تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هیچ تهیدستی سخت تر از نادانی و هیچ مالی سودمندتر از عقل نیست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826316465




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

یادداشت رضا غیاثی در مورد ناکامی ایران در جام ملت‌های 2015 آسیا


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: یادداشت رضا غیاثی در مورد ناکامی ایران در جام ملت‌های 2015 آسیا
رئیس اسبق کمیته داوران فدراسیون فوتبال با ارسال یادداشتی ، ناکامی تیم ملی ایران در جام ملت‌های 2015 آسیا را مورد ارزیابی قرار داده است.
به گزارش نامه نیوز ، رضا غیاثی در یادداشتی که به ناکامی تیم ملی فوتبال ایران در جام ملت‌های2015 آسیا و شکست مقابل عراق اشاره کرده و همچنین قضاوت داور استرالیایی را یک قضاوت قانونمند و صحیح نامیده که در برخی موارد هم به سود ایران بوده است.


در یادداشت غیاثی آمده است:


چرا ذهن علاقمندان فوتبال و تیم ملی را منحرف می‌کنیم و آنها را علیه دیگران که شاید فقط با ما اختلاف سلیقه دارند می‌شورانیم؟ چرا علت را در خودتان (فدراسیون فوتبال) و تیم ملی جستجو نمی‌کنید؟ چرا آن زمانی که باید صرف آمادگی تیم ملی می‌شد کاری نکردید و امکانات شایسته را در اختیار کی‌روش قرار ندادید؟ فکر نکردید که دیگران هم کار می‌کنند؟


در کدام بازی ما هم‌پای دیگر تیم‌ها بوده‌ایم؟ در بازی با امارات که حتی به نیمه نهایی صعود کرده همه دیدند که ما چگونه بازی کردیم. اگر دعای خیر مردم ایران و تشویق و همراهی ایرانیان مقیم استرالیا و کمی هم شانس و اقبال نبود پیروز نمی‌شدیم.


کی‌روش سیستم همیشگی خودش را دارد. دفاع مطلق و پیوسته و لایه‌لایه و حمله با یک مهاجم. بازیکنان هم هر وقت به میدان رفتند از جان مایه گذاشتند و با تمام وجود بازی کردند. در این میان فقط برخی بازیکنان پا به سن گذاشته بودند که نمی‌تواستند هم‌پای جوانان باشند.


تیم ما همین بود که دیدیم. توانایی ما در حدی نبود که قهرمان شویم. مگر سرمایه‌گذاری کرده بودیم که بخواهیم بهره‌اش را ببریم. صعود تا مرحله یک چهارم نهایی هم مدیون غیرت و جسارت و تکنیک فردی بازیکنان هستیم اما همین جوانان باغیرت و جسور برخی وقت‌ها احساساتی می‌شدند و کارهایی می‌کردند که ما را یاد بازی‌هایشان در لیگ برتر ایران می‌انداخت. یاد اعتراض و چک و چانه زدن با داوران یا بی‌خود و بی‌جهت با حریف درگیر شدن. در آخر هم توقع داشتند که داورانی که در این جا حضور دارند و در جام جهانی هم قضاوت کردند مقابل آنها کوتاه بیایند.


مهرداد پولادی که در بازی اول مقابل بحرین از همین داور کارت زرد گرفته بود باید می‌دانست که او داور سخت‌گیری است و مماشات نمی‌کند. همین داوران و هم ما آموخته‌ایم که طبق قوانین فوتبال وقتی دروازه‌بان مالک توپ است نباید به او حمله‌ور شد و با او برخورد کرد. پس چرا توقع داشتیم داور استرالیایی برخورد پولادی با دروازه‌بان عراقی را خطا نگیرد و به او کارت زرد نشان ندهد؟


وقتی دروازه‌بان عراقی توپ را تصاحب کرد پولادی نباید به او حمله‌ور می‌شد و نباید با دروازه‌بان عراق برخورد می‌کرد و زمانی که دروازه‌بان عراق او را هُل داد نمی‌بایست برای فریب داور و متقاعد کردنش برای نشان دادن کارت زرد یا قرمز به دروازه‌بان عراق به دروازه‌بان خودش را آنگونه زمین می‌زد و شبیه‌سازی می‌کرد. داور این دو حرکت پولادی را با هم جمع کرد و به او یک کارت زرد نشان داد. جریمه بی‌پروایی‌اش و همچنین حرکت شبیه‌سازی‌اش مستحق یک کارت زرد بود.


به داور چه مربوط که بازیکن کارت زرد اول را داشته یا نه. او مجری قانون است. اینکه داور فراموش کرده بود به پولادی کارت داده حرف یک گزارشگر رادیویی یا تلویزیونی است و نظر کارشناسان داوری نیست. بنجامین ویلیامز یک داور بزرگ است و به نظر من او باعث حذف تیم ما نشد. همانطور که مصاحبه امیر قلعه‌نویی که در خبرگزاری فارس منتشر شد هم عامل حذف ایران نبود.


آنچه که باعث شد ما مقابل عراق شکست بخوریم نه خبرگزاری فارس، نه امیر قلعه‌نویی و نه حتی داور استرالیایی بود. بلکه این بی‌پروایی و کم‌دانشی پسر و سرباز فراری کی‌روش بود که با اخراجش فشار مضاعفی به کل تیم فوتبال ایران و هم‌بازی‌هایش وارد کرد وگرنه داور در این مسابقه در خیلی از مواقع به نفع ما هم سوت زد.


بنجامین ویلیامز با کی‌روش مماشات زیادی کرد. اگر او می‌خواست می‌توانست طبق قانون کی‌روش را به دلیل حرکات غیرمسئولانه و زشتش در کنار زمین و محوطه فنی نیمکت ایران اخراج کند.


منبع: فارس


۰۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن