تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هيچ شفيعى براى زن نزد پروردگارش نجات بخش تر از رضايت شوهرش نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871892807




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اطلاعیه‌ میراث تهران درباره‌ تخریب خانه‌ «عامری‌ها» | معرفی جاذبه های گردشگری ایران


واضح آرشیو وب فارسی:سیری در ایران: تاریخ خبر :1393/11/01- پس از تخریب خانه‌ی «عامری‌ها» در تهران و دلایلی که درباره‌ی صدور مجوز تخریب این خانه مطرح شده است، اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان تهران، اطلاعیه‌ای در این زمینه منتشر کرد. این اطلاعیه که به طور اختصاصی در اختیار خبرگزاری ایسنا قرار گرفته، با هدف آگاهی‌سازی رسانه‌ها و فعالان میراث فرهنگی درباره‌ دلایل صدور مجوز این تخریب توضیحاتی ارائه کرده است. در این اطلاعیه آمده است: «1. اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران در راستای انجام وظایف ذاتی خود در حفظ هویت تاریخی و فرهنگی پایتخت، با رصد بافت تاریخی تهران قدیم، نسبت به ثبت اضطراری خانه‌ی عامری‌ها با تهیه پرونده ثبتی مستند در تاریخ 23/7/91 به شماره 30719 در فهرست آثار ملی قبل از اقدام مالک به درخواست صدور مجوز تخریب اقدام کرد. 2. ثبت دیرهنگام خانه‌ی عامری‌ها به علت تعلل و کوتاهی مدیران و کارشناسان میراث فرهنگی در دهه‌ی اخیر در فهرست آثار ملی باعث شد تا اثر مذکور در طرح تفضیلی شهرداری تهران به عنوان یک بنای واجد ارزش گنجانده نشود و این امر فرصتی برای طرح شکایت مالک خصوصی خانه «عامری‌ها» به دیوان عدالت اداری برای خارج کردن اثر مذکور از فهرست اثار ملی ایجاد کند. 3. در سال‌های گذشته برخی از آرای صادره و نیز دادخواست و ضمائم آن به طرفیت اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان تهران از سوی دیوان عدالت اداری به دلیل وجه تشابه دستگاه دولتی به سازمان مرکزی ابلاغ می‌شود که متاسفانه وصول مکاتبات مذکور با سهل‌انگاری مدیر کل حقوقی وقت اعلام شد، که این امر در نهایت باعث شد با گذشت مهلت مقرر به منظور ارائه‌ی دادخواست به مراجع قضایی، اداره کل میراث فرهنگی استان تهران نتواند دفاع مناسب و منطقی را در تغییر رای دیوان انجام دهد، در این بین خانه‌ی عامری‌ها نیز قربانی این اشتباه اداره کل حقوقی شد، البته در نهایت این اتفاق تغییر مدیر کل حقوقی وقت را به دنبال داشت. 4. پس از مکاتبات اداره کل میراث فرهنگی استان تهران در اعلام مخالفت از صدور رای خروج خانه‌ی «عامری‌ها» از فهرست آثار ملی، مدیر کل وقت استان از سوی شعبه‌ی پنجم اجرای احکام ملزم به اطاعت از حکم مراجع قضایی شد و اعلام گردید، عدم اجرای به موقع دادنامه استنکاف تلقی و مستنکف به انفصال از خدمات دولتی و جبران خسارت وارده محکوم می‌شود. 5. بر اساس مصوبه‌ی شورای عالی شهرسازی و معماری ایران درباره‌ی ضوابط و شاخص‌های لازم برای بازیابی و هویت شهرسازی و معماری ایران اسلامی، تبصره‌ی بند 2-1-6 در خصوص حفاظت و صیانت از بناها و بافت‌های فرهنگی و تاریخی و مکاشفه‌ی ارزش‌های پنهان آنها آمده است: بازسازی در این بخش از شهرها، در خصوص بناهای ساخته شده تا سال 1340 هجری شمسی، صرفا به صورت عین به عین امکان‌پذیر خواهد بود. 6. دوستداران و متولیان میراث فرهنگی امیدوارند تا دستگاه محترم قضایی با نگاهی فرهنگی مانند رای صیانت از حریم بصری «کاخ گلستان» و تقلیل ارتفاع مجتمع تجاری واقع در سرای دلگشا در سال 93 رای بر بازسازی عین به عین خانه «عامری‌ها» دهند.»
409

image_pdf

image_print







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سیری در ایران]
[مشاهده در: www.seeiran.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن