واضح آرشیو وب فارسی:فارس: در سه بخش صنعت، کشاورزی و خدمات صورت گرفت
شناسایی 1782 رشته آموزشیهای مهارتی مورد نیاز بازار کار در خراسانجنوبی
مجری طرح پژوهشی نیازسنجی آموزشهای مهارتی مورد نیاز بازار کار در خراسان جنوبی گفت: در این طرح پژوهشی نیازسنجی آموزشهای مهارتی، تعداد یکهزار و 782 رشته در بخشهای کشاورزی، صنعت و خدمات در سطح استان شناسایی شدند.
![خبرگزاری فارس: شناسایی 1782 رشته آموزشیهای مهارتی مورد نیاز بازار کار در خراسانجنوبی خبرگزاری فارس: شناسایی 1782 رشته آموزشیهای مهارتی مورد نیاز بازار کار در خراسانجنوبی](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/08/21/13900821100642_PhotoA.jpg)
به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، علیاکبر علیآبادی بعداز ظهر امروز در جلسه کمیته راهبردی مهارت خراسان جنوبی اظهار داشت: طرح پژوهشی نیازسنجی آموزشهای مهارتی مورد نیاز بازار کار(میان مدت) در خراسان جنوبی توسط ادارهکل فنی و حرفهای در سه بخش صنعت، کشاورزی و خدمات در سطح استان اجرا شده است. وی تصریح کرد: اجرای پروژه نیازسنجی متناسب با ظرفیتهای هر یک از مناطق و شهرستانهای استان به طور واقعبینانه، تصمیمگیریهای آموزشی منطقهای و محلی را اتخاذ کرده است. مجری طرح پژوهشی نیازسنجی آموزشهای مهارتی مورد نیاز بازار کار در خراسان جنوبی افزود: هدف اصلی اجرای این طرح تعیین آموزشهای مهارتی مورد نیازبازارکار(میان مدت) در سه بخش صنعت، کشاورزی و خدمات در استان است. علیآبادی شناسایی وضعیت موجود آموزشهای مهارتی مورد نیاز سه بخش صنعت، خدمات و کشاورزی را یکی از اهداف جزئی این طرح برشمرد و گفت: شناسایی آموزشهای مهارتی مورد نیاز بازار کار(میان مدت) در بخشهای صنعت، کشاورزی و خدمات و اولویتبندی رشتههای مهارتی مورد نیاز در این بخشها از دیگر اهداف این پژوهش بوده است. وی با بیان اینکه حجم نمونه آماری این طرح پژوهشی 310 نفر بوده است، یادآور شد: جامعه آماری این طرح پژوهشی شامل کارشناسان دستگاهها و موسسات دولتی و خصوصی بخش صنعت، کشاورزی و خدمات در استان به تعداد یکهزار و 554 نفر جامعه آماری تحقیق را تشکیل میدهند. مجری طرح پژوهشی نیازسنجی آموزشهای مهارتی مورد نیاز بازار کار در خراسان جنوبی به مهمترین مشکلات توسعه آموزشهای فنی و حرفهای در این پژوهش اشاره کرد و افزود: کمبود کلاسهای آموزشی و نبودن دورههای تخصصی در برخی مناطق استان و عدم تأمین کافی نیاز بازار کار، عدم هماهنگی کافی فنی و حرفهای و دیگر نهادها و شرکتها در راستای توسعه و آموزش نیروی انسانی، کمبود امکانات آموزشی، سرویس رفت و آمد بعضی از مراکز آموزشی، کمبود مربی در برخی رشتهها و به روز نبودن تجهیزات بعضی از مراکز آموزشی و تفاوت ابزار و وسایل مورد استفاده در بازار کار با آنچه کارآموزان آموزش دیدهاند از جمله این مشکلات است. علیآبادی ادامه داد: مشکلات مالی و عدم حمایت کامل بانکها از خوداشتغالی آموزشدیدگان، عدم انگیزه کافی داوطلبان به دلیل عدم اجباریشدن گواهینامه در به کارگیری نیروها در ادارات و شرکتها، هزینه بالای دورههای آموزشی و گرانی ابزار کار و عدم اجرای آموزشها در محل صنعت و کشاورزی و یا خدمات از دیگر مشکلات شناسایی شده توسعه آموزشهای فنی و حرفهای استان است. وی گفت: در این زمینه از جمله انعطافپذیر کردن زمان تشکیل کلاسها، نیازسنجی آموزشی در تمامی مناطق و ایجاد نهادهای مناسب برای بررسی و تنظیم بازار کار و اشتغال به طور مستمر و علمی، برگزاری کلاسها در محل روستاها، شهرها، مراکز بخشها و انعطافپذیر کردن محل برگزاری کلاسها و جلوگیری از موازیکاری سازمانها در برگزاری آموزشها از جمله راهکارهایی است که از سوی کارشناسان در این پژوهش ارائه شده است. مجری طرح پژوهشی نیازسنجی آموزشهای مهارتی مورد نیاز بازار کار در خراسان جنوبی یادآور شد: در این طرح پژوهشی نیازسنجی آموزشهای مهارتی، تعداد یکهزار و 782 رشته در بخشهای کشاورزی، صنعت و خدمات سطح استان شناسایی شدند. علیآبادی خاطرنشان کرد: در سال جاری ادارهکل فنی و حرفهای خراسان جنوبی موفق به آموزش 370 حرفه در سطح استان شده است. انتهای پیام/69017/ش30
93/10/30 - 19:27
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]