتي متفاوت داشته باشد لذا ميطلبد جهتگيري هنرمندان ما يک جهتگيري بسيجي و انقلابي باشد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]