واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۶ بهمن ۱۳۹۳ (۹:۵۰ق.ظ)
سواحل شمالي ميزبان همايش ارگانهاي دريايي/ دولت دهم دانشگاه دريايي چابهار را تعطيل کرد دبير اتحاديه مالکان کشتي ايران گفت: با تعطيل شدن دانشگاه علوم دريايي چابهار در دولت قبل، ارگانهاي دريايي با کمبود شديد نيروي متخصص مواجه شدند و اميدواريم به کمک سربازان وظيفه متخصص دريايي، رونق مجددي به اين صنعت داده شود.
به گزارش خبرگزاري موج، حسن تيمورتاش، دبير اتحاديه مالکان کشتي ايران، با اشاره به برگزاري بيست و سومين همايش ارگانهاي دريايي کشور به ميزباني شرکت ملي نفتکش ايران در هفته نخست خرداد سال آينده، گفت: شوراي عالي مديران ارشد ارگانهاي دريايي ايران تا به حال ۲۲ همايش ارگانهاي دريايي، ۲۹ مراسم روز جهاني دريانوردي و چهار مراسم روز جهاني دريانورد برگزار کرده است که مراسم روزهاي دريانوردي و دريانورد در تاريخهاي بينالمللي آنها (مهر و تير هر سال) برگزار شده و تاريخ برگزاري همايش ارگانهاي دريايي نيز در نشستهاي اين شورا تعيين ميشود.
عضو شوراي عالي مديران ارشد ارگانهاي دريايي با اشاره به برگزاري جلسه اين شورا در روز شنبه هفته جاري (چهارم بهمن) به رياست محمد سعيدنژاد، مدير عامل سازمان بنادر و دريانوردي، براي انتخاب زمان و مکان همايش بيست و سوم اظهار کرد: شرکت ملي نفتکش به عنوان ميزبان همايش بيست و سوم ارگانهاي دريايي پيشنهاد کرد که اين مراسم در مرداد سال آينده برگزار شود که پذيرفته نشد و نهايتا هفته نخست خرداد به عنوان تاريخ نهايي برگزاري همايش به تصويب رسيد.
وي با اشاره به برگزاري ۱۴ همايش ارگانهاي دريايي در سواحل شمالي، هفت همايش در سواحل جنوبي کشور و يک همايش در تهران ادامه داد: مقرر شد کميتهاي متشکل از برخي اعضاي اين شوراي عالي، مکان نهايي را تعيين کنند که جلسه اين کميته، چهارشنبه هفته جاري (هشتم بهمن) برگزار شده و مکان قطعي برگزاري همايش بيست و سوم ارگانهاي دريايي را اعلام خواهد کرد.
به گفته تيمورتاش، نظر بيشتر اعضاي کميته براي تعيين مکان برگزاري همايش بيست و سوم ارگانهاي دريايي يکي از شهرهاي شمالي است که انزلي، نوشهر و رامسر سه نامزد اصلي هستند.
وي همچنين سه گزينه تعيين نام همايش را نيز عنوان و خاطرنشان کرد: نقش توسعه دريامحور در اقتصاد مقاومتي، افزايش سهم دريا در برنامه ششم توسعه و توسعه نيروي انساني صنايع دريايي در برنامه ششم توسعه نامهاي پيشنهادي هستند که نهايتا قرار شد عنوان تلفيقي از همه پيشنهادها بر همايش ارگانهاي دريايي سال ۹۴ اطلاق شود.
فعال صنعت حمل و نقل دريايي با اشاره به اينکه اعضاي شوراي عالي مديران ارشد دريايي کشور در نشست اين هفته شورا بر نظراتي مانند لزوم تغيير نگاه مجلس به صنايع دريايي و وارد کردن اين صنعت در برنامه ششم توسعه، افزايش کارآفريني دريايي و حمايت از اين صنعت تاکيد کردند، افزود: متأسفانه دولت دهم بودجه دانشگاه دريايي چابهار را که مهمترين مرکز دانشگاهي علوم دريانوردي کشور بود، قطع کرد که در نتيجه شرکتهاي ملي نفتکش و کشتيراني جمهوري اسلامي ايران و همچنين سازمان بنادر و دريانوردي از نظر تأمين نيروي انساني در مضيقه قرار گرفتند.
دبير اتحاديه مالکان کشتي با بيان اينکه در چند سال اخير دانشگاه علوم دريايي چابهار تعطيل بوده و دولت تدبير و اميد با تلاش فراوان توانست اين دانشگاه را احيا کند، تأکيد کرد: اين دانشگاه از بهار سال آينده فعاليت جذب و پرورش دانشجو را از سر ميگيرد.
وي ادامه داد: بر اساس تعهداتي که دانشگاه علوم دريايي چابهار در دورههاي گذشته داشت، دانشآموختگان اين دانشگاه ۱۰ سال تعهد خدمت در يکي از ارگانهاي اصلي دريايي کشور را داشتند که دو سال ابتدايي آن به عنوان خدمت سربازي آنها پذيرفته ميشد، اما؛ با تعطيل شدن دانشگاه در دولت قبل، ارگانهاي دريايي با کمبود شديد نيروي متخصص مواجه شدند.
تيمورتاش افزود: بنابراين دستاندرکاران صنايع دريايي کشور چشمانتظار تصويب الحاقيه ماده ۹ لايحه نظام وظيفه هستند تا به کمک سربازان وظيفه متخصص نيروي دريايي، رونقي مجدد به اين صنعت بدهند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]