تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):ما اهل بیت رسول خدا(ص) وسیله ارتباط خدا با مخلوقاتیم ما برگزیدگان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869277905




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ران پل: اعمال تحریم علیه ایران نوعی «اقدام جنگی» است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
ران پل: اعمال تحریم علیه ایران نوعی «اقدام جنگی» است
نماینده سابق کنگره امریکا گفت که تحریم‌های تحمیلی امریکا علیه ایران نوعی «اقدام جنگی» است و از کنگره این کشور خواسته است اجازه دهد روند دموکراسی ادامه یابد.


به گزارش سرويس بين‌‌الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه خبری شبکه پرس تی‌وی، «ران پل»، نماینده سابق کنگره امریکا که نامزد ریاست جمهوری این کشور نیز بوده است، می‌گوید تحریم‌های تحمیلی امریکا علیه ایران نوعی «اقدام جنگی» است. 

این سیاستمدار امریکایی همچنین از کنگره این کشور خواسته است اجازه دهد روند دموکراسی ادامه یابد. 


 «باراک اوباما»، رئیس جمهور امریکا، نیز از کنگره جدید تحت کنترل جمهوری خواهان خواسته است از وضع تحریم‌های بیشتر علیه ایران در ارتباط با برنامه هسته‌ای آن، خودداری کنند. 


رئیس جمهور امریکا همچنین هشدار داده است چنین اقدامی را وتو خواهد کرد. 


اوباما، روز جمعه (۲۶ دی) در کنفرانس مشترک خبری با دیوید کمرون، نخست وزیر انگلیس در کاخ سفید به کنگره هشدار داد تحریم‌های جدید علیه ایران روند مذاکرات هسته‌ای با تهران را بر هم خواهد زد. 


رئیس جمهور امریکا گفت: «تحریم‌های اضافی علیه ایران در این مقطع از زمان وحدت بین‌المللی را تضعیف خواهد کرد و از هرگونه فرصت و امکان ما برای حصول به یک راه حل دیپلماتیک جلوگیری می‌کند.» 


ران پل در مصاحبه با برنامه «می‌دپوینت» شبکه تلویزیونی «نیوز مکس» از لحن و زبان بیان رئیس جمهور اوباما حمایت کرد و گفت: «ما با سرعت بیش از حد جهش داشته و در تقابل و رویارویی‌ها مشارکت کرده‌ایم. من حتی ایده استفاده از تحریم را نمی‌پسندم چرا که آن‌ها اقدامات جنگی هستند و به مشکلات فراوان منجر می‌شوند.» 


نماینده سابق کنگره امریکا خاطر نشان کرد جنگ امریکا علیه عراق با اعمال تحریم آغاز شد که روند آن بیش از ده سال تا زمان آغاز تهاجم نظامی در سال ۲۰۰۳ ادامه داشت. 


 «رابرت منندز»، نماینده دموکرات سنا از نیوجرسی و سناتور «مارک کرک»، نماینده جمهوریخواه از ایلینویز در حالی برای اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران به تنظیم پیش‌نویس یک لایحه پرداخته‌اند که روند مذاکرات تهران و گروه ۱+۵ برای دستیابی به یک توافق جامع هسته‌ای ادامه دارد. 


دور گذشته گفت‌و‌گو میان مذاکره کنندگان هسته‌ای ایران و گروه ۱+۵ شامل امریکا، روسیه، چین، فرانسه و انگلیس به علاوه آلمان، درباره برنامه انرژی هسته‌ای تهران، ۱۷دسامبر ۲۰۱۴ میلادی (۲۶ آذر) در شهر ژنو سوئیس پایان یافت. 


مذاکرات سه روزه ژنو تقریبا سه هفته پس از آن انجام شد که ایران و پنج عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل به علاوهٔ آلمان (گروه ۱+۵) با وجود پیشرفت در روند مذاکرات خود در وین، نتوانستند تا مهلت مقررِ ۲۴ نوامبر ۲۰۱۴ (سوم آذر ۱۳۹۳) به توافق نهایی هسته‌ای دست یابند. 


تهران و گروه ۱+۵ توافق کردند روند مذاکرات را به مدت هفت ماه تا اول ژوئیهٔ ۲۰۱۵ میلادی (۱۰ تیرماه ۱۳۹۴) تمدید کنند. 


آنان همچنین توافق کردند در جریان مذاکرات، اجرای توافق‌نامهٔ موقت هسته‌ای که نوامبر ۲۰۱۳ میلادی در ژنو امضا کرده‌اند به قوت خود باقی بماند. 


 «جان بونِر»، رئیس مجلس نمایندگان کنگره امریکا، هشدار اخیر اوباما مبنی بر وتوی هر گونه تحریم جدید علیه ایران را رد کرده و گفته است: «هیچ تهدیدی از سوی کاخ سفید ما را از انجام کار درست برای محافظت از امریکا و متحدان آن باز نمی‌دارد.» 


انتهای پیام/






تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۳ - ۰۸:۳۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن