واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۷ بهمن ۱۳۹۳ (۱۴:۵۴ب.ظ)
اميني در جلسه کميسيون ايمني راهها مطرح کرد: تاکيد بر ورود کميسيون ايمني راهها به بحث آئيننامههاي صدور گواهينامه رانندگي معاون برنامهريزي و اقتصاد حمل و نقل وزير راه و شهرسازي در جلسه کميسيون ايمني راهها بر لزوم ورود اين کميسيون به بحث آئيننامههاي صدور گواهينامه رانندگي و همکاري با پليس راهنمايي و رانندگي در اين زمينه تاکيد کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، نشست کميسيون ايمني راهها امروز سهشنبه هفتم بهمنماه با حضور داود کشاورزيان معاون وزير راه و شهرسازي و رئيس سازمان راهداري و حمل و نقل جادهاي، سعيد معيدفر مشاور وزير راه و شهرسازي، امير اميني معاون برنامهريزي و اقتصاد حمل و نقل وزير راه و شهرسازي، اسماعيل غلامي معاون حمل و نقل سازمان راهداري و حملونقل جادهاي، شهرام آدمنژاد معاون برنامهريزي سازمان راهداري و حمل و نقل جادهاي، جواد هدايتي مدير کل دفتر آمار، ايمني و ترافيک و علي اکبر آشوري مدير مرکز مديريت راههاي کشور سازمان راهداري و حمل و نقل جادهاي و برخي از اعضاي کميسيون ايمني راهها برگزار شد.
اميني در اين نشست بر لزوم ورود کميسيون ايمني راهها به بحث آئيننامههاي صدور گواهينامه رانندگي و توجه ويژه به اين موضوع تاکيد و اظهار کرد: افراد با دريافت اين گواهينامه وارد محدوده حمل و نقل ميشوند که اين امر ممکن است خطرساز و از سوي ديگر کمکرسان به چرخه حمل و نقل کشور باشد.
معاون برنامهريزي و اقتصاد حمل و نقل وزير راه و شهرسازي افزود: به عقيده من در سالهاي گذشته رفتار رانندگي مردم تغيير کرده است، برخي از مردم در رانندگي نسبت به يکديگر رفتار مناسبي ندارند و گاه در حين رانندگي از خود رفتارهاي پرخطر بروز ميدهند.
وي ادامه داد: بهتر است عواملي که براي صدور گواهينامه در نظر گرفته شدهاند بر اساس آئيننامه کميسيون ايمني راهها بررسي شوند، پيشنهادي که قطعا مسئوليت کميسيون ايمني راهها را افزايش ميدهد، اما؛ هيچ يک از ما نبايد مسئوليت اجتماعي خود را در قبال مردم فراموش کنيم.
اميني افزود: با توجه به آنچه گفته شد بايد در اين مسائل انديشيد و مسايل مورد تائيد کميسيون ايمني راهها را در اين مبحث به دستورالعمل تبديل کرد، همچنين اين کميسيون بايد با کمک پليس راهنمايي و رانندگي به آئيننامه صدور گواهينامه ورود پيدا کند و اين مسئله به صورت تخصصي در کارگروههاي کميسيون بررسي شود.
در اين جلسه بر مواردي همچون اهميت ارائه آموزشهايي مبني بر چگونگي حمل کالاهاي خطرناک و مهار بار، فعاليت مجريان آموزشي تخصصي در اين حوزه، آشکار کردن ناوگان حمل و نقل باري و مسافري در راستاي کاهش سوانح جادهاي و لزوم همکاري و تعامل بخشها و ارگانهاي مختلف مانند پليس راهنمايي و رانندگي، وزارت کشور و سازمان راهداري و حمل و نقل جادهاي تاکيد شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]