واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری آذربایجان غربی تاکید کرد
ضرورت داشتن نگاه فرابخشی به مسائل حوزه جوان در آذربایجانغربی
مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری آذربایجان غربی گفت: نگاه فرابخشی به مسائل حوزه جوان در آذربایجانغربی باید شکل بگیرد.
هوشنگ عطاپور امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در ارومیه، اظهار داشت: مطالعات کامل، علمی و پژوهشی باید انجام گیرد، تاکنون پژوهش دقیق، کامل و مستند در سطوح دانشگاهی انجام نشده است، تا بدانیم در حوزه جوانان چه مسائل و مشکلاتی داریم، این قبیل مطالعات در سطح کشور کم بوده و یا اینکه اصلا وجود ندارد.
وی نبود جامعیت در برنامههای اجرایی حوزه جوان، ادغام اداره تربیت بدنی با سازمان ملی جوانان، برخورد کلیشهای با بحث جوانان و نبود نگاه کارشناسی نسبت به مباحث این مقوله را از جمله مشکلات موجود برشمرد، گفت: یکی از مسائل مهم نیز وجود داشتن نگاه مسئلهمحور به برنامههای حوزه جوانان است.
عطاپور با اشاره به اینکه خوشبختانه هم اکنون رویکرد سازمانها و نهادهای مختلف در ارتباط با مسائل حوزه جوانان برنامهمحور شده است، خاطرنشان کرد: در این صورت میزان موفقیت و دستاوردها در راستای رفع مشکلات جوانان و تامین نیازهای طبیعی آنها به مراتب بیشتر و امکانپذیرتر میشود.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری آذربایجان غربی با اشاره به اینکه در صورت پاسخدهی مناسب به نیازهای جوانان مسئله و مشکل چندانی برای آنها بروز پیدا نمیکند، اظهار داشت: گذر از رویکرد حمایتی به رویکرد توانمندسازی باید مورد توجه قرار گیرد، به طوری که هم اکنون نگاهها و مواضع بیشتر جنبه حمایتی دارد.
وی با اظهار اینکه وجود نگاه حمایتی از صنعت، کشاورزی و ... به حوزه جوان سرایت پیدا کرده است، بیان داشت: به جای حمایت از جوانان باید درراستای توانمندسازی، تقویت مهارتها و ارتقای سطح توانمندی آنها گام برداشته شود، که این مهم در صورت داشتن رویکرد برنامهمحور قابل تحقق است.
عطاپور ضرورت داشتن نگاه فرابخشی و همکاری بین نهادها و سازمانهای مختلف را مورد تاکید قرار داد و خاطرنشان کرد: پاسخ به نیازها و ملزومات جوان جامعه به تنهایی وظیفه وزارت ورزش و جوانان نبوده، و همه دستگاههای اجرایی برای تعامل و تشریک مساعی در این زمینه آمادگی داشته باشند.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری آذربایجان غربی نیازهای دوره جوانی را مشتمل بر تحصیل، اشتغال، ازدواج و مهارتآموزی، کار گروهی و مشارکتهای اجتماعی و سیاسی، ارتباط بین نسلها، تقویت باورهای دینی و ارزشهای اخلاقی، تقویت روحیه مسئولیت اجتماعی، حقوق شهروندی، منزلت اجتماعی و موقعیتیابی، در نهایت گذر از کاراکتر جوانی به شهروند مسئول و صیانت از آسیبهای جسمی و روانی دانست.
وی افزود: شنیدهها حاکی از این است، که برای تفکیک حوزه جوان از ورزش اقداماتی در حال انجام گرفتن است، تا اینکه سازمان جوانان تشکیل و فعالیت خود را آغاز کند، همچنین پیشنهاد تشکیل کمیته اختصاصی برای بررسی مشکلات و مسائل جوانان از جمله ازدواج، تحصیل، مسکن، غنی سازی اوقات فراغت مطرح شده است.
انتهای پیام/61002/
93/11/04 - 06:21
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]